Şimdi Ara

Türk Telekom FTTH ve Mobilde %100 packet loss sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bugün itibariyle %100 packet loss sorunu yaşıyorum. Bunun sebebi nedir? Birçok site açılmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ddos, spoof ip attack. Herkeste sorunlar var. Pazartesiye kadar düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de mevcut genel duruyor.

• Bu saldırıları kim ve neden yapıyor?

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum fakat bir çok iss spoof ip'e düşmüştü 3-4 gün önce. Hala devam ediyor. Taynet üzerinden spoof ip atıyorlar. Rus, çin bütün forumlara baktım çin tarafında da spoof ip attacklar olmuş.. Ruslar yapıyor gibi geliyor bana.

• Ruslar şaşırtmadı.

• Bende paket loss sorunu yok; şikayetvar sitesinde sorun mu var? Bana mı üle geldi. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben girebiliyorum sıkıntı yok fakat birsuru siteye tek tek bakmak lazım  Genel anlamda hiç sıkıntı yaşamayan taraf turknet tarafı. Routing turknet üzerinden olduğu için, onlarda herhangi bir sıkıntı yok. Türk Telekom routing'e bağlı olan iss'lerin büyük çoğunluğunda sıkıntılar var gibi. Bazı sitelere erisememe, ip alamama, packet loss sıkıntıları vs.

• Şuanda en cok sıkıntı yaşayan iss millenicom. Galiba bazılarının interneti hiç yokmuş. Mileni kullanan arkadaşlar, bilgi verirse güzel olur.

• Siteye giriyorum; onda sorun yok arama bölümüne yazınca sorun var. Diğer sitelerde de hiçbir sorun yok.

• Evet benim Türknet şu an 0 paket kaybı her şey çalışıyor.

• Baktim, bende aynı arama olmuyor. Cloudflare hatası çıkıyor.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Turknet routing üzerinde sıfır sıkıntı bu arada  

Turknet kullananlar şanslı valla

• Bakım çalışması mı var acaba; fontlarda problemli. Ruslar hangi Ruslar; Beyaz Ruslar mı? 

• Pananet'te de sıkıntı yok; full hız sıfır kayıp. 

•   Çin tarafında da 2 3 gün önce spoof ip atmışlar. Rus forumlarına baktım hiç bir spoof ip attack bildiren yok. Putin'in itleri yapıyor bence   

• Sokaktakilerin saldırısıyla uğraşırken ; şimdi de dicital alemdekilerin saldırısıyla uğraşıyor insanımız. Pes vallahi. 

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Yok çünkü Türknet'in IP'lerine dışardan erişim yok. Türk Telekom'da artık kapatmış dışardan router IP'lerinin hepsine erişimi, pingi kapatmışlar. TT'de ne kadar saldırı aldıysa artık bugün öğleden sonra Frankfurt'a bir süre 2000'in üzerinde ping veriyordu sonra Antalya'dan çıkış yapmaya başladık şu anda da dışardan erişimi kapattıkları için sorun yok gibi.

• Merhaba. Bugün itibariyle %50 ve arada %100 packet loss sorunu yasamaya başladım gene. Ruslar gene DDoS saldırısı mı yapıyor?

Speedtest'te hız testi bile yapamadım. 0 Mbps'te kaldı. Finding Server'da kalıyor uzun süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 13 Haziran 2024; 17:1:13 >
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

Finding server diye bende de bekletiyor, netbone kullanıyorum (ftth) packet kaybı vardı, düzeldi biraz.

Büyük ihtimal yine spoof ip attack. Turknet routing yine sıkıntısız, bir çok iss'de sıkıntılar vardır, düzelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.