Şimdi Ara

Superman vs Avengers (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thor'un fiziksel gücü Hulk kadar bile gelmiyor zaten, Büyü gücüyle öne çıkan bir karakter. Zeka ve hız konusunda superman bayağı üstün. Çok sağlam büyü gücü var diye eşitler, yoksa diğer konularda Thor önce Hulk'a bir yaklaşsın :D Dayanıklılık konusunda bayağı yakınlar ama Superman kadar sağlam değil. Lakin kstra büyü dayanıklılığı var ki Superman büyü kullanmıyor. Böyle yani, durdurursa Thor durdurur çünkü warrior madness e girerse çok zorlayacağı kesin. Ama geri kalanların pek etki edemeyeceği ortada.
  • Skeull kullanıcısına yanıt
    Bak her karakterin çok iyi oldugu featleri yerden yere vuruldugu anları da olur biz en iyisini alırız superman ın de yerden yere vuruldugu anlar vardır bunlara bakmayız fiziksel güç olarak superman gibi belirlenemez bir duzeydedir kendısı beta ray bill e vurarak gezegen parçalayan da thor dur hulk dan dayak yiyen de thordur içinde dünyanında solar sisteminin bulundugu 9 diyarı birlikte iten de thordur yine hulk dan dayak yiyende thor dur dediğim gibi her karakter yüceltilirde yerilirde en büyük yaptıgı işlere bakarız aynı şey Superman ıcın de gecerli onun da çok aptalca dayak yediği anlar olmuştur dunyaları taşıdıgı anlar da olmuştur yazarlara göre de değişiyor tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Bak her karakterin çok iyi oldugu featleri yerden yere vuruldugu anları da olur biz en iyisini alırız superman ın de yerden yere vuruldugu anlar vardır bunlara bakmayız fiziksel güç olarak superman gibi belirlenemez bir duzeydedir kendısı beta ray bill e vurarak gezegen parçalayan da thor dur hulk dan dayak yiyen de thordur içinde dünyanında solar sisteminin bulundugu 9 diyarı birlikte iten de thordur yine hulk dan dayak yiyende thor dur dediğim gibi her karakter yüceltilirde yerilirde en büyük yaptıgı işlere bakarız aynı şey Superman ıcın de gecerli onun da çok aptalca dayak yediği anlar olmuştur dunyaları taşıdıgı anlar da olmuştur yazarlara göre de değişiyor tabi ki
    Niye hep en güçlü anlarına bakarız ? Anlamadım

Bu adam Hulk'un yumruklarını tanklayamadığıda oluyor dayanıklılığını istediği gibi ayarlıyabiliyor heralde.. Supermanında low anları vardır.

Fiziksel güç muhabbetine hiç girmeyelim bence Superman'ın güçlü olduğu bariz belli

• Fiziksel güçten kastım kaldırma gücü ve vuruş gücü. Thor bunları yaparken elinde sürekli mjollnir oluyor. Demek ki thor fiziksel güç olarak (vuruş gücü) Hulk'la aynı seviyede. Ama bu Superman'le eşit olduğu anlamına gelmiyor, En üst featleri ele alarak konuştum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skeull

Fiziksel güçten kastım kaldırma gücü ve vuruş gücü. Thor bunları yaparken elinde sürekli mjollnir oluyor. Demek ki thor fiziksel güç olarak (vuruş gücü) Hulk'la aynı seviyede. Ama bu Superman'le eşit olduğu anlamına gelmiyor, En üst featleri ele alarak konuştum zaten.
    En üst feat i hulkdan dayak yemek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 14:48:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skeull

Fiziksel güçten kastım kaldırma gücü ve vuruş gücü. Thor bunları yaparken elinde sürekli mjollnir oluyor. Demek ki thor fiziksel güç olarak (vuruş gücü) Hulk'la aynı seviyede. Ama bu Superman'le eşit olduğu anlamına gelmiyor, En üst featleri ele alarak konuştum zaten.
    Superman, Kingdome Come Superman ile kapışırken birbirlerine vurdukları her yumruk uzay zaman sürekliliğini biraz daha parçalıyordu mesela Superman, earth22 Supermane vuruyor uzay zaman sürekliliği bozuluyor.. Ama 2 supermanın gücü felan yok tek superman yapıyor bunu. Kingdome Come Superman vuruncada uzay zaman sürekliliği değişiyor vs. vs. Yani bu iki adamda yumruk atarak uzay zaman sürekliliğini bozuyor. Thor'un ben yumruk atarak böyle birşey yaptığını görmedim hiç siz gördünüzmü varmı böyle bişey ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Niye hep en güçlü anlarına bakarız ? Anlamadım

Bu adam Hulk'un yumruklarını tanklayamadığıda oluyor dayanıklılığını istediği gibi ayarlıyabiliyor heralde.. Supermanında low anları vardır.

Fiziksel güç muhabbetine hiç girmeyelim bence Superman'ın güçlü olduğu bariz belli

Alıntıları Göster
    Sen bir karakterin gücünü anlamak için en güçlü featlerine bakmıyormusun ? Her karakterın low halleride vardır yazardan yazara değişiyor gidip Superman güçsüz bir karakterden dayak yedi diye ben onu hep böyle mi ele alıcam ?

• quote:

Sen bir karakterin gücünü anlamak için en güçlü featlerine bakmıyormusun ? Her karakterın low halleride vardır yazardan yazara değişiyor gidip Superman güçsüz bir karakterden dayak yedi diye ben onu hep böyle mi ele alıcam ?

Alıntıları Göster
    Hayır ortalamayı almak gerekiyor.
  • quote:

Hayır ortalamayı almak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Tamam sana iyi şanslar sanki elimizde sayılar varda ortalamayı ele alıyormuş sana dıyorum her karakterın yerden yere vuruldugu anlar da vardır yazara gore değişir kendi hıkayelerınde kaplan olan karakterler başka bir karakterın hıkayesınde fıguran gıbı olmadık karakterlerden dayak yıyebılır sen sımdı bunun ortalamasınımı alıcaksın sankı sayıları topluyor boluyor

• quote:

Tamam sana iyi şanslar sanki elimizde sayılar varda ortalamayı ele alıyormuş sana dıyorum her karakterın yerden yere vuruldugu anlar da vardır yazara gore değişir kendi hıkayelerınde kaplan olan karakterler başka bir karakterın hıkayesınde fıguran gıbı olmadık karakterlerden dayak yıyebılır sen sımdı bunun ortalamasınımı alıcaksın sankı sayıları topluyor boluyor

Alıntıları Göster
    iyi filmden örnek vereyim.. Thor gidip yıldız tanklıyor ama malesefki elektro şok tanklayamıyor.. Çizgi romanda phoenix force un saldırılarını tanklayabiliyor ama Hulkun yumruklarını tanklayamıyor..

O zaman Hulk>>>>Phoenix Force

Elektro Şok>>>>>>Yıldız ?

En yüksek feati olduğu gibi en düşük featide var görmezden mi geleceksin ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Sen git biyerde Thor'un fiziksel gücü Superman kadar de k.çıyla gülerler sana

• quote:

iyi filmden örnek vereyim.. Thor gidip yıldız tanklıyor ama malesefki elektro şok tanklayamıyor.. Çizgi romanda phoenix force un saldırılarını tanklayabiliyor ama Hulkun yumruklarını tanklayamıyor..

Alıntıları Göster
    Onlar yazarların tutarsızlıkları beni ilgilendirmiyor ben karakterlerin başarılarına bakarım zaten feat dediğin şey başarıdır dayak yemek değildir bakarsın Superman in featlerine en iyi ne yapmış hangi donemdeymiş bu ya da yardım falan almışmı sonra ona göre gücünü anlarsın karakterın yeri geliyor gezegenleri parçalıyor yeri geliyor olur olmadık karakterlerden dayak yıyor dıye low olmuyor superman aynı sey dıger karakterler içinde geçerli

• quote:

Onlar yazarların tutarsızlıkları beni ilgilendirmiyor ben karakterlerin başarılarına bakarım zaten feat dediğin şey başarıdır dayak yemek değildir bakarsın Superman in featlerine en iyi ne yapmış hangi donemdeymiş bu ya da yardım falan almışmı sonra ona göre gücünü anlarsın karakterın yeri geliyor gezegenleri parçalıyor yeri geliyor olur olmadık karakterlerden dayak yıyor dıye low olmuyor superman aynı sey dıger karakterler içinde geçerli

Alıntıları Göster
    Feat demek sadece üstünlük sağlayabildiğin şey değildir..

• quote:

Alıntıları Göster
    Kardeşim siz çizgi roman falan okumayın ciddi söylüyorum size.
  • quote:

Sen git biyerde Thor'un fiziksel gücü Superman kadar de k.çıyla gülerler sana

Alıntıları Göster
    Sen git bir yerde ben hepsinin ortalamasını alıyorum de asıl sana gulerler senın tabırını kullanmıyım ben de derlerki sen hangi işlem yeteneği ve ya yöntemi ile bu sonuçlara ulaşıyorsun sayı mı topluyor boluyorsun oyle bır superman daha guclu dıyorsun kı superman 400 kg kaldıran bır haltercide thor sıska bir insanmış izlenimi olusuyor fızıksel guc olarak aralarında daglar kadar fark yok anla şunu daha da tartışmıyacagım seninle superman e karsı en ufak bir şeye tahammulun yok senın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 15:9:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Kardeşim siz çizgi roman falan okumayın ciddi söylüyorum size.

Alıntıları Göster
    Afedersinizde Gerçek Bilginin yaptığı şeylere hiçbirşey demiyorsunuz sadece bana saldırıyosunuz..
  • quote:

Sen git bir yerde ben hepsinin ortalamasını alıyorum de asıl sana gulerler senın tabırını kullanmıyım ben de derlerki sen hangi işlem yeteneği ve ya yöntemi ile bu sonuçlara ulaşıyorsun sayı mı topluyor boluyorsun oyle bır superman daha guclu dıyorsun kı superman 400 kg kaldıran bır haltercide thor sıska bir insanmış izlenimi olusuyor fızıksel guc olarak aralarında daglar kadar fark yok anla şunu daha da tartışmıyacagım seninle superman e karsı en ufak bir şeye tahammulun yok senın

Alıntıları Göster
    Yav hehe
  • quote:

Afedersinizde Gerçek Bilginin yaptığı şeylere hiçbirşey demiyorsunuz sadece bana saldırıyosunuz..

Alıntıları Göster
    Kusura bakma kardeşim de siz okumamışsınız hiçbir şey. Thanos ile Silver Surfer ve Superman karşılaştırıyorsunuz. Silver Surfer sevdiğim halde söylüyorum bunu. Kafanızdan, filmlerden öğrendiklerinizi yaziyorsunuz. Ana evreni sorsam bilemezsiniz gelmiş burada millete ahkam kesiyorsunuz.

• Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    Sen bir farkın olduğunumu sanıyorsun vah vah
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Sen bir farkın olduğunumu sanıyorsun vah vah
    Tmm

Seni ciddiye almadığımı farkedemiyosun vah vah
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.