Şimdi Ara

Süper yaaa,, koptumm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uçakta beş kişi varmış. pilot, michael jordan, bil gates, dalai lama ve bir hippi Oldukça yüksek bir irtifada uçarken uçağın motorları birden bozulmuş ve uçak hızla düşmeye başlamış. pilot büyük bir telaşla yolcuların yanına gelmiş beyler demiş birazdan yere çakılacağız ve sadece dört paraşütümüz var biri bende diyerek bırakmış kendini aşağıya Michael Jordan hemen ayağa fırlayarak beyler demiş biliyorsunuz ben dünyanın en büyük sporcusuyum ve dünyanın benim gibi insanlara ihtiyacı var ve bir paraşüt kapıp atlamış aşağıya derken bii gates de hemen fırlamış beyler demiş biliyorsunuz ben dünyanın en zeki adamıyım ve dünyanın benim gibi zeki insanlara ihtiyacı var ve o da parşütlerden birini kapıp atlamış Dalai lama ve hippi birbirlerine bakmışlar. Dalai lama "evlat ben oldukça verimli ve bereketli bir hayat geçirdim gerçek aydınlığı buldum oysa senin önünde uzun ve güzel bir hayat var parşütü al ve atla kendini kurtar hippi gülmüş: "Endişelenme dede dünyanın en zeki adamı az önce benim sırt çantamla atladı.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 29 Ağustos 2005, 14:15:59 >
  • kodumun bilgatesi işte
  • Vay zeki adam vay
  • Her yerde beLLi edio kendini
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ErrayN

kodumun bilgatesi işte

+111111111111111111

• www.prensesbirmilyonuncukezverildiartıkgınageldiamayinedesaol.com

• zeki insan işte
  • fotoşoptur fotoşop
  • süper zeka ne olcak

• trikka karıştırma ortalığı herşey senin başının altından cııkıo
  • güzelmiş arkadaşım
  • süper
  • fena deil hakkaten
  • Güzelmiş valla.
  • fıkra komik ama
    bunu ciddi sanıp bill gates e küfür edenlerin hali daha komik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.