Şimdi Ara

superbox aldım 10 MBps 110 TL Güncellendi Fatura detayları eklendi ilk ay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
6
Favori
32.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak etdiğiniz test varsa yaparım telefon numarası kullanılmış onlardan veriyorlar
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    25 gün olduğu için
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    gine iyi turk telekom dan adsl ölmeye başladı gece gunduz kopuyordu
  • Up resimler yuklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Sözleşme sadece Bireysel faturalı sözleşmesi vardi diger sözleşme yaziyordu onun kopyası yok 10 MBps diye satiyorlar upload ne kadar oldugu yazmiyor

• Robertnikyoutube
    B525 VS B715 speedtest
    https://www.youtube.com/watch?v=9gobOOmWFzs

superbox aldım 10 MBps 110 TL Güncellendi Fatura detayları eklendi  ilk ay

http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?f=11&t=51078&sid=efc6f524786fbe0a282b61e1e669b9c2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 1 Haziran 2019; 19:28:46 >

• zaq999 kullanıcısına yanıt
    band 3 ile 150 MBps gördüğüm oldu kırsal alanda kullanıyorum
  • fiyat olarak 1 bin tl diyorlar
    www.nanokatalog.com
    Huawei B525 kablosuz yönlendirici Çift bant (2,4 GHz / 5 GHz) 3G 4G Siyah, Altın Router B525S-23A - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/HUAWEI-B525-wireless-router-Dual-band-24-GHz-5-GHz-3G-4G-BlackGold-B525S-23A-Router,PR-1690563.html?gclid=EAIaIQobChMIm5rhjtPI4gIVzZIYCh3IFQNBEAYYASABEgLcX_D_BwE

• adamlar fiber hat döşememenin maliyetten kurtulmanın yolunu buldular hemde yüksek fiyatla fiber çekse evine kadar o fiyata 100mbps isteyeceksin hem çekmiyorlar hemde 10mbps yi 100tl satıyorlar güzel iş.

telekom vdf vs vs de altyapı yatırımı yerine bu yönteme dönerse vay tr haline ping değerleri adsl seviyesinde fiberin 2 katı.

faiş fiyatlı internet satmanın yolu.

internet olmayan dağ tepe yerleşimden uzak yerler için güzel ama suyunu çıkarırlarsa altyapı yatırımını durdururlar nasılsa satıyor. bölge limitlemeleri yoksa çakmak çevirici, powerbank gibi cihazlarla çalıştırılabilir.

her ilin merkezi bölgelerinin tamamı ftth döşenmiş olmalıydı 2020 5g dönemine kadar hala saçma salak vdsl uraşıyorlar bakır devri çoktan bitti (ayrıca bakır sistem daha maliyetlidir ve ömrü kısadır) avrupalı 50-300tl aralığında gibabit 1000mbps fiber kullanıyor biz milet 10mbps seviniyor takla atıyor iyimi.
    upload desen tr de o yok zaten ipv6 desen hak getire ping desen fiber bile rezil durumda iyice rezileşmeye de devam kalite artacağına.

bu saçma sistemi internet satacaklarına mobil herkesin hatına cep telf üzerinden verile bilirdi isteyen lte modem alır kullanırdı anc nasıl bu milleti soyarız çalışması yapıyorlar mobil limitsiz paketler çoktan çıkmalıydı ama olurmu mb le gb le paket satmak daha karlı 5g gelince fiyat artırıp gb li paket satmaya devam 5g antenleride yerli üretecez derken kalite yerle bir olur 4g den farkı kalamaz hızlarında pingin de 3g de görük 4gde gördük 5g dede görürüz.

kazları yolmaya devam nasıl olsa interneti öylede alacak lar böylede, kayık baştan delik su alıyor her deliği tıkadıkça yerine 3-5 tane açılıyor tr de internetin durumu bu.

şözleşmede cihaz bedeli ne yazdığı önemli.
    aliexpress.com
    US $105.69 |Unlocked used Huawei B525 4G 300Mbps LTE CPE Wifi Router with SIM Card Slot B525s 23A Wireless Router with Antenna-in 3G/4G Routers from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Unlocked-Used-Huawei-B525-4G-300Mbps-LTE-CPE-Wifi-Router-with-SIM-Card-Slot-B525s-23A/32902776022.html

b525 $105.69
    aliexpress.com
    US $218.99 |Unlocked Huawei 4G LTE Router B618 B618s 22d 4G 300Mbps Mobile WiFi Router 4G Wireless Router with Sim Card Slot-in 3G/4G Routers from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Unlocked-New-Original-Huawei-E5180-E5180as-22-4G-LTE-Cube-WiFi-Hotspot-Router-Home-wireless-Router/32807651462.html

b618 $218.99
    aliexpress.com
    US $229.0 |Huawei B715 23c 4G LTE Cat9 Band1/3/7/8/20/28/32/38 CPE 4G WiFi Router -in 3G/4G Routers from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Huawei-B715-23c-4G-LTE-Cat9-Band1-3-7-8-20-28-32-38-CPE-4G/32973619709.html

b715 $350

• zaq999 kullanıcısına yanıt
    600 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

600 tl
    Hayırlı olsun modem arayüzünün kullanıcı adı ve sifresi nedir.. Ben benimkini bulamadım modemin üstünde yazmıyor...

• sertace kullanıcısına yanıt
    hocam reset atdım bende
    admin
    şifre: superonline fakat kurulum yapılır şifre değiştiriyorlar
  • sertace kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun
  • superbox aldım 10 MBps 110 TL Güncellendi Fatura detayları eklendi  ilk ay
  • Paket kaldırılmış sanırım linkten ve siteden ulaşamıyorum

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    hayır link sorunsuz çalışıyor ?

• Bu olay baya yaygınlaşmaya başladı. Acaba ileride kapasite sorunu yasama durumu olur mu Turkcell tarafında.

Mobilden gözükmüyor sanırım masaüstü sitesi olarak açınca açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 2 Haziran 2019; 16:51:32 >
  • Bu kendi ekipleri geldi kurdu taşeron gelmedi olayını ben anlamadim.

Turkcell in doğru düzgün çalışanı yokki. Bir sürü taşeron şirket ile yürütuyor bu işi. Gelen personel de turkcell in taşeron şirketinden geliyor.

Alt yapı çalışmasi için asfaltı kazan adam da taşeron. Baz istasyonunu diken adam da taşeron. Çağrı merkezi çalışanı da taşeron. Modem kurulumu yapan adam da taşeron.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.