Bildirim
Supernatural’in 15. Sezon'da Final Yapacak
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
10. sezonda bıraktım ben, çok uzattılar. -
Sen yine iyi gelmişsin ben 6. sezon civarında bıraktım. Bırakalı o kadar oldu ki en son ne zaman izledim onu bile hatırlamıyorum -
Hele şürü -
5. sezonda bitmesi gerekiyordu. Bildiğim kadarı ile 5. sezon final sezon olarak düşünülüp, dizi tutulduğu için devam ettirildi. Ben de 9. sezona kadar izleyip bıraktım. Sürekli aynı şeyler 5. sezondan sonra tadı kaçtı orda bitirseler efsane olabilecekken arka sokaklara döndü. -
Ne olursa olsun bu zamana kadar izledik. Bittiğinde büyük boşluğa düşeceğim. Dilek olay 15 sene abi.
Gelecek seneden sonra bir gün siteye gireceğim ama Supernatural ile ilgili yeni bir bölüm veya sezon olmayacak. Üzücü.
-
Valla klasik av bölümleri yapsınlar bi 15 sene daha izlerim. Supernatural'ın yeri o kadar ayrıdır benim için. Dean ve Sam'i görünce sanki aileden birini görmüş gibi oluyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Roberto Baggio
Ne olursa olsun bu zamana kadar izledik. Bittiğinde büyük boşluğa düşeceğim. Dilek olay 15 sene abi.
Gelecek seneden sonra bir gün siteye gireceğim ama Supernatural ile ilgili yeni bir bölüm veya sezon olmayacak. Üzücü.
-
Kesinlikle katılıyorum.
Ben hatta sizin gibi yorum yapanları görünce bile aileden birini görmüş gibi oluyorum.
Bu dizi ile aramda kuvvetli bir bağ var ve benim içinde Supernatural'ın yeri her zaman ayrı kalacak. -
Aynen hocam yeri her zaman ayrı olacak.quote:
Orijinalden alıntı: de4ThAnqeL
Kesinlikle katılıyorum.
Ben hatta sizin gibi yorum yapanları görünce bile aileden birini görmüş gibi oluyorum.
Bu dizi ile aramda kuvvetli bir bağ var ve benim içinde Supernatural'ın yeri her zaman ayrı kalacak. -
Başka dizi icin soylemem ama bagimlisi yapti beni bitmesi uzucu olacak -
Güzel diziydi fakat son bir kaç sezondur senaryoda epey saçmaladılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X