Şimdi Ara

Superman vs Avengers (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Yok benim edindiğim bilgide source u tuzağa düşürme olayı kesin canon değil soulfire elde etme olayını bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Soulfire non canon bir seriydi yanlış hatırlamıyosam.. Hotuda öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Soulfire non canon bir seriydi yanlış hatırlamıyosam.. Hotuda öyle

Alıntıları Göster
    Soulfire Darkseid güçlerini geliştirip source u tuzağa düşürmesi ve onu bir süreliğine alt ettiği vaka çok tartışmalıymış source u yenmesinde kesinlik yok yani onu demeye çalıstım dediğim gibi soulfire darkseidin ve hotu thanos un canon olup olmadıgını bılmıyorum
  • Bu dövüş max 10 saniye sürer ve 10 saniye sonunda supermani thorun ağzından kan kustururken görürüz. Diğerlerine zaten tek değil yarım bile atmaz o derece yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz kahramanlı güçlü diyemi seviyoruz hayır kahraman olduğu için , önemli olan hangisi en iyi kahraman bana göre örümcek adam Batman( şişko olan değil )

• quote:

Orijinalden alıntı: yudevil

Bu dövüş max 10 saniye sürer ve 10 saniye sonunda supermani thorun ağzından kan kustururken görürüz. Diğerlerine zaten tek değil yarım bile atmaz o derece yani.
    Diğerleri saniyesinde ölür Superman Thor'a kan kusturur evet ama dövüş 20 dk felan gider 10 saniye olmaz bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Biz kahramanlı güçlü diyemi seviyoruz hayır kahraman olduğu için , önemli olan hangisi en iyi kahraman bana göre örümcek adam Batman( şişko olan değil )
    Ben Superman'ı güçlerinden değil İnsancıl olmasından dolayı seviyorum.. Ahlaki değerleri kimsede yok diyebilirim
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    Yav hepimiz seviyoruz tabi zaten karaktersiz kahramanmı var olsada çok nadir

• quote:

Yav hepimiz seviyoruz tabi zaten karaktersiz kahramanmı var olsada çok nadir
    Hayır çıkıp Superman orasından burasından lazer çıkartıyor, çok güçlü, çok saçma yhaa diyorlar ki Supermanın karakterinden vs. haberleri yok..
    Yav çocuk onlar benim oğlanda öyle şeyler diyor bazen

• quote:

Yav çocuk onlar benim oğlanda öyle şeyler diyor bazen
    Siz kaç yaşındasınız hocam

30 ? 35 ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope_Of_World -- 8 Ağustos 2018; 17:20:55 >
    84 lüyüm

• superman
  • quote:

84 lüyüm
    Anladım bayağı büyükmüşsünüz :D
  • http://sosyal.kahramanbaykus.com/index.php?thread/109-%C3%A7izgi-roman-g%C3%BC%C3%A7-seviyelerine-dair-sorular-ve-tart%C4%B1%C5%9Fmalar/&postID=2437#post2437

Al Ascalon'un verdiği cevaba bak bu adam senden benden ondan bundan daha bilgili hatta hadeyan hocamızda demişti Marvel hakkında Ascalon benden daha bilgili diye ver verdiği cevabı görüyorsundur zaten..

Forumun en aşağısına in orda er meydanında çizgi roman seviye ve güç tartışmaları var ona tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope_Of_World -- 8 Ağustos 2018; 17:37:17 >

• superman candır vazgeçme..
    Supes'in fiziksel gücünü bilen birisini görmek beni mutlu etti sonunda. Bide darkseid thanos'dan güçsüz diyorlardı :DDD
    Supes güçlüyse darkseid ne yapar acaba.
    Tabii Thanos farklı şekillerde illaki Sup'u yenecektir. Kader gibi bişey bu :D
    Mad superman'den kaçan darkseid varken thanos kafasını ezer dendi ya hazlxkmhaldhag
  • Superman kriptonitten etkileniyor peki; marvel karakterlerinin zayıf noktası yok mu; ozellikle Thor ve Hulk un

• quote:

Orijinalden alıntı: Skeull

Supes'in fiziksel gücünü bilen birisini görmek beni mutlu etti sonunda. Bide darkseid thanos'dan güçsüz diyorlardı :DDD
    Supes güçlüyse darkseid ne yapar acaba.
    Tabii Thanos farklı şekillerde illaki Sup'u yenecektir. Kader gibi bişey bu :D
    Mad superman'den kaçan darkseid varken thanos kafasını ezer dendi ya hazlxkmhaldhag
    Kesinlikle Thanos Darkseidden güçlü :D :D

Superman bile en kötü ihtimal eşit derecelerde Thanos ile.

Thanos alır zaten dayanıklılık olarak felanda üstün hem farklı özellikleride var hertürlü alır Supes'i..

Thanos tyrant ile çarpıştı hocam ayrıca Hulku yenebiliyor dfjgjdlfghsdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope_Of_World -- 8 Ağustos 2018; 17:56:1 >
  • konu timarhanelik yeminle olm bu herolarin hepsinin yazari farkli degil mi? bu kapismalarin senaryosunu kim yazarsa kazanan da o olacaktir. superman in evreninden yazar superman e hepsine tek attirir, avengersin yazarida sadece hulk a supermani indirtir ? Kullandiginiz argumanlarda thanos guc tasli thoru yenmis. Baska filmde de thor thanosu yener o zaman ne diyeceksiniz Sonuc olarak en guclu hero herkes icin sevdigi herodur. Bunlar yerine thanosun onemsiz adamlarinin sonsuzluk tasli dr.strange ve vision u nasil kolayca alt ettigini tartisin aga

• quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

konu timarhanelik yeminle olm bu herolarin hepsinin yazari farkli degil mi? bu kapismalarin senaryosunu kim yazarsa kazanan da o olacaktir. superman in evreninden yazar superman e hepsine tek attirir, avengersin yazarida sadece hulk a supermani indirtir ? Kullandiginiz argumanlarda thanos guc tasli thoru yenmis. Baska filmde de thor thanosu yener o zaman ne diyeceksiniz Sonuc olarak en guclu hero herkes icin sevdigi herodur. Bunlar yerine thanosun onemsiz adamlarinin sonsuzluk tasli dr.strange ve vision u nasil kolayca alt ettigini tartisin aga
    Yazarlar farklı ama hikayalerde power-up, form vs. gibi durumlar oluşuyor dostum. Thanos konusu hakkında Baturalp buraya sürüyle yazı yazdı Thanos hakkında. Kendisi benim gördüğüm en bilgili ve bu konuya en hakim insandir.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.