Şimdi Ara

Superman vs Avengers (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sacmaliklara cevap vermek istemezdim ama neyse yinede soyluyeyimki az kafaniz calissa anlardiniz, senarist kimi yazarsa o yener, istersen karinca adama bile hepsini yendirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya uzun lafın kısası Superman'in yıkıcı gücü yine Thor'dan bol sıfırlı katlarca fazla.
    Ama Thor'un Superman'e üstünlüğünün sebebi Superman'in büyüye karşı herhangi bir savunması olmaması.
    Fazla uzatmaya lüzum yok, Mesela Shazam'da Superman'le aşık atamaz ama büyü gücüyle fiziksel gücünü birleştirip etkili bir vuruş yapıyor. Ama Thor büyü gücü anlamında Shazam'dan daha üstün olduğu için (God of Thunder adam) Thor Superman'e yakındır demiştim. Featler bakımından bakılıcaksa ohoo Superman saniyeler içinde haşlar hepsini :D
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Heh aynen öyle. Bu bide aşırı superman fanlığıyla birleşince gelde laf anlat.
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    Hocam hocam yazıyordun soru soruyordun len 2 mesaj önce. Yavaş kıvır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 8 Ağustos 2018; 15:15:48 >
    Thanos'u kim kattı ki ben olaydan uzak kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Kardeşim siz çizgi roman falan okumayın ciddi söylüyorum size.

Alıntıları Göster
    Bu siz kısmına bende dahil miyim yoksa nezaket olarak hope of world e mi soylenız ben superman ve sılver surferı thanos ıle hıc kıyaslamadım o tartısmada da hıc bulunmadım yani
    Superman vs Avengers'da işin içine Thanos'un girmesi çok saçma değil mi?
  • Skeull kullanıcısına yanıt
    bizim her konumuz başka yere sapıyor ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skeull

Thanos şöyle girdi pes2012forever adlı DC Hater'ı Thanosun supermanın kafasını sıkarak parçalayacağını söyledi.. Bu şekilde başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Bu siz kısmına bende dahil miyim yoksa nezaket olarak hope of world e mi soylenız ben superman ve sılver surferı thanos ıle hıc kıyaslamadım o tartısmada da hıc bulunmadım yani

Alıntıları Göster
    Sizi Tenzih ediyorum hocam. Genel olarak söylüyorum, hulk ile phoenix karşılaştıran mı dersin Thanos ile sincap kız karşılaştıran mı dersin. Adamlar çizgi roman konuşuyoruz ya biz kafasindalar.
  • quote:

O olay farklı birisi thanos superman ın kafasını ezer dedı superman ı seven herkes yapamaz olamaz gibisinden mesajlar yazmaya başladı oyle oldu o olay yani
  • quote:

Sizi Tenzih ediyorum hocam. Genel olarak söylüyorum, hulk ile phoenix karşılaştıran mı dersin Thanos ile sincap kız karşılaştıran mı dersin. Adamlar çizgi roman konuşuyoruz ya biz kafasindalar.

Alıntıları Göster
    Hocam orda demek istediğim Phoenix'in darbeleriylede aynı hasarı alıyor Hulkun yumruklarıylada..

Phoenix Force'un multiversal olduğunu hepimiz biliyoruz
  • quote:

Alıntıları Göster
    Haklısınız gerçekten bilgisizlikten bunları soyleyen de var sevdikkleri karakteri korumak için her şeyi kendi istediği tarafa büküp çevirenler de var

• Eldivenli thanos bunu yapar da eldivensiz Thanos bunu yapamaz :D
    Darkseid e kafa tutan bir karakter ki Darkseid>Thanos.
    Ama Sup Thanos'u yenemez orası ayrı mesele.
  • Adama anlatıyoruz, atıyoruz ve söylüyoruz ama hala kendi dediğinin peşinde. Çok üzücü, film izlesinler ama okumasınlar şu çizgi romanı. Ana evrenin değiştiğini bilmeyen cahiller 616'da tıkılı hala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Hocam orda demek istediğim Phoenix'in darbeleriylede aynı hasarı alıyor Hulkun yumruklarıylada..

Phoenix Force'un multiversal olduğunu hepimiz biliyoruz

Alıntıları Göster
    Bende sana cevap olarak dıyorum kı yazara göre değişiyor superman de olur olmadık karakterlerden dayak yedı dıye onu oyle mı ele alıcaz ayrıca alternatıf evren dıye bısey de var yazarlar kafasına gore takılıyor buralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 15:24:17 >
  • Yavaş olsun ya ne kafasını ezermiş arkadaş superman antisi de çok bu forumda belli yani
  • quote:

Yavaş olsun ya ne kafasını ezermiş arkadaş superman antisi de çok bu forumda belli yani
    Yavaş parçalasın
  • quote:

Yavaş olsun ya ne kafasını ezermiş arkadaş superman antisi de çok bu forumda belli yani
    Ig Thanos yapar evet ama Base Thanos yapamaz..
  • quote:

Bırak tartısmayı başlatmayı tartışmanın içinde bile değilim ben görduklerımı yazdım sadece
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.