Şimdi Ara

superbox aldım 10 MBps 110 TL Güncellendi Fatura detayları eklendi ilk ay (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
6
Favori
32.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğim kadarıyla fiber için tekrar yol kenarları kazılıp fiber döşeniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    Keçiörenin büyük kısmında fiber olması lazım
    Etlik,Fatih,Kalaba,mecidiye,incirli,sanatoryum,dutluk(bildiklerim bu kadar) gibi semtlerde fiber olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Tamam en yuksek kapasite turkcellde ama Sonucta kapasite sinirli ve bu olay abone sayisi arttikca bazlardaki yogunluk artacagindan hiz dusumu olmaya başlayabilir.

Alıntıları Göster
    o şekilde olacağına ben garanti olarak bakıyorum ama şimdilik hiç değilse bir dönem mutlu mesut yaşayalım :)
    ki ilk bağladıklarında 35-40 mbit vuruyor ve sonra yavaş yavaş düşüyordu (20 mbit olan bağlı bende) ,şimdi ise terse çevirmişler 5-10-15-20 mbit olarak yükseliyor

bazı arkadaşlar bu kadar yüksek fiyatlı internetin alınmasına hayret ediyor ,haklılar tabi
    lakin bizim gibi bölgelerinde sadece telekom alt yapısı ve 20 yıllık oksitli kablo dışında imkanları olmasa halimizi anlayacaklar :)
    16 mbit hızdan 8 mbit hıza düşürdüler ama bu durumda dahi gitti gidecek değerler görüyorum

en azından artık internet bozuldu mu ,yine ne zaman bozulacak stresinden kurtuldum (şimdilik)

• zaq999 kullanıcısına yanıt
    Hocam Turkcell gine yapıyor ya Telefon max 150 MBps destekliyor.

superbox aldım 10 MBps 110 TL Güncellendi Fatura detayları eklendi  ilk ay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum kırsal alanda kullanıyorum şimdi'ye kadar çekmediğini görmedim Turkcell en iyi şekilde hizmet verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 4 Haziran 2019; 9:19:40 >

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom vermediği hizları turkcell veriyor 800 Kbps upload mi ?

• Superbox Garip bir şekil de 50 MBps'ye kadar cikip dusmeye basladi

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

o şekilde olacağına ben garanti olarak bakıyorum ama şimdilik hiç değilse bir dönem mutlu mesut yaşayalım :)
    ki ilk bağladıklarında 35-40 mbit vuruyor ve sonra yavaş yavaş düşüyordu (20 mbit olan bağlı bende) ,şimdi ise terse çevirmişler 5-10-15-20 mbit olarak yükseliyor

bazı arkadaşlar bu kadar yüksek fiyatlı internetin alınmasına hayret ediyor ,haklılar tabi
    lakin bizim gibi bölgelerinde sadece telekom alt yapısı ve 20 yıllık oksitli kablo dışında imkanları olmasa halimizi anlayacaklar :)
    16 mbit hızdan 8 mbit hıza düşürdüler ama bu durumda dahi gitti gidecek değerler görüyorum

en azından artık internet bozuldu mu ,yine ne zaman bozulacak stresinden kurtuldum (şimdilik)

Alıntıları Göster
    Ozaman cok asiri abone olan olmaz diye ummak lazim mevcut kullanicilar adina :)

• Bunda bile altyapım uygun değil, yeter artık kurtarın beni düşük hızda upload işkencesinden
  • ilk başlar bana öyle dedi müşteri hizmetleri bende dedim dalga filan mi geçiyorsunuz hız testlerinde 150 MBps alıyor dedim başka ekran dan kontrol edeyim dedi uygun dediler Telefon'a speed test indirip test yap derim turkcell hat varsa

testler düşük çıktı oyun indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 4 Haziran 2019; 11:53:57 >
  • mecvut altyapı yer altında ise tekrar kazı çalışması yapılmaz
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    5 TL falan bir şeydi sanırım.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    o kadar önemli değil
  • turbo yukle turbo indir gibi paketlerde satmalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 4 Haziran 2019; 14:36:14 >
  • simetrik olarak da kullanıyor upload yapar iken video da donma kasma yok 1080p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 4 Haziran 2019; 14:58:21 >
  • Takip edelim bakalım nasıl olacak.
  • 20 MBps oluyor arada neden ise

• 5 Tane video upload ediyorum 300 mb dosya boyutları vardır youtube 1080p video açık.
    pubg ping
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Normalde bizim semtte Türk Telekom adsl altyapısı var.Turkcell'de sokak sokak asfaltın kenarından kazıp fiberoptik kablo döşedi ama 2 yıldır bizim sokağa 5-6 sokak kala durdular.

• artık turk teleko kanallarını da kullanıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.