Mevcut müşteriye vermez. TV plus ile Hız şöleni kampanyası vardi sanırım mevcut müşteriye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Superonline 1000/50 - 500/50 (63. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-asagi.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaşlar ZTE H3600 dışında superonline da ki en iyi modem hangisi
-
Arkadaşlar, şifremi öğrendim, fiyat performans uygun fiyatlı bir Wi-Fi 6 modem tavsiyesi istiyorum.
Birde tv+ da kullanıyorum yeni modemi nasıl bağlıycam, mac klon falan deniyor bunu nasıl yapıcam neredeki mac i nereye nasıl kopyalayacağım.
Aldığım şifreyi nereye gireceğim, başka bir ayar yapmam gerecek mi?
-
F/p olarak şu an indirimde olan TP-Link AX50 modeli iyi diye biliyorum ama şahsi olarak kullanmadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler Amazon da bu modem ile ilgili yorumlara baktım şimdi, bir çok kötü yorumlar var, kafamı karıştırdı.quote:
Orijinalden alıntı: alfo21
F/p olarak şu an indirimde olan TP-Link AX50 modeli iyi diye biliyorum ama şahsi olarak kullanmadım.
Şu anda ben İngiltere’de olduğum için Amazon’da buranın yorumlarını görüyorum ve genel olarak çok olumlu, 4.4 yıldız almış 2400 yorumdan. Ama şahsen kullanmadığım için bilemiyorum tabii ki iyice araştırmakta fayda var.
Huawei ve Xiaomi’nin de uygun wifi-6 routerları var ancak Tp-link’ten iyi olur mu emin değilim.
O olumsuz yazanların sıkıntısı, kendileri ile ilgili de olabilir ama kafa karıştırıyor.quote:
Orijinalden alıntı: alfo21
Şu anda ben İngiltere’de olduğum için Amazon’da buranın yorumlarını görüyorum ve genel olarak çok olumlu, 4.4 yıldız almış 2400 yorumdan. Ama şahsen kullanmadığım için bilemiyorum tabii ki iyice araştırmakta fayda var.
Huawei ve Xiaomi’nin de uygun wifi-6 routerları var ancak Tp-link’ten iyi olur mu emin değilim.
Modemi alınca Superonline ayarlarını nasıl yapıcam onu da bilmiyorum, mac klonlama falan diyorlar…
Ben Türk Telekom kullandığım için superonline net bilemiyorum ancak tahminim şöyledir. Türk Telekom’da iki bilgi değişmek yetiyordu. Router arayüzüne girip internet kurulumu başlat diyorsunuz wireless router olarak
1-PPPoE seçip kullanıcı adı-şifre giriyorsunuz
2-VLAN Id giriyorsunuz, bu genelde 35 TT’de
Superonline MAC adres klonu istiyorsa kurulum yapıldıktan sonra router arayüzünde WAN kısmına giriyorsunuz. Orada MAC Clon olan yere eski routerın MAC adresini giriyorsunuz. Bunu yapınca çalışır muhtemelen.
Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu, modemi alınca deneyeyim.
-
ben router'ı belkin rt3200'le değiştirdim onların verdiğini söküp hangi sunucuda 500 alıyorsunuz bi de ben deneyim bakalım hileyi kırmışmıyız
-
-
Sadece Ankara Tükcell sunucusunda x2 onun dışında diğerleri 500-540 arası.En yüksek olan Ankara Turknet 850 yi vuruyor 540ta testi bitiriyor
-
ben direk bulgaristandan denedim
-
bu da almanyadan indirme testi gördüğünüz gibi saniyede 123 megabyte indiriyor siz de deneyebilirsiniz
https://speed.hetzner.de/10GB.bin
-
-
konumla alakalı bi durumda olabilir nerdeydiniz hocam
-
Etimesgut-Ankara sizin konum nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozcn -- 7 Eylül 2022; 19:21:3 > -
istanbul beylikdüzü
-
1000mbit tv+ paketi için yarın kuruluma gelecekler sizce hangi modemi istemeliyim ?
zte'de wifi 6 var mı ? bugün kurulum ekibi ile randevulaşırken sordum zte var ama wifi 6'lı modem getiriyoruz biz dedi anlamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X