Şimdi Ara

Superb active & Civic elegans (Yaş 29) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

13-14 senedir otomatik klimalı aracım var. son iki aracımda çift bölge, son aracımda da üç bölgeli klima var (zaten birden fazla bölge varsa otomatiktir). hiçbir zaman 17" yapmadım ama dediğim gibi dış havanın durumuna göre (19-24 arasında değişiyor) oynama ihtiyacı hissediyorum sık sık. bazen fan hızını beğenmiyorum bazen de dereceyle oynuyorum. sabit derece beni rahatlatmıyor, gün içi bile değiştiriyorum.

klima açıkken zaten ön camlar buğu yapmaz. çok soğuk havalarda çok çok seyrek gereken bir özellik o.

Alıntıları Göster
    Daha önce otomatik klimalı olarak aşağıdaki araçları kullandım. Bahsettiğiniz kadar sık müdahale etmek zorunda kalmadım hiç. Arabaya vuran güneş / Üzerimdeki kıyafet kalınlığına göre 1-2 derece azaltıp arttırıyorum gerekirse. Ama fan hızına ve yönüne hiç dokunmadım.

2006 Subaru Impreza (Tek bölge, dijital değil ama hem fan hem sıcaklığı hem yönü kontrol eden kontrol eden tam otomatik modu vardı)
    2013 Doblo Premio (tek bölge)
    2004 Subaru Outback (tek bölge)
    2016 Peugeot 308 (çift bölge)
    2018 Peugeot Partner Tepee (çift bölge)

Bence VAG'ın auto modunda sorun var anlattıklarınıza göre. Bir de otomatik klimadan aynı klimatronik diye bir donanım satıyorlardı. O daha farklı sanırım belki o daha konforlu bir ortam sağlıyordur otomatik modda.

• Civic gen işi havalı olur superb yaşlı işi boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Daha önce otomatik klimalı olarak aşağıdaki araçları kullandım. Bahsettiğiniz kadar sık müdahale etmek zorunda kalmadım hiç. Arabaya vuran güneş / Üzerimdeki kıyafet kalınlığına göre 1-2 derece azaltıp arttırıyorum gerekirse. Ama fan hızına ve yönüne hiç dokunmadım.

2006 Subaru Impreza (Tek bölge, dijital değil ama hem fan hem sıcaklığı hem yönü kontrol eden kontrol eden tam otomatik modu vardı)
    2013 Doblo Premio (tek bölge)
    2004 Subaru Outback (tek bölge)
    2016 Peugeot 308 (çift bölge)
    2018 Peugeot Partner Tepee (çift bölge)

Bence VAG'ın auto modunda sorun var anlattıklarınıza göre. Bir de otomatik klimadan aynı klimatronik diye bir donanım satıyorlardı. O daha farklı sanırım belki o daha konforlu bir ortam sağlıyordur otomatik modda.

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum olabilir. Stiloda daha az müdahale etmek zorunda kalıyordum.

Yeni aracımda klimatronik var. Golfteki iki bölgeliden farkı arkada da derece ayarı olması ve fan hızından başka üç ayrı fan güç ayarına sahip olması.

• Klima konusunda da şunu söyleyebilirim, bundan önceki iki arabam otomatik klimaya sahipti 22-26 arası ayarlayıp bir daha dokunmuyordum, şimdi de sabit bir sıcaklığım var -ortanın az altı- içeri uygun ısıya gelinceye kadar 3-4. kademe tutuyorum, sonra 1 kademede duruyor sürekli. Xenon farlar klimanın ayıbını örtüyor benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Klima konusunda da şunu söyleyebilirim, bundan önceki iki arabam otomatik klimaya sahipti 22-26 arası ayarlayıp bir daha dokunmuyordum, şimdi de sabit bir sıcaklığım var -ortanın az altı- içeri uygun ısıya gelinceye kadar 3-4. kademe tutuyorum, sonra 1 kademede duruyor sürekli. Xenon farlar klimanın ayıbını örtüyor benim için.
    Demek tüm vw grubunda klima çok iyi değil. Audisi olan arkadaşım da pek beğenmemiş.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Benim ki de manuel klimalı, otomatik nasıl olur bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Benim ki de manuel klimalı, otomatik nasıl olur bilmiyorum.
    bence önemli olan klimanın gücü. manuel-otomatik çok ta önemli değil. bu da 13-14 yıldır otomatik klima kullanan biri olarak benim görüşüm.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Tercihim civic eco elegance oldu.

Superb birçok açıdan civicten üstün ama park sıkıntısı ve donanım tatmin etmedi.

127 bin tl civic eco elegance
    150 bin superb dizel oto active için fiyat almıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun.

Aramiza hos geldin dostum.Civic cok baska bir aşk.

Zamanla bunu anlayacaksin.

• HAYIRLI OLSUN ARACINIZ ARADAKİ FARK CEBİNİZDE KALMIŞ ÜSTELİK BU YAŞTA DAHA SPOR BİR ARACA BİNMİŞ OLACAKSINIZ..
  • Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustatamponcu -- 20 Ekim 2018; 22:26:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.