Şimdi Ara

superfone-9080 çift simli tel.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
16.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift Sim kartı tek telefonda buluşturan bir model olan Superfone SF-9080'i CeBIT 2007'de görüntülendi. Büyük bir dokunmatik ekrana sahip telefonda bununla birlikte ekranın altındaki sabit dokunmatik simgeler SMS gibi servislere hızlı erişim için kullanılabiliyor. Telefonun nümerik tuş takımının üzerinde yer alan "A" ve "B" tuşları hangi hattan arama yapılmak isteniyorsa seçim imkanı tanıyor. Ayrıca mesaj göndermeden önce de Sim1, Sim2 şeklinde ayrılan menü seçeneğiyle hangi Sim kart ile SMS göndermek istiyorsanız seçiyorsunuz.

Superfone SF-9080 Özellikler:

- İki Sim kart aynı anda kullanılabilir (arama ve mesaj işlemlerinde Sim kart seçimi yapılıyor)
    - Bluetooth, GPRS, WAP, MMS, SMS
    - 2 Megapiksel kamera ve Webcam olarak kullanabilme
    - Dokunmatik ekran ve el yazısı tanıma özelliği
    - Mp3 ve Mp4 çalar
    - 262k renkli ekran
    - 3D Çevresel (Surround) Ses Sistemi
    - microSD kart yuvası
    - 84 gram ağırlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakurt70 -- 2 Kasım 2007; 18:16:41 >

• ben çift sim destekli tellerden almak istiyorum bunlar sırasıyla marka olarak benim bildiklerim 1.superfone 2.general mobile 3.raks 4.ng 600 5.piranha 6.verson bunlardan hangisini tercih edemiyorum bilen veya kullanan arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirirse çok iyi olur şimdiden tşk. ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakurt70

ben çift sim destekli tellerden almak istiyorum bunlar sırasıyla marka olarak benim bildiklerim 1.superfone 2.general mobile 3.raks 4.ng 600 5.piranha 6.verson bunlardan hangisini tercih edemiyorum bilen veya kullanan arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirirse çok iyi olur şimdiden tşk. ederim...
    raksın modelini inceledim. yaklaşık bir haftadır bu konuda araştırma yapıyorum. raks çok kaba ve ekran oldukça yetersiz geliyor. iki telefon kullanmak daha iyi. general mobile ile ilgili hangi siteye gitsem nerde elime telefonu alsam kullanımı oldukça yetersiz.

pirahna için yorumlar gayet olumlu olmasına rağmen bir kesim bu telefonun ebatlarının oldukça büyük olmasından şikayetci. birde kamera konusuna takılanlar var. tabi... onuda yetersiz buluyorlar.

ben bu aralar superfone üzeründe yoğunlaştım 90 gr civarındaki ağırlığı ve ebatları gayet iyi görünüyor. henüz telegonun gerceğini inceleme sansıl olmadı ama gayet cazip...

nokia pirizma isimli bir modeliyle yakında piyasaya girecek ama abim telefonu gürdüğünü ve olagan dışı büyük olduğunu söyledi...

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: papilus

raksın modelini inceledim. yaklaşık bir haftadır bu konuda araştırma yapıyorum. raks çok kaba ve ekran oldukça yetersiz geliyor. iki telefon kullanmak daha iyi. general mobile ile ilgili hangi siteye gitsem nerde elime telefonu alsam kullanımı oldukça yetersiz.

pirahna için yorumlar gayet olumlu olmasına rağmen bir kesim bu telefonun ebatlarının oldukça büyük olmasından şikayetci. birde kamera konusuna takılanlar var. tabi... onuda yetersiz buluyorlar.

ben bu aralar superfone üzeründe yoğunlaştım 90 gr civarındaki ağırlığı ve ebatları gayet iyi görünüyor. henüz telegonun gerceğini inceleme sansıl olmadı ama gayet cazip...

nokia pirizma isimli bir modeliyle yakında piyasaya girecek ama abim telefonu gürdüğünü ve olagan dışı büyük olduğunu söyledi...

saygılarımla

Alıntıları Göster
    yok kardeşim ben 2 tel. kullanamam...

• quote:

yok kardeşim ben 2 tel. kullanamam...

Alıntıları Göster
    zen, anycool, phonix, elitex felan var çift hatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mymobile

zen, anycool, phonix, elitex felan var çift hatlı

Alıntıları Göster
    peki bu saydığın markalar ve diğer markalar arasında bir tercih yaparsan...

senin tavsiyen ne olur...
    bu ürünleri getiren firmalar kim.. yada ne kadar güvenilir...

çif hatlı telefonlar burada var..

http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=12712

drv-w52

verson

phonix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papilus -- 3 Kasım 2007; 9:41:49 >

• quote:

peki bu saydığın markalar ve diğer markalar arasında bir tercih yaparsan...

senin tavsiyen ne olur...
    bu ürünleri getiren firmalar kim.. yada ne kadar güvenilir...

çif hatlı telefonlar burada var..

http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=12712

drv-w52

verson

phonix

Alıntıları Göster
    benim tercihim superfone diğer marka teller beni tatmin etmedi.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benim tercihim superfone diğer marka teller beni tatmin etmedi.....

Alıntıları Göster
    superfone u dün inceleme fırsatı buldum... fiyat 550 diyorlar ve peşin 530 a bırakırız dediler.. ekran kalitesi ve ağırlığı gerçekten güzel... fakat hoşuma gitmeyen özelliği menü açıldığında ekranın daha kaliyesiz görünmesi ve üzerinde bulunan işlev tuşlarının düşündüğünüz gibi çalışmaması oldu...

solda yazam menü ye olaşmak için ok tuşunu rehbere ulaşmak için ise yes tuşunu kullanıyorsun...

yapmış olduğun son aramaları yes tuşu ile görmeyi beklerken a ve b tuşları o hat ile yapmış olduğun son aramaları görmek için kullanıyorsun.

şahsi beklentim yes tuşu ile en son yaptığın tüm aramaları isim kenararında a b şeklinde açıklama ile görmek olurdu....

lafı fazla uzatmadan superfone sf-9080 benim kanaatimce 10 üzerinden menü ekran vekullanım kolaylığı negatif olmak üzere 7 alır....

• quote:

superfone u dün inceleme fırsatı buldum... fiyat 550 diyorlar ve peşin 530 a bırakırız dediler.. ekran kalitesi ve ağırlığı gerçekten güzel... fakat hoşuma gitmeyen özelliği menü açıldığında ekranın daha kaliyesiz görünmesi ve üzerinde bulunan işlev tuşlarının düşündüğünüz gibi çalışmaması oldu...

solda yazam menü ye olaşmak için ok tuşunu rehbere ulaşmak için ise yes tuşunu kullanıyorsun...

yapmış olduğun son aramaları yes tuşu ile görmeyi beklerken a ve b tuşları o hat ile yapmış olduğun son aramaları görmek için kullanıyorsun.

şahsi beklentim yes tuşu ile en son yaptığın tüm aramaları isim kenararında a b şeklinde açıklama ile görmek olurdu....

lafı fazla uzatmadan superfone sf-9080 benim kanaatimce 10 üzerinden menü ekran vekullanım kolaylığı negatif olmak üzere 7 alır....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben kendim sormuştum hangi teli alacam diye kimseden detaylı cevap alamadım süperfoneyide yakından inceleyemedim.bir haftadaır ng600 mobile diye tel aldım kullanıyorum kamera hariç tüm özellikleri fena değil ben gayet memenunum......

• quote:

arkadaşlar ben kendim sormuştum hangi teli alacam diye kimseden detaylı cevap alamadım süperfoneyide yakından inceleyemedim.bir haftadaır ng600 mobile diye tel aldım kullanıyorum kamera hariç tüm özellikleri fena değil ben gayet memenunum......

Alıntıları Göster
    T915 (superfone-9080)

http://www.telsda.com/ProductView.asp?id=180

108mm×49mm×17mm

80-150
    120-200
    176×BGR×220dots

İşte size orjinal superfone 9080 sitedeki resimler burada satılanın aynısı sadece orada çalışma şebekeleri farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: vetman

T915 (superfone-9080)

http://www.telsda.com/ProductView.asp?id=180

108mm×49mm×17mm

80-150
    120-200
    176×BGR×220dots

İşte size orjinal superfone 9080 sitedeki resimler burada satılanın aynısı sadece orada çalışma şebekeleri farklı

Alıntıları Göster
    www.ereyon.com.tr

sitesinde

Superfone SF-9080 Çift Hatlı Cep Telefonu (Stoktan Teslim)

Havale İndirimli: 440,24 YTL

bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: vetman

www.ereyon.com.tr

sitesinde

Superfone SF-9080 Çift Hatlı Cep Telefonu (Stoktan Teslim)

Havale İndirimli: 440,24 YTL

bilginiz olsun

Alıntıları Göster
    superfone için şarj süresinin çok yetersiz olduğuna dair yorumlar var.1gün gittigi söyleniyor.

samsungun yakında d880 modeli çıkacak.kızaklı ve çift hatlı ama tabii daha pahalı olacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

superfone için şarj süresinin çok yetersiz olduğuna dair yorumlar var.1gün gittigi söyleniyor.

samsungun yakında d880 modeli çıkacak.kızaklı ve çift hatlı ama tabii daha pahalı olacak....

Alıntıları Göster
    evet şarj 1 gün gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

bende samsung d880 ve sonrası modelleri bekliyorum.d900 özelliklerinde ve boyutunda (biraz daha kalını) olacak.se ve nokia da karşı saldırıya geçecektir eminim.

• Superfone 9080'in ürün inceleme videosu bulunmakta:
    http://www.youtube.com/watch?v=1YzdYGbuqiI

Tüm meraklılar için, 1 ay kullandıktan sonra hazırladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: absoposi

Superfone 9080'in ürün inceleme videosu bulunmakta:
    http://www.youtube.com/watch?v=1YzdYGbuqiI

Tüm meraklılar için, 1 ay kullandıktan sonra hazırladım.
    yani telefonu 3 haftadır kullanıyorum harıka bisey alın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bohemlerden

yani telefonu 3 haftadır kullanıyorum harıka bisey alın derim...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben Superfone SF-9040 3.2MP modelini almak istiyorum. Ancak arkadaşın biri hiç dikkat ettin mi bu Superfone SF-9040 aynı RAKS 667'nin ikiz kardeşi dedi ve ekledi ''uyanık Çinliler kendi markaları ile pazara girseler bir sürü bürokratik engel ve giderle karşılaşacakları için Türkiyedeki bir, iki işletme ile anlaşıp alın siz buna marka basın bizde size fason üretelim hem siz oturduğunuz yerden caka satıp üste mangır da kazanın deyince bizim uyanık girişimcilerimiz teklife doğal olarak balıklama atlamışlar dedi.'' Doğrusu bana da
    mantıklı gelmedi değil. Resimlerini yan, yana koyup inceledim gramı gramına aynısının tıpkısı forumda da arkadaşlar pili az gidiyor deyince iyice huylandım, aynı pil sorunu RAKS 667'de de var. Ancak Superfone SF-9040 modelini kullanan varsa bilgi verirse sevinirim. İyi günlerde kullanın, kalın sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar ben Superfone SF-9040 3.2MP modelini almak istiyorum. Ancak arkadaşın biri hiç dikkat ettin mi bu Superfone SF-9040 aynı RAKS 667'nin ikiz kardeşi dedi ve ekledi ''uyanık Çinliler kendi markaları ile pazara girseler bir sürü bürokratik engel ve giderle karşılaşacakları için Türkiyedeki bir, iki işletme ile anlaşıp alın siz buna marka basın bizde size fason üretelim hem siz oturduğunuz yerden caka satıp üste mangır da kazanın deyince bizim uyanık girişimcilerimiz teklife doğal olarak balıklama atlamışlar dedi.'' Doğrusu bana da
    mantıklı gelmedi değil. Resimlerini yan, yana koyup inceledim gramı gramına aynısının tıpkısı forumda da arkadaşlar pili az gidiyor deyince iyice huylandım, aynı pil sorunu RAKS 667'de de var. Ancak Superfone SF-9040 modelini kullanan varsa bilgi verirse sevinirim. İyi günlerde kullanın, kalın sağlıcakla

Alıntıları Göster
    Tipi hiç olmamış yav...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

Tipi hiç olmamış yav...

Alıntıları Göster
    ben bugun bu telefonu aldım (superfone 9080) yalnız telefon açılmıyor.açma kapama düğmesi nerde :) ok tuşu değilmi acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: listeci

ben bugun bu telefonu aldım (superfone 9080) yalnız telefon açılmıyor.açma kapama düğmesi nerde :) ok tuşu değilmi acaba :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu telefonu kullanan var mı? memnun mu? tavsiye eder mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.