Şimdi Ara

superlight 200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • basltıkta belırttıgım gıbı arkadaslar superlıght200 alıcam kuba veya keeway den farklı olarak harley de tek sele var ancak bunlarda cıft sele var ve daha kullanıslı olur dıye dusunuyorum..yıne goruntu olarak harley yavrusu dıye de dıyebılırz. resımlerını koyucam ılk foto harley-davıdson dıgerlerı sırasyla kuba ve keeway kullanan varmıdır nasıldır sızce bu motor lar

superlight 200

HARLEY-DAVIDSON

superlight 200

KUBA

superlight 200

KEEWEY

kullanan veya bılgı sahıbı olan arkadaslardan yorumları beklıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klıne123bora -- 11 Eylül 2013; 22:48:28 >

• Kubanın chooper ini ilk gordugumde harley sanmadım diyemem cok yakisikli ve gosterisli bir motor. Ama gelelim olayin gercekliligine, scooter ve baska kolay tarzlarda tam olarak sorunsuz uretime baslayamayan firmalardan emehimi goznurumu birikimi mi yatirmak mantiksiz geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam ben yakından dahı gormedım bu motorları keewey + kuba yı ancak resımlerde goruldugu gıbı harley yavrusu gıbı duruyor bde parcları olsn servıslerı olsn yaygın ve ucuz sankı... varmı baska bılgısı olan bu motorlar hakkında
  • güzel motor . bide depoya airbrush oh misss
  • Hocam naaptın sen yaa. Neyle neyi kıyasladın öyle. Harley'den vazgeçme sebebin tek sele olup diğerlerinin çift sele olması nedeniyle daha kullanışlı görünmesi mi? Bir de Küba'ya Harley yavrusu demişsin. Bir şeyin yavrusu büyüdüğü zaman o şeye olur. Küba veya Keeway'e Harley yavrusu gibi demek Harley'e çok büyük hakaret olmaz mı? Eğer gerçekten bütçen varsa ve sakın kıyaslama bile yapmadan git o fotoda görünen Iron 883'ü al. Güç, ses, kalite hepsine aynı anda sahip ol. Tabiki bütçen yoksa zaten yapacak bir şey yok ancak sen bu üç fotoyu yan yana koyunca ben aslında bütçen olduğu ancak aralarında bütçe harici nedenlerle şeçim yapmak zorunda kaldığın hissine kapıldım. Eğer doğru hisse kapılmışsam kesinlikle kıyaslama yapma git onu al derim. Çift sele konusuna gelince Harley'de her şeyde olduğu gibi sele konusu da bütçe meselesi. İstersen artçı sele alabilirsin. Ancak uyarayım pahalıdır. Peşinen söyleyeyim. Harley almak da kullanmak da pahalıdır. Bazılarına çok gereksiz gelebilir. Ancak Harley kullandığın zaman insanların neden o motora o kadar para verdiğini çok iyi anlıyorsun. İnsanlar "sırf markası için" olduğunu söyler. Doğrudur ancak o markanın nasıl oluştuğunu kullandığın zaman çok daha iyi anlarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Contrbas

Hocam naaptın sen yaa. Neyle neyi kıyasladın öyle. Harley'den vazgeçme sebebin tek sele olup diğerlerinin çift sele olması nedeniyle daha kullanışlı görünmesi mi? Bir de Küba'ya Harley yavrusu demişsin. Bir şeyin yavrusu büyüdüğü zaman o şeye olur. Küba veya Keeway'e Harley yavrusu gibi demek Harley'e çok büyük hakaret olmaz mı? Eğer gerçekten bütçen varsa ve sakın kıyaslama bile yapmadan git o fotoda görünen Iron 883'ü al. Güç, ses, kalite hepsine aynı anda sahip ol. Tabiki bütçen yoksa zaten yapacak bir şey yok ancak sen bu üç fotoyu yan yana koyunca ben aslında bütçen olduğu ancak aralarında bütçe harici nedenlerle şeçim yapmak zorunda kaldığın hissine kapıldım. Eğer doğru hisse kapılmışsam kesinlikle kıyaslama yapma git onu al derim. Çift sele konusuna gelince Harley'de her şeyde olduğu gibi sele konusu da bütçe meselesi. İstersen artçı sele alabilirsin. Ancak uyarayım pahalıdır. Peşinen söyleyeyim. Harley almak da kullanmak da pahalıdır. Bazılarına çok gereksiz gelebilir. Ancak Harley kullandığın zaman insanların neden o motora o kadar para verdiğini çok iyi anlıyorsun. İnsanlar "sırf markası için" olduğunu söyler. Doğrudur ancak o markanın nasıl oluştuğunu kullandığın zaman çok daha iyi anlarsın...

alakası yok hocam zaten maddı ımkanım elverse neden bu motorlara yonelıyım tabıkı harley alırım.. sen yanlıs anladın 5bın tl kadar bı bırıkmısımz var onlada bu motor almak ıstıorm en azından harleye en benzer motor bu yanı ıron 883 e kısacası... yoksa tabıkıde harleyle herhangı bı chooper karsılastrmak yersz olur bunu bende bılıorm.

• off dıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.