Şimdi Ara

superbox aldım 10 MBps 110 TL Güncellendi Fatura detayları eklendi ilk ay (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
462
Cevap
6
Favori
32.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3G modunda baska cihazlarda calisiyor sim kart superboxun simkarti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 3 Haziran 2019; 2:41:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Linke baktım ama kampanya kapanmış sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    cihazın konumu pek iyi olmamış sanırım baz erişim 30-60ms aradaki duvar sayısını azaltın derim
    evde balyoz var mı?

tek duvar pencere önü filan gibi olsa daha iyi olur türkcel hat varsa evde başka onun en iyi çektiği noktaya konumlandırın modemi 10ms civarına düşer bence.
  • 4g lte modda çalışır ozaman cep tel modemleri çekiş alanı bundan daha yüksektir denemek lazım telf modem olarak kullanılabilinir o zaman

5g versiyonu daha iyi olur hız ve ping açısından.

adsl den iyidir yağmur yağınca adsl gibi kesilmez umarım.
  • slowfood kullanıcısına yanıt
    16.05.2019 - 31.12.2019

masaüstü versiyonundan bak
  • Tx3 kullanıcısına yanıt
    Denendi kardesim forumda aylardir tartisiliyor 3 G moduna alip takarsan sim karti calisiyor 4G modunda sinyal vermiyor

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    SuperBox ciddi bir yoğunluk yaratmaya başladığında, indirimli paketleri kaldırıp varolanlara da zam yaparak bunun önüne geçebilirler. Paket satışını bile durdurabilirler.
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    750mt önünde sol fiber var demektir ordan sizin bölgeye fiber çekseler ya, yada bazda boş fiber port varsa bir gpon 800mt fiber işini görür

Sadece 3G modunda baska cihazlarda calismaktadir sim kart

• Cihazı gittiği yere götürmek istemeyenler için Aztech HW550 + 3G/LTE USB modem ikilisi de iş görür. Yıllar önce ben 3G VINN modem ile kullanıyordum. Şu aralar piyasada Tp-Link TL-MR3420 var, o da iş görür. Portatif olması isteniyorsa Tp-Link TL-MR3020 da tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 3 Haziran 2019; 10:43:35 >
    oturduğum oda konum olarak en iyi şekilde ayarlı diğer oda'dan baksam baz istasyonu selam bile verebilirim kırsal alanda kalıyorum sayılır kullanım fazla değildir. turkcell fiberi var afyon'da aktif değildir vodafone fiberi bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 3 Haziran 2019; 11:27:30 >
  • LTE de denedim
    cihaz resimleri yok konuda
  • Selam hocam malatya'daysan özelden bir mesaj atıcam
    yağmurlu hava da denedim sıkıntı olmadı
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    Bunun sorumlusu turkcell değil ama.

Türk Telekom kendi alt yapısından 100 mbps ye kadar vdsl vaad ediyor ama insanlar turkcell in 10 mbps paketine 100 lira vermeyi daha mantıklı buluyorsa, Türk Telekom un kendine bakıp hatayı nerede yapıyoruz diye bakması lazım. Bina girişine bir kablo bağlayıp ankastre sonrası aboneye ait demekle, arıza oldu mu bina içi tesisatta sorun var size elitt hizmet verelim 80 liraya demekle olmuyormus demek ki.

Vdsl dediğimiz sistem aslında şu an özellikle kalabalık nüfuslu ülkelerde çok kullanılıyor. Almanya da bireysel kullanıcıların tamamı vdsl kullanıyor.

Bizim ülkede vdsl ile şansın varsa güzel hizmet alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    8 Yıldır fiber getireceğiz dediler gitdiler hiç abonesi olmayan köylere fiber dolap yaptılar 1 dolapta şaka gibi 2 tane vdsl abonesi var turk telekom gördükçe küfür edesim geliyor nasıl bir çalışma anlayışı içindeler santral mesafesini bile 3.189 metre bir tane T 23 koysa bunlar çekmiyordum mobaseye fiber çekildi bize gine yok upload desem 800 kbps telekom keyfi yetecek de fiber getirecek değil mi ?

Merhaba Bey,

Adresiniz için ekibimiz inceleme yaptı ve fiber projesi için çalışmaların devam ettiği bilgisini paylaştılar. Çalışmaların tamamlanması sonrası sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz.
  • Bunun sınırsızını aylık 279 tl ye satın alıp komşularla ortak kullanmak mantıklı değil mi?

• kykmert98 kullanıcısına yanıt
    mantıklı aslında Band 3 baya yuksek hız alırsınız fakat 159 TL başlayın derim sonra paket düşmesi olmaya bilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.