Şimdi Ara

SUPERLİGHT 150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HOCAM herkese slm lar bu keeway slight ta mı çin malı nedir kalitesi???

• onu alacağına Zealsun Zs 150-19 Cruiser al ben çok araştırdım keeway ile Zealsun arasında kaldım keeway boyutları küçük vitesler geçmiyor jikle sorunlu oturduğunda pek konfor yok ayakların yere basıyor Zealsun da ayak parmakların zor değiyor yere vitesler çok rahat komforlu sarsıntı yok aksesuarları var ben Zealsun Zs 150-19 Cruiser alıcam genede sen bilirsin.
  • cevabın için çok teşekkurler. ben butun çin malı olan motorların aynı fabrikada yapıldıgını ve üzerlerine farklı isimler basıldıgını satıcısından ogrendim. keeway macar malı gozüküyor ama o fiyata ben de çin de üretildigini sanıyorum. ama bi sitede üzerinde gilera motoru var diye bi efsane duydum o da pek inandırıcı gelmese de slight ın jikle probleminin cozuldugunu ve su anda satılanlarda olmadıgını duydum.modeli de fiyatı da 150 lik olması da ilk motor için iyi gibi daha kapsamlı bilgi edinirsek paylaşalım senin tavsiye ettigine de bakacagım ama direkt cin olanlar korkutuyo biraz. tekrar tesekkurler
  • Tabiki dostum bende daha almadım araştırma aşamasındayım ama bu aleti alıpta memnun olmayan adama rastlamadım istersen buraya bir bakhttp://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12180 bilgi açısından.
  • Bizim arkadaş keeway kullanıyordu hiç memnun değildi sürerken çok sarsıntı yaratıyor ve koltuk kısmı rahatsız olduğunu viteslerde geçişlerde sorun olduğunu caddede giderken birden motorun stop ettiğini çok zor durumda bıraktığından çok bahsetti diğer keeway kullananlardada aynı sorun varmış bunun için satıp Zealsun Zs 150-19 aldı şuan memnunmuş bu motorda balancer varmış titreşim olmuyormuş. Bende Zealsun alıcam galiba alet çok iyi gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 29 Nisan 2006; 18:16:32 >
  • hocam valla sen soguttun beni keeway den simdi ramzey e cok iyi diolar turk uretimi imiş. racer modeli var 4 000 ytl ye falan bide zaelsun un galiba 250 lik racing tarzı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.