Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arayıp görüştüm. Onlar farklı paket isterseniz yükseltebiliriz diyorlar. 1000 20 kullanıyorum. İlk çıkan 250 tllik.

• mevcut 500 ve 1000mbit kullanıcılarına 50 mbit upload yükseltmesi yapılmamış sanırım. reset atmadım gerçi henüz ama mevcut testlerde hala 20 görünüyor upload.

• Malatyada bulunduğum mahallede ana yol kenarina yıllar önce türkcelle satilmadan önce süperonline fiber geçti. Ben de sevindim fiber geliyor diye. Ama Malatyada hizmet vermiyorlar diye biliyorum. Adamlar altyapıyı terk etti galiba. Sonrada türkcell baz istasyonları için kullandıysa bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aborjini A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende baktım güncelleme yok büyük ihtimal hem tahahütleri yenilemek hemde zamlı fiyattan satmak için upload güncellemesi yapmayacaklar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ibcg1995 kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşterilere yükseltme yapılacağını sanmıyorum öyle bir şey olursa hem haksızlık olur hem de yeni müşteri daha fazla Ödemiş olacak o zaman kimseye satamazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Haksızlık? Kamu kurumu değil bu şirket, isterse mevcut müşteriye indirim yapar tamamen kendi seçeceği strateji ile alakalı.

Müşteri bağlılığını arttırmak için yükseltebilir, hiçbir yeni müşteri mevcut müşteriye ''onlar ucuz almış o yüzden gelmiyorum'' demez piyasadaki koşullara bakar.

Aynı hizmeti iki şirket 150 TL'ye veriyor.

Ama bir şirket mevcut müşterisine diğerine göre ciddi bir indirim yapmış hatta paketini yükseltmiş.

Bu durumda kimi seçer? Elbette mevcut müşteriye indirim yapanı. Neden?

Bu kişi mantıklı biriyse şöyle düşünür. Ben de bunların müşterisi olacağım ve bu firma müşterisine avantaj sağlıyor ileride ben de avantaj sağlarım.

Yani ortada haksızlık yok pazarlama stratejisi var ki dediğim gibi kamu kuruluşu değil niye haksızlık olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 9 Eylül 2022; 10:38:41 >
  • haksızlık ve fiyat geçtim, çoğu pakette istesek de geçemeyebiliyoruz. yanlışlıkla oyun paketi tanımladılar, bakalım 50 upload alabilecek miyim...

geçen olursa bilgi verirse super olur.

• nofearl N kullanıcısına yanıt

Bu, 50mbit upload olayı nedir?

Yeni taahhüt yeniledim. 100mbit TV+ ile keyfiniz bitmesin kampanyasındayım.

• Mixenon kullanıcısına yanıt

yeni paketlerde 500 mbps - 1000 mpbs uploadı 50 mbps olarak güncellenmiş mevcut müşteriye artış olacak mı bilmiyoruz önceden yapılan artış mevcuta da yansımıştı.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

ben yenilemiştik diye hatırlıyorum, sonradan yansıdı mı bilmiyorum. şimdi yeni paketler henüz görünmüyor dediler...

• nofearl N kullanıcısına yanıt

Furkan adlı bir arkadaşımız paylaşmış.

Superonline 1000/50 - 500/50

Alıntı

metni:
    13.01.2021 tarihinden itibaren 200 Mbps hızındaki pakete yeni abonelikle veya mevcut kampanya değişikliği ile gelen müşteriler için yükleme (upload) hızı 10 Mbps’tir. 13.01.2021 tarihinden önce 2​00 Mbps hızındaki paketlerden yararlanan müşteriler için yükleme (upload) hızında değişiklik olmayacaktır.

40-45 gün sonra arttırmışlar demek. bu açıklamayı yaptılar, biz de taahüt yenilemiştik hemen almak için.

• 1000 mb tarifede İphone 11 ile wifi 6 üzerinden 450-500 mb hızı geçemiyorum. Daha önceden 500 mb kullanıyordum ve yine aynı hızları alıyordum. Evimde gigabit ethernet destekli cihaz olmadığından kablo ile de hız ölçümü yapamıyorum. Başka türlü bir ölçüm fikri olan var mı yoksa kayıt mı açayım

• Anladığım kadarıyla 500 ve 1000 Mbps paketler için Upload yükseltmesi yapılmayacak.

Yetkililer ile konuştuğumda üst pakete geçiş yaparak 50 Upload alabilirsiniz bilgisi aldım.

Paketim 1000Mbps lakin yinede üst pakete geç alanında yeni fiyattan 1000Mbps paketini görebiliyorum.

• BerkSMBL kullanıcısına yanıt

İyi de bu paket 50 mb upload zaten. Geçebiliyorsunuz yani

• m.superonline.net
    Turkcell Superonline 1000 Mbps Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://m.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcell-superonline-1000-mbps-fiber-kampanyasi

• BerkSMBL kullanıcısına yanıt

Mobil uygulamada 50 mbps uploadlı paketler görebilirsiniz

• 28'inde geçtim bende bu pakete 20 up, 50 olana geçebilir miyim? Ve geçiş oluyorsa ek ücret ne olur?

Görsel bana ait. Şöyle bir bilgi vereyim ki 2021 başında 100/10 paketler çıkmıştı 1 ay kadar sonra bana bu mail geldi ve hızım 10'a çıktı. Muhtemelen yine aynısı olur

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Kablolu deneme yapmadan arıza olduğu ispatlanamaz maalesef. Wifi 6 router hangi marka veriliyor bilmiyorum ancak arayüzünden 80MHz frekansında ve ax ayarında olduğuna emin olun ve yakınından test yapın. En azından 650-700 görmesi lazım wifi-6 cihazların.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.