Şimdi Ara

SuperOnlıne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell SuperOnlıne'ın şöyle bir kampanyası var birçoğunuz biliyordur 20 Mbps hız limitsiz paket sadece 49 tl 24 ay fiyat garantisi. Bi abime sordum da bundan yaklaşık iki yıl önce evlerine 1 aylığına bu hızda deneme amaçlı modem getirtmişlerdi. Kendisi 1Mbps uydu net kullanıyor ve bu hızın kendi kullandığı hızdan hiç farklı olmadığını hatta uydunetin daha bile hızlı olduğunu savundu. Bana pek akıl kârı gelmiyor. Bende uydunet kullanıyorum şahsen pek memnun değilim bu paket oldukça uygun geliyor ve cidden bu abimin dediği gibi birşey olması mümkün müdür ben bu hızda gayet güzel bir verim alacağımı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• kota yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

kota yokmu?

4 gb kotalı 24 TL, 8 gb kotalı 29 TL şaka gibi geliyor ama elimde broşürü tutuyorum şuan.
  • 8 gb vereceklerine hic vermesinler.
  • quote:

8 gb vereceklerine hic vermesinler.

limitsizi de 50 tl aynı hız
  • 50 tl. şayet kota yoksa hızda 20 mbps türkiye şartlarında iyi fiyat.
  • quote:

50 tl. şayet kota yoksa hızda 20 mbps türkiye şartlarında iyi fiyat.

Şimdi benim bu abim diyor ki '' hiç de hızlı değil bu hız hatta bizim kullandığımız daha hızlı geliyor bazen''(1 mbps kullanıyor) bu kadar da olmaz herhalde değil mi ?
  • En iyisi sen abine speedtest'ten bir hız testi yaptır ondan sonra karar ver. Bilgisayar yavaş olabilir veya psikolojik nedenlerden ötürü öyle hissediyor da olabilir. Hızlı geliyor şöyle oluyor böyle midir nasıldır derdinden kurtulmuş olursun. Eğer çoğu zaman 10 mb'nin üzerinde bile hizmet veriyor olsalar yeter.
  • 1mbit uydunet kullanıp şimdiye kadar kanser olmadıysa ne mutlu o abine :)

20mbit nere 1 mbit nere. 20 mbit hizmet alıyorsun ölüsü 10 mbit gelse bile
    senin uydunet inden 10 kat daha hızlı.
  • İkinizle aynı fikirdeyim az değil ki 98 mpbs falan olsa neyse diyeceğim ama 20 nin yarısı bile yeter eyvallah arkadaşlar sağolun (:
  • ne yavaş i bariz daha hızlı eskiden uydunet kullanırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh yaaaa... Diyesim geldi gönülden... Abi kim demişse hız fark etmio die o adam ne pc başına geçsin ne de nete bağlansın 1 Mbs ile 20 bir olur mu ben eskiden uydu net kullanıodum 120Kbs indirdiğim şeyi şu anda 2 Mb şle şndşrşorum ki hız farkını siz anlayın her şeyi geçtim bluray filmleri kesintisiz izliyorum daha ne olsun 20 Mbs hiç fark etmiomuş yuh yaaa
  • Hızınızı girdiğiniz sitelerle kıyaslamayın.sizin hızınız ne olursa olsun karşı sitenin veri gönderme hızı düşükse yapacak bir şey yok.O yüzden hız testi gerçek hızı kanıtlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.