Şimdi Ara

SUPERONLINE ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell superonline almayın. Mayis ayında başıma gelen olayı aşağıda anlatıyorum. Sabırla okumanızı tavsiye ederim.

Yaklaşık 2 yıldır superonline kurumsal üyesiyim. adil kota kullanımı kapsamında tarifemin değiştirmenin şart olduğu ve digitürk alırsam ilk 3 ayda digiturk+superonline hizmetinin tek fatura olarak 44 tl, daha sonraki aylarda 29 tl ye düşeceğini taahhüt etti. Bu taahhüde uyulmaması halinde delil olarak yapılan görüşmeyi baz alınması gerektiğini belirttiler. Şu an tarafıma ulaşan 31,27 digiturk 40 tl lik superonline faturası ulaştı. Neyseki yapılan gorusmeyi bende kaydettim.
    Şikâyet kaydını oluşturduk. Sevgili superonline ses kaydını dinlemiş böyle bir şey belirtmedik dediler. ses kaydi var elimde çalişanin ismini bile veriyor diyorum ses kaydını ben size göndereyim dedim kabul etmediler. Anlaşılıyor ki digiturk güzel primler vermiş pazarlama yolu olarak bu dolandırıcılık yöntemi seçilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen hocam. Aboneliği kapatırken nerdeyse küfürleşecektik görevliyle.

• Sizi arayan superonline degil dolandirici taseronlarmis hocam.

Kimlik bilgilerinizi alan sizi istedigi yere abone edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 29 Haziran 2017; 19:16:13 >
  • Kendini müşteri hizmetleri diye tanıtan her numaraya inanmayın. Prim sistemi yüzünden etraf dolandırıcı kaynıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline aldığımda hemen 1 gün sonra beni de aradılar farklı bir numaradan. Türkcell tv de verelim dediler. Müsait değilim dedim sonra arayın. Aradılar akşamına. İstemez dedim. Taşeron. Dikkat edin arayan numaraya.

Ben memnunum superonline'dan. Bilmiyorum.

Yalın VDSL 35 Mbps'ye kadar - Limitsiz

AKK İNDİRME - TOPLAM 100.00 GB'a 54 lira veriyorum. 100 gb ay içinde 2 kere sıfırlanıyor 200 gb'a geliyor. Ortalama 20 mbps hız alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 1 Temmuz 2017; 23:51:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numarayı da yazsaydınız hocam

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz tarife ttnet ten kat be kat daha üstün yakında superonline gçince bu atrifeyi kullanırım herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmart Almayın aldırtmayın
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sosyal medyadan yaziorum genellikle. Hat degerlerim bayadir berbat durumda. Onlarda baya biktilar benle ugrasmaktan. Gecen gun sosyal medyadan yine yazdim. Sonra dilerseniz iptal islemi icin sizi arayalim dediler. Taahhutun bitmesine 2 ay var asagi yukari. Sonra benim 0532 532 0000 nolu numaradan aradilar. Ozur dilediler bu zamana kadae yasattigimiz sikintidan oturu. Dilerseniz taahhut bedeli odemeden iptal yapalim dediler. Ben baya tekrae ettim ama cezayi bedel var. Merak etmeyin yansimayacak dedi

4 defa tekrar ettirdim. Sonra bana bi kod yolladilar. Jade bursa diye bi yere modemi yolladim. 3 dakika icinde iptal ettiler. Bu yazdiklarinizi okuyunca gerildim biraz. Cunku nerden baksan 1000 tlye yakin bi bedeli iptal edip altyapi yetersizliğinden oturu iptal ettiler. Sorun yasamam heralde. Kiz ismini falan soyledi. Zaten iptal ederken orada secenek isaretliolar bedelsiz iptal diye onu isaretleyince bedel cikmiomus. Umarim beni kandirmamistir koskocaman firmanin musteri temsilcisi 😀

• superonline almayacağızda ne alacağız onuda bir söyleseydiniz. hangi iss diğerinden daha iyi ki. hepsi birbiriyle yarışıyor kötü olmak için. o yüzden superonline kötünün iyisi diyebiliriz.
  • J.r.r. kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum. Superonline almayalım da ne alalım? Dört dörtlük kampanyaya (79 TL) üyeyim. Oldukçada memnunum.

Başlığı açan arkadaşda bir daha ortalıkta görünmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinquanta -- 14 Temmuz 2017; 17:42:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun ama hangisi iyi söyle Allah aşkına.

Anlattığın olayın aynısı daha bu ay Vodafone'da başıma geldi.

Maalesef sorun Türkiye'de rezil, caydırıcılıktan uzak bir tüketici kanunu olması...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.