Şimdi Ara

Superonline 20 Mbps'yi sadece mayıs sonuna kadar verecekmiş! #UploadHızlarıAcilenArtmalı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Fiyatlar upload hızını artırmasalar bile zaten artacak bundan emin olabilirsin. Fiyatların artmasını AKK kaldırılmasına, uploadın hızlandırılmasına bağlamayın artık. Bu hükümet ülkeyi böyle muhteşem bir başkanlık sistemiyle yönettiği sürece daha çooook fiyatlar artacak...
    durduk yere artmıyor fiyat.. ne zaman bir şey eklemek isteseler fahiş fiyat artışına gidiyorlar.

o nedenle eğer fiyat artışı size normal geliyorsa fiyat farkı verin size hızı sağlasınlar. ben şahsen daha fazla para vermek istemiyorum artık.

ya bu artış bu fiyatlarla olsun yada isteyene özel fiyat olsun. herkesin istediği olsun.
  • Anlatamıyorum galiba yada siz anlamıyorsunuz. Fiyatlar bu ekonomik durumda sabit kalamaz. İllaki bir şey bahane edip artıracaklar zaten. En azından sadece zam yerine hız artırıp zam yapmalarını tercih ederim. Fahiş fiyatlardan zevk almıyoruz elbette. Siz bana dokunmayın ben böyle memnunum diyemezsiniz bu hızlar böyle kalamaz kalmamalı artmalı. Fiyat artışında bizi değil, oy sandığına attığınız oyda malum şahsiyet varsa onu suçlayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Anlatamıyorum galiba yada siz anlamıyorsunuz. Fiyatlar bu ekonomik durumda sabit kalamaz. İllaki bir şey bahane edip artıracaklar zaten. En azından sadece zam yerine hız artırıp zam yapmalarını tercih ederim. Fahiş fiyatlardan zevk almıyoruz elbette. Siz bana dokunmayın ben böyle memnunum diyemezsiniz bu hızlar böyle kalamaz kalmamalı artmalı. Fiyat artışında bizi değil, oy sandığına attığınız oyda malum şahsiyet varsa onu suçlayın.
    ne güzel açıklama yapıyorsun birader nede olsa olacak diyor böyle birşeyi kabullenmeniz sizin hatanız işte. nasıl olsa geçirecekler bari iyi geçirsinler mantığı böyle bir mantık olmaz. bakış

açınız yanlış 2 de bir bana sürekli malum şahıs v.s diye hükümet v.s söylenip duruyorsunuz hayırdır yani alnımızda neye kime ne yaptığımız kime oy verdiğimiz mi yazıyor?

hem bakış açınız hem de böyle göndermeli ithamlarınız çok yanlış.

fiyat artışı akk zamanı yapıldı zaten siz destekleyebilirsiniz. sizin paranız çok olabilir. ama insanlar da kendilerini düşünmek zorundalar. dolayısı ile eğer çok upload ihtiyacı istiyorsanız

ayrı paketler çıkması taraftarıyım böylelikle siz istediğiniz interneti istediğiniz vermeyi göze aldığınız ücret ile kullanırsınız. parası gücü yetmeyen de eski sistemde devam

eder. şu kriz durumunda işszilik v.s durumunda adamlar zam yapmıyor iken şimdi bazı istekleri istemenin şu an zamanı değil. üstelik bunu ZATEN YAPACAKLAR diyip üstüne geçiştirmek çok şaçma.

bence iyi düşünün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1E7D6C06 -- 20 Nisan 2020; 14:12:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.