David Corenswet - Superman Rachel Brosnahan - Lois Lane Nicholas Hoult - Lex Luthor Isabela Merced - Hawkgirl Nathan Fillion - Green Lantern (Guy Gardner) Edi Gathegi - Mister Terrific Anthony Carrigan - Metamorpho 1.03.2024 - Setten ilk fotoğraf < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 10 Mart 2024; 15:4:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas Hoult
-
-
Supermanin ilkokul yıllarında yaşadığı toplum baskısını ele alacaklarmış...
-
Biz bunu smallville dizisinde ayrıntılı bir şekilde 8-10 sezon izledik zaten. Ne gerek vardı ? Clark'a bir çinli bir hintli arkadaş, okulda lezo ve trans sevgilide olursa tamamdır.
-
Brightburn vardı. Baskıyı bayağı bi hissettirmişti. Çocukların içinden geçiyordu falan. Akran zorbalığını farklı bi boyuta taşımıştı. Tutmadı tabi.
edit: Aaa Brightburn filminin yönetmeni de aynıymış. Eee ne olacak şimdi. Ortada denenmiş bir ürün var. Hadi bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 17 Aralık 2022; 22:7:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam nexflix dizisi
-
Henry Cavill sırf Dwayne Johnson'ın ısrarı ile 10 saniye daha Superman oynadı ya, valla helal olsun. Adamın işi 10 saniyede bitti. Kaç milyon dolar aldı o sahne için bilmiyorum, hiç bilmek de istemiyorum. Belki stüdyoya bile gitmemiştir, bilgisayarla yapmışlardır. Eğer öyle ise daha da helal olsun. Dwayne Johnson da Holivuda kafa tutmanın sonuçlarını gördü sanırım. Adamlar kesinlikle çok sıkı bi topluluk. Dışarıdan öyle elini kolunu sallayarak giremiyosun. Ben gelecem DC'nin kontrolünü alacam filan dedi sonunda eline verdiler adamın box office bombasını. Filmi yüzüne patladı. Globalde para kazanır, Çin'de baya izleniyodur büyük ihtimalle ama Amerika içerisinde tutmadı. Dolayısı ile John Cena gibi Rock'dan da "çince" öğrenip Çinli sinemaseverlere yönelmesini ve çince açıklamalar, özürler, dondurma yemeler, ve bilumum çin kültürünü yalamalar bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 18 Aralık 2022; 13:22:19 >
-
Bu herife neden film teslim edilir ya? Tam bir lavuğa benziyor.
-
Bu adamdan umudum vardı ama Henry Cavill olayından sonra buna emanet edilen her film ihanet sayılır.
-
Bıktım Superman'den ya yeter, başka superhero mu yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl bıktın la 10 senedir yeni Superman filmi bekliyorum ben, sus.
-
Olay ne hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Henry Cavill’ı istemiyor. Evren tam toplanacakken sil baştan başlıyorlar tekrar ve yine karakterlerin origin hikayelerini çekecekler bıkkınlık verdiler artık. Bu adamın işine son vermeleri lazım Wb Dc evreni diye bir şey bırakmayacak galiba.
Black adam de sifirlaniyor mu o zaman?
Sonunda da malum kisi gelmisti..
Hepsi gidici gözüküyor hocam. Evreni sıfırlayacaklar artık saçma sapan sjw karakterler görürüz.
Ajdjsj bu adamlar black adamda da sıfırlamış gibi olmadilar mi?
Bir film cikariyorlar olmadi sifirlayin bir daha cikarin olmadi sifirlayin ne beceriksiz çıktılar.
Zenci Kal-El isterik. Jor-El ve Zod'un yasak ilişkisinden doğan ilk kriptonlu. Inceller'den kaçmak için dünyaya gönderiliyor. Gelsin paralar.
-
Ne yaptıklarını çözemiyorum artık. Resmen yapboza çevirdiler. Koskoca firma mahalle bakalı gibi yönetiliyor.
-
10 senede 1 evren mi sıfırlanır? abv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Zenci Kal-El isterik. Jor-El ve Zod'un yasak ilişkisinden doğan ilk kriptonlu. Inceller'den kaçmak için dünyaya gönderiliyor. Gelsin paralar. |
Nasıl bıktın la 10 senedir yeni Superman filmi bekliyorum ben, sus. |
Cavill ve Affleck hikayelerin kurbanı oldu. Daha ilk Batman ve Superman'in beraber olduğu filmde Death of Superman hikayesine girmek. İlk Justice League'i neredeyse Superman'siz çekmek çok kötü kararlardı. |
Seçimlerin beğenilmemesi çok komiğime gidiyor, forumda man of steel konusuna gidip henry cavill'ın ilk superman seçildiği yorumları okursanız onda da aynı tepkiler olmuştu, bu sonsuz bir döngü sanırım her yeni oyuncuya tepkiler gelecek filmlerini izledikten sonra çok beğenilecek. |
Daha iyisi gelmeyecek Rotten Tomatoes Trailersyoutube Watch the MAN OF STEEL ALIEN INVASION: http://goo.gl/7458e
Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h
Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn
Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73
Man of Steel Official Nokia Trailer (2013) - Superman Movie HD
A child sent to Earth from a dying planet is adopted by a couple in rural Kansas. Posing as a journalist, he uses his extraordinary powers to protect his new home from an insidious evil.
The Movieclips Trailers channel is your destination for hot new trailers the second they drop. Whether they are blockbusters, indie films, or that new comedy you've been waiting for, the Movieclips Trailers team is there day and night to make sure all the hottest new movie trailers are available whenever you need them, as soon as you can get them. All the summer blockbusters, Man of Steel, Oblivion, Pacific Rim, After Earth, The Lone Ranger, Star Trek Into Darkness and more! They are all available on Movieclips Trailers.
In addition to hot new trailers, the Movieclips Trailers page gives you original content like Ultimate Trailers, Instant Trailer Reviews, Monthly Mashups, and Meg's Movie News and more to keep you up-to-date on what's out this week and what you should be watching. https://www.youtube.com/watch?si=AnllMeZBGF77RlMC&v=ejXjZ-k6Myc&feature=youtu.be |
Benzer içerikler
- game of thrones kaç yaş üstü
- en iyi hızlı ve öfkeli filmi
- p**** izlemek istiyorum
- testere 11
- hannibal serisi
- kore filmleri
- napolyon filmi hangi platformda
- efsane kült filmler
- hızlı ve öfkeli izleme sırası
- son yılların en iyi suç filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X