Şimdi Ara

SUPERCAR CHALLENGE ONLINE /Turkiye Team (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: yigityusufmu

buaksam 11-12 gibi online olacagım, pistlere bekliyorum sizleri :))
  • araba olayı yeterli bana göre, her aracın fizikleri birbirinden çok farklı . Firma halen updateler çıkartıyor. Bende ilk basta puanlara bakıp oyuna şüpheli yaklaştım, ama düşündüğümden çok daha iyi bir oyun geldi karşıma. Gran Turismoyu 1 den itibaren oynarım ve bana bugüne kadar GT ye en yakın bu oyun geldi. Zevkler tartışılmaz tabi

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Keşke biraz daha araba olsa imiş.Peki arkadaşlar DLC ile araba gelme olasılığı nedir ?

Bu arada inceleme notları tam bir facia nedense.Çok düşük puanlar almış
  • gelen olmadı hocam bende single playerda turladım biraz, 348 challenge ile mugello zamanı 2.05.3x, vir zamanı 1.36.3x yarış içinde default setuplar ile..

bir ikide foto cekiverdim..

SUPERCAR CHALLENGE ONLINE /Turkiye Team

• Bekliyoruz bakalım . Gelmedi oyun hala
  • Yardımmm hard_drive Dostum Bana şu oyunun Bütün herşeyi açılmış Save Dosyasını elinde varsa Verirmisin Oyunu Dün aldım ve çok fena Simülasyon
    ama bütün yolları ve arabaları kilitli hemen hepsinin açılmasını istiyorum yardımcı olursan sevinirim
    bide online girmeye çalıştım bu gün ama başarısıs dedim ya bu dünyada bi bendemi var bu oyun online konusunda sorunlarımı var ne anlamadım
    son olarak oyunun hakını vermemiş kimse puanları çok düşük ama kesinlikle Bir çok oyundan iyi benden 8.0
  • maalesef yok, bende yeni sayılırım :)
  • Oyunun grafikleri ciddi derecede zayıf. Biraz PGR3'e benzettim grafikleri ama PGR3 çok çok daha iyi.
  • bana göre yeterli, bilmiyorum oyunu alıp oynadınızmı yoksa screetshotlara bakarakmı konuşuyorsunuz. 1080i desteklemesi de + bir özellik

quote:

Orijinalden alıntı: icemanF1

Oyunun grafikleri ciddi derecede zayıf. Biraz PGR3'e benzettim grafikleri ama PGR3 çok çok daha iyi.
  • @hard_drive ekran görüntülerine bakarak yorum yaptım, PS3'de demosu vs. olsa deneme fırsatım olsun isterdim açıkcası.
  • quote:

Oyunun grafikleri ciddi derecede zayıf. Biraz PGR3'e benzettim grafikleri ama PGR3 çok çok daha iyi.

Grafikler bi garip ne iyi ne kötü bende anlamadım demosu galiba sitesinde var kayıt falan oluyorsun siteye bir bak istersen
    http://www.supercar-challenge.com/
    Demo ya tıklaa

• bu aksam turlayalım mı arkadaslar :))
    aksam 8-10 arası online olucam..öğlenleyinde bosum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

online bir video

Arkadaşlar bu videodaki gibi lag oluyor mu?Arabalar saçma sapan hareket ediyor.Bu aralar niyetlenmiştim oyunu almak için ama bu videoyu görünce almaktan vazgeçtim...

• oyun oynanış sürüş olarak çok güzelde şu tek kişilik modu çok kötü.ben hiçbirşey anlamadım o moddan.çok yavan olmuş.birde restart race dendiğinde bile habire yükleme yapması sinir bozucuuğur online ı çok güzel.biz oynadık hiç lag olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 1 Mayıs 2010; 11:38:43 >
  • demo indirme şansı yok

Orijinalden alıntı: BIG PS3

Grafikler bi garip ne iyi ne kötü bende anlamadım demosu galiba sitesinde var kayıt falan oluyorsun siteye bir bak istersen
    http://www.supercar-challenge.com/
    Demo ya tıklaa
  • bu aksam yarışacak var ise turlayalım biraz...mont tremblant, 9 tur, 348 challenge....daha sonra mugello,9 tur,348 challenge...ilk yarış kuru, ikinci yarış yagmur olabilir...
  • online yarışlardan bir video...izlemelisiniz..

http://www.youtube.com/watch?v=X_60g0m6DXk&feature=player_embedded
  • Ben korkuyorum aldıktan 2 hafta sonra modası geçecek oynayacak kimse bulamayacağız.Serverler çok dolu oluyor mu yoksa alalım.PS3 için yakın tarihde böyle bir oyun görünmüyor çıkacak.GT5 var oda en az 5-6 ay var.
  • serverlar full olmuyor, cok fazla bir fan kitlesi yok lakin oynayan herkesler profesyonel derece iyi adamlar...gtplanet.nette kendi bölümü mevcut vede düzenli yarıslar yapılıyor..buda gt5 veya eutechnyx in yeni oyunu gelene kadar devam edecektir
  • ekleyin beni de, headset mevcut arkadaşlar...
  •  SUPERCAR CHALLENGE ONLINE /Turkiye Team
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.