Şimdi Ara

superbox aldım 10 MBps 110 TL Güncellendi Fatura detayları eklendi ilk ay (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
6
Favori
32.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    taahhüt süresi boyunca zam yapılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 3 Haziran 2019; 16:23:10 >
  • Gencbeyiin kullanıcısına yanıt
    afyon
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Hocam silmeyi denemedim ama mesajlar açılıyor bende. Birde başka tarayıcı ile deneyin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tx3 kullanıcısına yanıt
    fiber olsa 100 MBps alırdım

• upload eskisi gibi 10mps kalsaydı iyi olurdu.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    denedim açılmıyor veya silinmiyor
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    aynı iyi olur hayatımızda 10 MBps upload görmüş olurduk adsl'den iyi adsl'de 800 kbps zor veriyordu bank telekom
  • turbo indir yükle zam yaptıklarına pişman olurlar her gün t yükle alan yayıncılar vardı onlar artık 4,5g sbox geçmiştir.

turbo yükleden kazandıkları haksız gelir azalınca ne yapacaklar bakalım.

fiyatları yükseltmek ortak kullanımı artırmaktan başka işe yaramaz bunu bir öğrenemediler, fiyat paketleri uygun seviyede günümüz teknoloji şartlarına uygun do ve up verse kimse ortak kullanıma girişmez bunun iss içinde daha karlı olduğunu avrupalı iss ler gibi ne zaman anlayacaklar hiç umudum yok. yıl olur 2100 bu iss ler düşük hızlı kotalı limitsiz ama limitli paket satmaya devam eder.
    Hocam Turk Telekom bölge müdürüne kadar dedim saha dolaplarında fiber geçiyor Tip 7 veya T 23 yapın dedim kabul etmediler projesini onaylamadılar
    tt gibi tüm tr yayılmış bir kurum her noktaya çok rahat ftth getirir ama kafa yok adamlarda her tt binasını verimerkezimi deniyor ona çevirip ftth kapsama alanları şeklinde tüm tr bir kerede dolar düşükken yayılabilirler di her evde ttfiber ftth olurdu

niye ftth nin cevabı ise basit ortada çalınacak ekipman yok tüp ekipman en yakın ttbinasında olacak fiber kabloda bakır olmadığından hurda değeri yok ve uzun ömürlü. fırsatı değerlendiremediler soyup kaçma yolu daha cazip geldi.

ama bu dolar kuruyla zor yerli hammade den yerli üretim yapılmadıkça, cihazlar zaten yerli üretilmez, gereli parçaları ithal edince yerli olmuyor vestel cesper vs vs gibi. bu made in etiketinede detay getirilmeli bence %kaçı ithal %kaçı yerli ve toplandı yer gibi mevcut düzende toplandığı yer made in ... şeklinde yazılır yerli ve milli diye hava basılır.
    Turkcell ve bir operatör daha yakın zamanlarda yapmıştı yalnız, taahhüt süresinde zam yapmışlardı.

• Değerler iyi görünüyor, yeni taşındığım yerde Superonline ile görüştüm superbox 10-5 99 TL,. 20-10 160tl fiyat aldım, sınırsız olan ise 280 TL. Bir de fiber olarak 35-5 99tl,. 50-5 130tl ve 100-5 160tl olarak fiyatlar aldım. Superbox 10mbit upload yayıncılık yaptığım için cazip geliyor ama 20mbit download düşündürüyor. Galiba 35 down 5 up fiber yaptıracağım fakat karar veremedim.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    ne kadar zam yaptı ?
  • imperial93 kullanıcısına yanıt
    size kalmış bir şey

bizim burada tedaş okullar filan hepsine fiber çektiler
  • dunyayı gezelim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 3 Haziran 2019; 20:54:13 >

• sertace kullanıcısına yanıt
    Kurulum sırasında modem arayüz şifresi wifi şifresi ile aynı olsun diye bir kutucuk var o işaretli kurulumu yapan arkadaşlar cahil olduğundan hiç bakmadan direk ileri diyorlar bilginiz olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ankara Keçiören'de oturuyorum.(Türkiye'nin en büyük 2. ilçesi.)altyapıdan aldığım hız 7/0.8.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haha geçin bu ayakları Keçiören ne olduğunu eskiler çok iyi bilir gece kondu bölgesinden yükseldiniz gecekondu zamanından kalma altyapınız var belli ki.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.