Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettim acaba 1000/20'im 1000/50 olmus mu diye fakat guncellenmemis. Ust pakete gec dersem 1000 Mbps (upload yazmiyor) 319 TL olan bir sey gozukuyor. Gecmedim.

• Sy772 S kullanıcısına yanıt

Aynını yapsam benimde 50 olur mu ki upload acaba =)

Superonline 1000/50 - 500/50
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt

Aynı kampanyadaydım, dediğinin aynısını yaptım. Paketim bugda kaldı kesinlikle ellemeni önermem. Paket geçişim tamamlanmadığı gibi mevcut paketim de sistemde görünmüyor ama neyse ki internet kesilmedi. Destek talebi açtım bakalım geri dönüş yapacaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 13 Eylül 2022; 17:7:52 >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt

Upload sizin için önemliyse 500/50 öneririm. Zaten 1000 Mbps bantgenişliğini tam anlamıyla sağlayan yerler sınırlı. Hız testlerinde tam kapasite görünüyor ancak.

• mR.Hoppala kullanıcısına yanıt
    fiyatlar neden böyle hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugün 500/50 tv li pakete geçtim fttb üzerinden , daha önce buraya yazmıştım sağ olsunlar binamdaki cihazları değiştirdiler, zamlı fiyata denk geldik ama en azından upload 50mbps olmuş oldu :D, binada telekom bakır var ve bulunduğum bölgeyi de turknet altyapı planlamasına almıştı ama kaç ay oldu ses seda olmadı kısmet superonlinemış

• Arkadaşlar kuzenimin fttb sistem sol altyapısı var.Bizim bina farklı bir semtte ve ftth altyapı.Ancak gerek bufferfloat gerekse ping performansı benim aldığımın kat be kat üzerinde.Ayrıca kuzenim fttb 100 mbpslik paket kullanırken ben 1000 mbps'lik pakete sahibim ona rağmen web de gezinme olsun her şey 100 mbps lik fttb sistemde daha tepkisel,hızlı.Bunun sebebi nedir sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 13 Eylül 2022; 23:55:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mR.Hoppala kullanıcısına yanıt

Dene hocam en fazla taahhüdün 1-2 ay ileri tarihe gider fiyat aynı çünkü. Ben denerdim ama bende 20 upload yazıyor sende yazmıyor denenir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 14 Eylül 2022; 0:21:20 >
  • Benim de Aralık gibi 1 yıl doluyor şu an 100mbit var. Türk Telekom fiber önerir misiniz? Yoksa SOL devam mı hızı 200 veya 500 düşünüyorum.

Ping olarak hangisi daha iyi? Yani olay yurt dışı çıkışları ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Türk Telekomun yurtdışı çıkışları daha iyi.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt

Ben SS attıktan yarım saat sonra dayanamadım, geçirdim. Herhangi bir sorun olmadı bende. İnşallah kısa sürede sorununuzu çözerler.

• -Hiroshima- kullanıcısına yanıt

Binaya kadar mi eve kadar fiber mi var sizde?

• 1000 mbit 20 upload + TV+ paketine geçmek istedim 1 hafta önce, şeref yoksunu kadın uygun değilsiniz dedi. 275 liraydı, şimdi 500 mbiti 275 lira oldu geçiş sağlayabilirsiniz diyorlar. 1000 mbit alacaksan 345 vereceksin diyorlar. Şansıma uğraşıp halledemeden zam geldi ya.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Denedim ama olmadı. Sms geldi, hatadan dolayı işleminizi gerçekleştiremedik ilgili telefondan ulaşınız filan yazıyordu. Arayıp konuştum, farklı pakete geçersem up 50 oluyormuş. Aynı hız, 24 aylık paket 275 fiyatı. Mevcut kullandığım pakette sadece upload yükseltmesi olmuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 14 Eylül 2022; 13:55:5 >
  • soyle bir sorun yasadım

ayın 30 unda 199 liraya 500 mbps baglantı icin musteri hizmetlerini aramıstım .

sonra superonline boyle bir mesaj geldi.

"merhaba o. b."kampanyanız:Turkcell Superonline 500 mpbs Fiber Kampanyası . 500 mpbs hızındaki limitisiz tarifesi için başvurunuzu aldık.Konu ile ilgili sizi en kısa sürede SMS ile bilgilendireceğiz.Müşteri Numaranız "110.... ile abonelik sürecinizle ile ilgili aşamaları Türkcell Süperonline web sitesinden ....

buraya kadar hersey normal

Bugun manisadan kuruluma geldiler..aynı yazı tekrar sms olarak geldi.

ben istemeden talep olusturmuslar..

İlk basvurdugumda ( 30 agustos ) fiyat 199 liraydı.su an 249 lira oldu. bende kıllandım imza atmadım.

Kabloları kurdular.modemi taktılar..imza atmamı istediler.atmadım.modemi aldılar gittiler..

sıkıcı bir surec..bakalım neler olucak

• Bana da 1000/50 tarifesi çıkıyor fakat altyapım hep 100 destekliyordu, modemde baktığımda da 100mbps full duplex olarak çıkıyor riske girmeye değer mi taahhüt Kasımda bitiyor.

• onurksk1912 O kullanıcısına yanıt
    bende 7 sinde 199 ken basvurmustum 500 e daha kuruluma gelmediler oyle sacmalik olurmu hocam bayi ile gorusun sonucta basvuru tarihiniz belli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Paketim tanımlandı.

Superonline 1000/50 - 500/50

Upload 76 sabit mi geliyor hocam speedtestte

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.