Şimdi Ara

Superman vs Avengers (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    thanos daha iyisini yapar sıkıntı orda zaten yenseydi bir şey demezdim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

benim tanıştığım ve konuştuğum en bilgili kişi dedim lafı çarpıtma hiç hoşlanmam.
    diyebilirler diğer hocalarımızda thanos güçlü diyor bende eşit diyorum
    mesela sen Ca = Oaa diyorsun hadeyan öyle demiyor
    Ca=OAA diyomuşum

Ben sadece söylediğin saçma şeyleri çürütüyorum. OAA'nın CA'dan üstün olmayı şu şekilde kanıtlıyosun çünkü;

OAA Tanrı Stan lee'nin yansımasıdır Fulcrumda öyle o zaman yener gibi
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Ancak HOTU Thanos'un Anti Life Equation DS e üstün olması ihtimali vardır.
    Hearth Of The Universe Thanos>Anti Life Equation Darkseid>Infinity Gauntlet Thanos>Darkseid>Thanos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skeull -- 8 Ağustos 2018; 16:9:41 >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Linki varsa alabilir miyim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

thanos daha iyisini yapar sıkıntı orda zaten yenseydi bir şey demezdim ama
    Sıkarak parçalayamaz bu kadar basit yav nesini anlayamıyosunuz..
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    benim dediklerimi çürütmüş o yüzden sonra sustunuz hepinizi iyi susturdum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Benim için Thanos yener..

Öldürdüğü zaman kafasını ezebilirde ölünce dayanıklılığı düşüyormu o da var.. Düşmüyorsa ezerek parçalanmaz yine

Alıntıları Göster
    Yok öldürdüğü zaman istediği kadar gücünü uygulayabilir superman e ölü değilse izin vermez superman hem thanos kozmik enerjiyi çekerek daha da güçlü olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 16:11:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Yok öldürdüğü zaman istediği kadar gücünü uygulayabilir superman e ölü değilse izin vermez superman hem thanos kozmik enerjiyi çekerek daha da güçlü olabiliyor

Alıntıları Göster
    Evet güçlenerek yapabilir ama hiç güç çekmeden kendi gücüyle yapamaz. En azından öyle düşünüyorum
  • quote:

Benim için Thanos yener..

Öldürdüğü zaman kafasını ezebilirde ölünce dayanıklılığı düşüyormu o da var.. Düşmüyorsa ezerek parçalanmaz yine

Alıntıları Göster
    Öldürebilirse Superman de Thanos un kafasını ezer ama thanos öldürür superman i buyuk ıhtımal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 16:14:12 >
  • süpermanin thanosu öldürmesinin imkanı yok işte sıkıntı orda zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 8 Ağustos 2018; 16:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skeull

Superman'den tokat yiyor diye mi güçsüz oluyor?
    Hocam senin mantık sıkıntın falan mı var? Superman ile Darkseid'ın gücünün seviyesi ne alaka Allah aşkına? Ben öyle bir şeyden bahsettiğimi hatirlamiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skeull

Ancak HOTU Thanos'un Anti Life Equation DS e üstün olması ihtimali vardır.
    Hearth Of The Universe Thanos>Anti Life Equation Darkseid>Infinity Gauntlet Thanos>Darkseid>Thanos
    Soulfire Darkseid>=Hotu Thanos>Anti Life Aquation Darkseid>IG Thnaos>Darkseid>Thanos katılıyorum

Soulfire Darkseid>=Hotu thanos dememin nedeni Soulfire darkseid bir şekilde sourceyi yenmişti ve Hotu'da hemen hemen DC'deki Source'in Marvel versiyonu
  • quote:

Soulfire Darkseid>=Hotu Thanos>Anti Life Aquation Darkseid>IG Thnaos>Darkseid>Thanos katılıyorum

Soulfire Darkseid>=Hotu thanos dememin nedeni Soulfire darkseid bir şekilde sourceyi yenmişti ve Hotu'da hemen hemen DC'deki Source'in Marvel versiyonu

Alıntıları Göster
    Parallax Hal Jordan >> o zaman kardeşim? Bu saçmalıklara son verin lütfen yahu. HOTU diyorsun HOTU. One Above All'dan sonra gelen bir şeye sen Darkseid ile eşit tutuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Parallax Hal Jordan >> o zaman kardeşim? Bu saçmalıklara son verin lütfen yahu. HOTU diyorsun HOTU. One Above All'dan sonra gelen bir şeye sen Darkseid ile eşit tutuyorsun.

Alıntıları Göster
    Qomiq
  • Gel sen uğraş ben çıkıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Alıntıları Göster
    O darkseid in source u tuzaga dusurup belirli bir süre alt etmesi olayı tartışmalı canon bir vaka oldugu kesin degilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 16:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

O darkseid in source u tuzaga dusurup belirli bir süre alt etmesi olayı tartışmalı canon bir vaka oldugu kesin degilmiş

Alıntıları Göster
    Non canon ama hotu da non canon :D
  • quote:

Non canon ama hotu da non canon :D

Alıntıları Göster
    Yok benim edindiğim bilgide source u tuzağa düşürme olayı kesin canon değil soulfire elde etme olayını bilmiyorum
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Neden güçsüz diyorum? Thanos'la Superman de karşılaştırıldı alakasız bir şekilde postta o yüzden söyledim bunu.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.