Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam yazliktayim uzaktan test yaptirdim tplink deco uygulaması ile. Bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000/20 : 249 tl olan paketimi 500/50 olarak değiştirdim ve hız değerlerim wifi6 üzerinden iphone 11 ile bu şekilde
    Superonline 1000/50 - 500/50

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

1000'deyken hızın tamamını alabiliyor muydun hocam, kaç alıyordun acaba?

• evren377 kullanıcısına yanıt

Aynı cihaz aynı modem aynı konumdan ölçümler yaptım 1000 mb hızda da bu kadar alıyordum kablosuz olarak.Arada bazen 600-700 gördüğüm oluyordu ama geneli 400-civarıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi3458 -- 14 Eylül 2022; 23:58:22 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

Binadan sonra ethernet ile geliyor daireme. FTTB.

• evren377 kullanıcısına yanıt
    Ocak ayindan beri 1000 lik paketi kullaniyorum genel itibariyle 700-800 kusurlerde cikiyor. Ilmasi gereken 900 ustu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.donanimhaber.com/superonline-hafta-sonu-herkesin-hizini-1-000-mbps-ye-yukseltecek--152776
    1000 mbps olmamış hızım ama nedense upload 100 mbps olmuş, ne alaka anlamadım. Daha 20 gün önce turknette iken 70/8 iken şuan komik rakamlar geliyor. Superonline 1000/50 - 500/50

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• szr_trace S kullanıcısına yanıt

altyapı fttb mi ftth mı hocam , bende fttb altyapıda 500mbpslik paket var hızlarımda değişiklik yok

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    Modeme fiber kablo geliyor. Kuran ekip alt yapının 2.000 mbps ye kadar destegi olduğunu söylemişti.

• szr_trace S kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler demek ki sadece ftth kullanıcılarına vermişler hızları :D

• Boomcu kullanıcısına yanıt

Yok öyle bir şey maalesef benim eve kadar fiber ftth ve wifi6 modem var hiç bir tanımlama yapamadılar 100mbit aynen devam ediyor böyle bir rezillik yok!

• ataman5 kullanıcısına yanıt
    Modemi aç kapa yaptınız mi

• ben de ftth yok ethernet kablosu geliyor bodrumdaki kutudan ona ragmen aldıgım hızlar çok iyi gibi

• wagg1sch W kullanıcısına yanıt

bu arada kullandığım paklet 100 download 20 upload.

hatta superonline'i aradım ve 500/50 lik olan pakete geçmek istiyorum dedim.

dedikleri hattınız maksimum 100'lük kaldırabilir 200'lük paketlere bile malesef geçemezsiniz.

ee dedim 900 alıyorum zaten.

malesef sistem izin vermiyor dedi.

bunu nasıl haleldebiliriz? yol yardamı bilen var mıdır?

• wagg1sch W kullanıcısına yanıt
    Bayiliğe/müdürlüğe gidip orada iş bilen personel bularak çözebilirsiniz. Burada en önemli konu inatçı olmanız, yoksa ilk personel hattınız desteklemiyor diyip göndermeye çalışabilir. Siz diretin, inat edin sorununuzu çözeceklerdir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ataman5 kullanıcısına yanıt

Rezillik? 100 parası ödeyip 100 hız almak rezillik mi oluyor :)

• furkanorta00 kullanıcısına yanıt

Rezillik şu oluyor ki bilginiz belli ki kısıtlı açıklayayım. FTTH yani eve kadar fiber sonlandırmayla gelen fiber internetin tüm hanelere çok rahat 1gbit hız verebilme kapasitesi vardır ama görünüyor ki bu Superonline Sözde Fiber'de işler böyle değil ve 1000mbit hızı FTTH ve Wifi6 modem ile birlikte olan bir haneye 100mbit üstünde veremiyorlar, evet bu rezilliktir, gecikme süreleri ve uploadların hızına zaten girmiyorum da 100 üstünde ftth 1000mbit sağlayamıyorsa buna rezillik denir buna çakma fiber denir.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.