Şimdi Ara

Superboz rezaleti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gün arayla aldığım hız testi sonuçlarını paylaşıyorum. Ben bu kadar rezil bir hizmet görmedim. Her ay 100 lira para almayı her fatura dönemi boğazımıza basmayı biliyorlar yaklaşık 6 aydır bu şekilde kullanıyorum. İlk zamanlar başvurularımın hepsini saçma sapan geçiştirdiler. Eve ekip gönderip 4.5 G modemi 3G modda kullanmamı istediler. 3 aya yakın süre 3G modda maksimum 7mbps alabilerek kullandım. Pakedim 10 mbps taahhütlü. 10 mbps aldığım bir gün bile olmadı. İptal etmek istediğimde önüme taahhüt çıkarıp paranın tamamını ödememi istiyorlar. İptal ile tehdit ettiğimde ne hikmetse(!) testler hep 8-9 mbps çıkıyor en az. 15 dk sonra eskisine dönüyor tabi ama firma nasılsa istediğini aldı. Turkcell'den iğreniyorum. Şu download ve upload hızına bakın. Ülkemizde her zaman upload hızı mı daha düşük yoksa download hızı mı? Bunu bilerek yapmadıklarına beni kimse inandıramaz. Şu kullanıcı şu kadar indirme yapınca ona giden trafiği kes gibisinden bir algoritma yazdıklarına eminim. Aynı bant genişliğine zamanında gereğinden çok insan sokmuş bir firmadan beklenecek kalitede bir hareket. Gerçekten yazıklar olsun. Şu virüs belasından kurtulduğumuz vakit 4 bir koldan farklı davalar açacağım.
    Superboz rezaleti!
    Superboz rezaleti!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Thh ye başvuru yaparsaniz bilir kişi atayip cezasiz iptal ettirebilirsiniz. Daha önce forumda böyle iptal ettirenler var ama biraz uzun süruyor ama kesin sonuç elde edebiliyorsunuz.

• Turkcell kalitesi ne beklenirdi ki başka ?

Ölçümlerde 2 mbps üzerinde çıktığı için yasal sınırız geçtiği için. İlgilenmiyorlar .

Ekran görüntülerinde düşük. Hız ol asına rağmen birşey ifade etmiyor. Cihaz mümkün olduğunca dışarıya yakın koymaya çalışın

• tamamen senin bulundugun konumla alakali bir durum bu ve geçici ben senin internet hizinin hep bu sekildede kaldigina inanmiyorum modemin yerini degistirirsin resetlersin muhakkak duzelir belkide calisma oldugu bir vakitte hizin bu duruma geldi cekip atmissin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arada bendede öyle
    Superboz rezaleti!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.