Şimdi Ara

Superonline 100 Mbps kullanıcaların dikkatine ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
16.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kablosuz Gayet iyi bir hız ! Hangi modem kullanıyorsun ? HG255s mi ?
  • Zied217 kullanıcısına yanıt
    Kablo cekin o zaman yan odaya.
    Kablosuzda 2.4 ghz uzerinden 100mbit alamazsiniz etrafi bos mustakil bir evde yasamadiginiz surece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanizin son surati 210 diye hep 210 mu gidiyorsunuz?
    2.4 ghz sehir ici, 5ghz da sehir disi otoban. Ancak otobanda bile hiz siniri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zied217

Oyun konsolusu yan odada wifi ile bağlanıyorum, en fazla 40 mbps çekiyor. Dediğim gibi niye 100 mbps ödeyerek 50 mbps'ten az kullanıyım

oyun konsolu wifi ile 100 mbps ye çıkabiliyor mu ?
  • Hocam bende apple tv 100 mbps 175 akk kampanyasına geçtimn.

Normalde paketim 25 mbps 75 akkdı ve telefondan test ettiğimde hızım 26-27 mbps buluyordu.100 mbps'ye geçtikten sonra normalde almam gereken hız 100 mbps iken 35-50 arası alıyordum bende şikayet kaydı oluşturup eski tarifeme geçtim.
    Modemimde hg255s.

modemini değiştirirsen sorunun düzeleceğini zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calıgula

Hocam bende apple tv 100 mbps 175 akk kampanyasına geçtimn.

Normalde paketim 25 mbps 75 akkdı ve telefondan test ettiğimde hızım 26-27 mbps buluyordu.100 mbps'ye geçtikten sonra normalde almam gereken hız 100 mbps iken 35-50 arası alıyordum bende şikayet kaydı oluşturup eski tarifeme geçtim.
    Modemimde hg255s.

modemini değiştirirsen sorunun düzeleceğini zannetmiyorum.

modem degilde bilgisayarinizin 802.11ac destegi olmamasi sorun gibi. destek yoksa 100 goremezsiniz tabi.
  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 Ghz desteği var.Laptop yeni telefonda da o destek var.Sadece ethernet kablo ile bağlayınca 90 üstü görebiliyordum.
    n11 ile 300Mbps desteklerken 100Mbps hızı veremeyen HG253s çöprouterlarla muhatap olmak... SOLNet müşteri hizmetleride ezberlemiş kablosuz olarak hızı göremezsin... dandik router gigabit portlu ama hızı tam veremiyor...
  • quote:

Hocam 5 Ghz desteği var.Laptop yeni telefonda da o destek var.Sadece ethernet kablo ile bağlayınca 90 üstü görebiliyordum.

5ghz = 802.11ac degil. 802.11ac 5ghz kullaniyor ama her 5ghz 802.11ac desteklemiyor.

modem gayet iyi, 802.11n (yani 300mbit) destegi olmayabilir cunku n stabil degildir. 802.11ac destekli bir usb alabilirsiniz ya da wireless kartinizi degistirebilirsiniz. o zaman 1gbit yakin hatta ustu baglanti kurar (LAN icinde kullanim icin) ve 100mbit internet tam alirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 4 Mayıs 2017; 12:41:29 >
  • quote:

bu arada apple tv (muhtemelen uzak oldugu icin) 2.4ghz baglanip yavas aliyor olabilir. tplink AC750 extender ile 802.11ac olarak extend edip appletv de 80mbit aliyorum.
    Bende de TP-Link AC750 var hocam :)

Aradaki mesafe 4-5 metre
    Tp-linki prize taktım.Ethernet kablosu ile bağladım ama yine 50'yş geçmedi.Sistemle alakalı bir durum bilemiyorum.
    İyi ki iptal ettirdim ama alamadığım hizmetin parasını ödeyecektim.
  • quote:

Bende de TP-Link AC750 var hocam :)

Aradaki mesafe 4-5 metre
    Tp-linki prize taktım.Ethernet kablosu ile bağladım ama yine 50'yş geçmedi.Sistemle alakalı bir durum bilemiyorum.
    İyi ki iptal ettirdim ama alamadığım hizmetin parasını ödeyecektim.

ethernet 90 aliyorsan sorun wifi cok buyuk ihtimal. ac750 nin menude

Superonline 100 Mbps kullanıcaların dikkatine !

bu 2.4 kalmis ise 5 deneyebilirsin. high-speed mode olayi falan da var ama nasilsa alt pakete gecmissin. ilerde degistirirsen aklinda olsun.

• Hocam dediğiniz gibi alt pakete geçiş yok.Ama öncelikle nedenini belirtttim.Daha sonra kayıt açtırdım.Dün akşam saat 8'de kayıt açtırdım.Bu sabah saat 11'de aradılar eski kampanyanınıza geçiş talebiniz olmuş.Onaylıyorsanız geçişi yapalım dediler.7 ay sözleşmem kalmıştı.Yine ordan devam ediyorum şimdi.Hocam Superonline Çözüm merkezine bağlandıktan sonra yapamayacağınız şey yok

Attığınız ss'ide kaydettim ileride lazım olursa uygularım sağolun :)
  • Hay arkadaş ne kadar boş adamlar var ya. Adam modemle alakalı soru soruyor 50 mbit neyine yetmiyor öyle kullan ya da kablo çek falan diyorlar şaka gibi ülkeyiz yemin ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 4 Mayıs 2017; 14:56:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zied217

Kablosuz Gayet iyi bir hız ! Hangi modem kullanıyorsun ? HG255s mi ?

AIRTIES Air-5760 1600 Mbps 802.11 AC Kablosuz ADSL2+/VDSL2 Fiber Destekli Kablosuz Modem Router
  • Asus varken neden hala tplink alıyorsunuz kafam almıyor . Asus WAN Superonline anlaşmalı. Şifrenizi varsa otomatik kuruyor ve wifiden 100 alabiliyorsunuz . Bizzat denendi

• Zied217 kullanıcısına yanıt
    Powerline alip deneyebilirsiniz ben oyun konsolundaki kablosuz dalgalanmayi sifira indirdim. Direk hizim neyse onu aliyorum.

• memnunum Superonline 100 Mbps kullanıcaların dikkatine !
  • quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Asus varken neden hala tplink alıyorsunuz kafam almıyor . Asus WAN Superonline anlaşmalı. Şifrenizi varsa otomatik kuruyor ve wifiden 100 alabiliyorsunuz . Bizzat denendi

turkiyedeki asuslar antika, linksys mesh gelmisken kim hala 4 senelik cihaz alir.

neyse tp-link ac750 extender cihaz router degil, router olarak airport extreme kullaniyorum. direk baglantida extreme 900Mbit dosya aktariyor sorunsuz, extend ederken tum kablosuz agi yavaslatmamasi icin routera 2.4 baglatip 5 uzerinden extend ediyor, apple tv evin bir ucunda 70-80 goruyor.
  • 2.4 ghz den 300mbit destekli hic bir router size apaartmanda 100mbit hiz vermez. Hala goygoy yapiyor teknikten anlamayan bazi kullanicilar. 300 mbit cift yon hizdir tek yonde o hiz laboratuar ortaminfa dahi 144 mbiti gecmez. Sizin apartmanda en az 10 wifi sinyali varken nasil 100 mbit alma hayalindesiniz yahu? Kendinize bir tokat atin ve uyanin bu sacma ruyadan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.