Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de online işlemlerden baktığımda üst paket olarak şu an kullandığım paketin aynısı çıkıyor, 1000/20 gösteriyor, şaka herhalde.

• alfo21 A kullanıcısına yanıt

Evet yakında 600-700 görüyor modemin yanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    O zaman aldığınız hızlar normal. Wifi 6’nın pahalı routerları sadece mesafeden biraz daha az etkileniyor. Ki sonuçta 5GHz kullanıldığından mesafeye göre değişim daha fazla oluyor maalesef. Kablolu deneyebilseniz 940 hız alırdınız büyük bir ihtimalle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zam mı geldi?

• kaganus K kullanıcısına yanıt

Zam geldi ve upload hızları 500 ile 1000 mbit için 50 mbit oldu.

• imate kullanıcısına yanıt

Benimde paket 500 mbps ama upload 20 mbps. 50 olması için ne yapmam gerekiyor?

• mR.Hoppala kullanıcısına yanıt
    Zamlı fiyattan tahahüt yenileme yapmanız gerekiyor.

• mR.Hoppala kullanıcısına yanıt
    Superonline 1000/50 - 500/50

• Mevcut Müşteriye Özel Fiber Daha Hızlı Kampanyasına zam gelmemiş görünüyor. Upload'ı 50 yapmak için online işlemlerden taahüt yenileme yapsak yetiyor sanırım? 500/20 kullanıyorum.

Superonline 1000/50 - 500/50www.superonline.net
    Mevcut Müşteriye Özel Fiber Daha Hızlı Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/diger-kampanyalar/mevcut-musteriye-ozel-fiber-daha-hizli-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 10 Eylül 2022; 18:53:30 >

• 199 liraydı sanırım paket normalde şimdi 232 liraya çıkacak ilk 6 ay sonraki 6 ayda 242 lira olarak devam edeceksiniz.

• ibcg1995 kullanıcısına yanıt

Ben zaten ilk 6 ay 244 lira sonraki 6 ay için 255 liradan sözleşme yapmıştım 3,4 ay önce. Yeni müşteriler için olan fiyatları, mevcut müşterilere uygulanan fiyatlara çekmişler yani.

Sayfa yenilenmeden önceki hali:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 10 Eylül 2022; 20:59:49 >
  • Mevcutta kablonet 100 Mbps paketim var ve wifi olarak DecoM5 kullanıyorum. M5 modeme Cat6 kablo ile bağlı ve evdeki tüm cihazların kablolu-kablosuz +95 Mbps bağlantıya sahip. Şimdi Turkcell fiber 1.000 Mbps tarifesine geçsem kablolu bağlantıları Turkcell modem, wifi yi ise DecoM5 ile yapsam hangi hızları alırım acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selseli S kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz tabii ki. DecoM5 ile tahmini 450-500 mbps alırsınız maksimum en yakından. Turkcellin verdiği router ile access pointiniz uzak mesafede olacaksa ikisinin wifi de açık kalabilir.

Karışmasın diye söylüyorum. ONT cihazı kablo ile Turkcell’in verdiği routera bağlanacak. Sizin DecoM5 de Turkcell routera kablo ile bağlı olacak.

• alfo21 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. DecoM5 3 üniteden oluşuyor ve Mesh özelliğine sahip. Bu nedenle Turkcell tarafından verilen cihazda kablosuz kısmı kullanmayacağım. Kablo ile 1.000 Mbps hız alırım bu durumda. TV, receiver, laptop vb gibi ana cihazlarım kablo ile bağlı. Wifi de sadece telefonlar, yazıcı ve tabletler var. 400+ hız onlar için gayet yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Evet dediğiniz gibi 3 parça ise Turkcell wifi devre dışı bırakmanız mantıklı. Mobil cihazlarda 300-500 pek fark etmiyor elbette :)

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    O zaman tahahüt yenilemeniz mantıklı hocam upload'unuzda artacak.

• Yok mu taahhüt yenileyen şurada superonline'dan yurtiçi ve yurtdışına 50 Mbps upload test sonuçları görelim :)

Bağlantım 500 Luk benim.Bende de M4 ler var 3 adet. Ama m serileri wifi 5, Superonline verdiği modem wifi 6. Bende TV yi kablo ile bağladım, TV kablolu 100 mpbs Max, koblosuz 300 leri görüyor. Ama kablolu daha stabil geldi bana. Decolari kurdum. Kullanıyorum. Cat 8.1 kablo ile bağladım .Evin en dip koktasinda 180 mbps gibi veriyor. Modemin olduğu odadan 450 gibi bir hız veriyor. Deco candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr_trace -- 11 Eylül 2022; 14:12:37 >
  • furkanorta00 kullanıcısına yanıt

Bende seçenek bile çıkmıyor. 1000/20 gözüküyor.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Şu anda ilk 12 ay 129 sonraki 12 ay 139 olan 100/10 paketimin 13. ayına girmiş bulunmaktayım ve bana çıkan seçenekler de bu şekilde:

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.