< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Superb 100 binde motor takozları gider mi? (Gitmemiş) (3. sayfa)

-
-
Sen bu zekayla iyi hayatta kalıyorsun. Evet orjinal parçanın üstünü kazıyıp sana yarı fiyatına sattılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 3 Temmuz 2024; 6:31:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni kimse ciddiye almıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abicim buradan parçanın resmine bakarak orjinal bu ok dememiz pek mümkün değil...
bu milleti biliyorsun eşeğe boyayıp babasına satan bir millet...
bu arada hangi mekanik parça olursa olsun,
ben alayım gideyim usta taksın durumunda,
parçada yaşayacağınız herhangi bir sıkıntıda usta topu taça atacak ve dandik parça almışsın garantisi yok diyecektir...
pirince giderken genelde evdeki bulgurdan oluruz...
parçaları almadı ise PM'den orjinal parçaların tedariği ile ilgili yazışalım.
ama aldı isen yola koyul ve iyi bir usta bul diyelim.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 3 Temmuz 2024; 9:29:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
5.000tl nasil 20 gün yiyip içirip gezdiriyormuş yahu Her öğün seyyardan zurna döner yiyosun ellağam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
elimdeki parçaları PM'den paylaşıyorum
-
acıdım. chery e laf atılıyordu parçalar gelmez vs diye doğuş oto 30 gün süre vermiş. yazıklar olsun.
not: a3 far arka kapağını 45 gün bekletmişti konya yolu doğuş oto. onu da yaşamıştık.
-
bu veriler artık çok normal süreler
özellikle pandemi sonras sektör dönüştü...
gerek araç temini gerek parça temini bu şekilde...
bir başlık açmışlar TOGG'a 2 ay süre veriyorlar TESLA 1.5-2 'dan önce parça tedarik edemiyor şeklinde...
son 4 yıldır bu süreler artık standart olmuş durumda (son 15 yıldır sektördeyim)
aslında yapılanmış ülke geneline yayılmış markalar ile yayılamamışlar arasında operasyonel farklılıklar var...
-
Yemek kartı ticketı ben 20 günde bitiriyorum. 3.500₺ falan yükleniyor. E 20 gün içinde de 1500 2000₺ lik yakıt atsan tamam bitti. Ben 1 depoyla 1 ay gidemiyorum en az 2 depo yakıt lazım bana 1 aylık için
Hocam lemförder motor kulaklarınız hayırlı olsun. İyi bir ustaya taktırdıktan sonra deneyim ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz
100 bin az bir km değil . 100 bin de çoğu parça eskir .ön takım komple bakıma girmeli mesela eskiyen,yırtılan körükler illa olur .amortisörler patlamış bile olabilir krikoya alınıp bakılması lazım. çok değil 2017 de 100 bini geçen arabanın değeri bayağı düşüyordu millet çok masraf çıkaracak diye almak istemezdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X