Şimdi Ara

Superman vs Avengers (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Adama anlatıyoruz, atıyoruz ve söylüyoruz ama hala kendi dediğinin peşinde. Çok üzücü, film izlesinler ama okumasınlar şu çizgi romanı. Ana evrenin değiştiğini bilmeyen cahiller 616'da tıkılı hala :)
    Haklısınız
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Thanos superman'in kafasını ezer derken Darkseid'e neler yaptığını ve Darkseid'in Thanos'dan güçlü olduğunu hatırlamalı.
    Ha Thanos Superman'i yener orası ayrı mesele. Superman'i de bu kadar yermeye lüzum yok.
  • Skeull kullanıcısına yanıt
    fanboymuşsun bende diğer konuda senle boş yere tartışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Haklısınız

Alıntıları Göster
    Tamam sen söyle şuanki ana evren hangisi.. Cidden bak dürüst ol biliyomusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

fanboymuşsun bende diğer konuda senle boş yere tartışıyorum
    Ne fanboyu ya ?

Adam Darkseid>Thanos dediği için ya da Thanos Supermanın kafasını ezemez dediği içinmi Fanboy oluyor
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Forumu uzaktan takip ediyordum da bu hesabına da elveda demeye yakınsın sen. İnsanları bir sal. Seviyene düşmeyeceğim :D
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    ds >thanos demesi sıkıntı yok ama bir nesnel yargı gibi söylüyorsa bunu sıkıntı olur

ayrıca kafasını filan ezemez demekde nesnel yargı oluyor. ben kafasını ezer derken bana göre diyorum siz nesnel yargı gibi söylüyorsuuz sıkıntı burda oluyor yani
    bu hesabım derken diğerleri fake olduğundan ban yedi birsininde şifresini unuttum
    bu hesap neden gidiyormuş. seviyeme düşmiyecekmiş bide. sanki sana sövdük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 8 Ağustos 2018; 15:40:7 >
  • quote:

ds >thanos demesi sıkıntı yok ama bir nesnel yargı gibi söylüyorsa bunu sıkıntı olur

ayrıca kafasını filan ezemez demekde nesnel yargı oluyor. ben kafasını ezer derken bana göre diyorum siz nesnel yargı gibi söylüyorsuuz sıkıntı burda oluyor yani
    Thanos ya da Thanos seviyesinde birinin Superman'e bunu yapabildiğini gördükmü ? Hayır

Sana göresi bana göresi olmamalı feat olması lazım.. Supermanın kafasını thanos seviyesinde biri sıktımı ya da Thanos Superman kadar dayanıklı olan birinin kafasını sıktı mı ? Hoş Marvelde Superman kadar fiziksel dayanıklılığı olan yok (Yani Thanostan düşük seviyede olupta fiziksel derecede superman kadar dayanıklı olan kahraman yok)
    senide diğer konuda tokatladım diye sızlanma sıkıntı yok bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır
    kahraman olması şartmı yani ?

tyrant fizikselde+dayanılıkta süpermanden üstün adam onla berabere kalıyor buda süpermanin kafasını sıkması için iyi bir feat
  • quote:

tyrant fizikselde+dayanılıkta süpermanden üstün adam onla berabere kalıyor buda süpermanin kafasını sıkması için iyi bir feat
    Yav dlkfdfhjgsdjhg

Dövüş değil sıkmaktan bahsediyorum.. Ayrıca onla beraber vs atması için dayanıklılıkta gerekiyor saf fiziksel güçle yapmamış dayanıklılıklada yapmış bunu.. Bu feat geçerli kılmıyor malesef.
  • quote:

Gelip SS'i tek yumrukta ölüm döşeğine getirdi de deme.. O yumruk gücünü gösterir bilek gücünü değil
    bu adam nedemiş lan daynıklıklada yapmış diye zaten her yumruk yumruğa dövüşte fiziksel+dayanılıkla yapılır birde harflerle gülme yaşını siz daha geçmediniz mi

tyrant >>>>> süperman thanos bunla fiziksel kavgada berabere kalıyorsa kafasınıda ezer kalbinide söker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Tamam sen söyle şuanki ana evren hangisi.. Cidden bak dürüst ol biliyomusun ?

Alıntıları Göster
    616 Secret Wars dan sonra sonlandı tam olarak adını hatırlamıyorum all new bişeydi hulk amadeus cho falan oluyordu
    sızlanmaya gerek yok
    fizikselde thanos >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> süperman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

616 Secret Wars dan sonra sonlandı tam olarak adını hatırlamıyorum all new bişeydi hulk amadeus cho falan oluyordu

Alıntıları Göster
    Anladım hocam..

@Gerçek Bilgi dflgkdfkj dayanıklılığı olmasa 6-7 yumrupa ölmezmiydi Thanos ? Sana verilecek tek cevap yav hehe yani başka bişey yok.
    bende sana diyorumki h2h savaşlarında yani yumruk yumruğada fiziksel+dayanıklık olur öbür türlü direk ölürsün senin beyin bunu anlamıyor herhalde benim cümlemi değiştirip sen söylüyosun bide

yav hehe bir laf bulamayınca cahillerin söylediği ünlü kelimelerden birisidir yine tokat manyağı ettim abiniz since daha gelmedi onu gömecem zaten gelsin
  • quote:

sızlanmaya gerek yok
    fizikselde thanos >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> süperman
    Fizikselde thanos en fazla bak abartmadan en fazla diyorum

Thanos>>>Superman olabilir.. Ona bakarsan God Braninac>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Thanos ama Bu adam yüzünü yumrukluyor

tyrantı tanımadan gelmiş nediyor
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.