Şimdi Ara

Superonline 20 Mbps'yi sadece mayıs sonuna kadar verecekmiş! #UploadHızlarıAcilenArtmalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 21guns

Upload detayının teknik olarak neye faydası var bilmiyorum ama ben 100 e 4 kullanırken steam veya diğer yükleme clientlerinde 10mb hıza kadar çıkıyordum şimdi 8 oldu 2 ye katlanır dedim 8 i geçmiyor ne yazık ki.Teknik olarak fazlası daha iyi değil sanırım? Ayrıca bu durumun kalıcı olmayacağı çok belliydi.Çok yoğun şekilde internet kullanımı olan bu dönemde internet kalitesi istanbul gibi kalabalık şehirlerin en yoğun bölgesinde bir hayli leş duruma geldi.ISS lerin bu konuda tek suçu insanlara ek tutar ile upload hızı sunmuyor olmaları sanırım.Ben 100 e 10 uploadı parayla bile alamıyorum o tarz isteği olan insanlar bir hayli fazla.
    Sen çok yanlış gelmişsin

İlk kavşaktan geri dön

Bu indirdiğin değil yüklediğin internet. download düşmüş olabilir bi bakın yada steam serverları yüksek yoğunluk nedeniyle daha yavaş indirme verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu devirde hala "upload ne işe yarar ki niye bu kadar dert ettiniz" gibi saçmasapan soru soranlara ne desem artık bilemiyorum, bu kadar da cahillik olmaz. kardeşim en basitinden senin whatsapp üzerinden bir video gönderme sürenin bile yarı yarıya düşmesi demek bu. bulut tabanlı depolama kullanıyorsan dosyalarını yarı sürede yüklemen demek. görüntülü video konuşmalarını çok daha yüksek kalitede yapman demek. yan odada kardeşin başkasıyla görüntülü konuşma yaparken senin oyun pinginin etkilenmemesi demek. örnekler çoğaltılabilir, kafanızı kullanın biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 18 Nisan 2020; 20:4:47 >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Sadece steam değil diğer platformlarda da bir fark göremedim.Şu an 100 e 8 ama değişen bir şey olmadı.Zaten istanbul gibi bir yerde akşam saatlerinde internet bu dönemde fazlasıyla laglı oluyor uploadın çok bir avantajı kalıyor mu bu şekilde? Ben artmasın demiyorum ama ISS şirketlerinin bunu yıllardır yapmadığı ortada.Bu durumun kalıcı olacağını düşünmekte ISS lerin beleşe planladığı bir durum olmayacaktı haliyle.Paket sunmaları gerekir en azından insanlara.Supeoronline 10 liraya günlük arttırıyordu bir dönem onu 25 liraya çıkardı en son.
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Download a etkisi yok işte:)
    Misal ben buluta bir dosya atarken evdekiler internet i kullanamaz hale geliyor. İşte bu durum olmasın diye..
    Download 40 50 arası yeterlidir bir çok kullanıcıya.
    Ama 3-4 mbps upload insanı rezil ediyor.

ISS lere maliyeti nedir bilmem ama dediğim gibi en azından buna ihtiyacı olan insanlara paket sunmaları gerekiyor.Beleşe yapmayacaklarını hepimiz biliyoruz.Bunu genellikle yayın yapan insanlar kullanıyor veya işi gereği daha hızlı yükleme yapması gerekenler vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21guns

ISS lere maliyeti nedir bilmem ama dediğim gibi en azından buna ihtiyacı olan insanlara paket sunmaları gerekiyor.Beleşe yapmayacaklarını hepimiz biliyoruz.Bunu genellikle yayın yapan insanlar kullanıyor veya işi gereği daha hızlı yükleme yapması gerekenler vs.
    Download ı düşürüp upload arttırabilirler maliyeti düşürür bile.. Ama yapmıyorlar. Telekom yapmıyor.
    Bana 25 download 25 upload olsa muazzam bir paket olurdu.
    Ama 100e 4 kullanıyorum malesef.

100/100 olsa daha mantıklı... aten fiber alt yapısı sınırsızken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

100/100 olsa daha mantıklı... aten fiber alt yapısı sınırsızken...
    Ek maliyet getirmemesi açısından
    Şahsen bu paket beni cezbeder.

Ülkede %10 anca fibere ulaşabiliyor. Yani hala bakır kablodan internet alıyoruz:) fiberin upload ı ile vdsl upload ı farklı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Ek maliyet getirmemesi açısından
    Şahsen bu paket beni cezbeder.

Ülkede %10 anca fibere ulaşabiliyor. Yani hala bakır kablodan internet alıyoruz:) fiberin upload ı ile vdsl upload ı farklı oluyor.

Alıntıları Göster
    hiç güleceğim yoktu...

nasıl oluyormuş bu fark acaba? vdsl de TR'de kullanılan 17a profilinde 50mbit upload'a kadar destekliyor. fiberin tek farkı 50den daha yüksek upload verilebilmesi, bunun dışında bir farkı yok. pingine kadar aynı.

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Bunu daha yeni mi anladın ? darbe gecesi, tt hızı uçuyordu ki en düşük hız paketlerinden birini kullanıyordum o ara,

yani isteyince ağ kaldırmıyro alt yapı yok gibi bahaneleri yok ... sadece işlerine öyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

hiç güleceğim yoktu...

nasıl oluyormuş bu fark acaba? vdsl de TR'de kullanılan 17a profilinde 50mbit upload'a kadar destekliyor. fiberin tek farkı 50den daha yüksek upload verilebilmesi, bunun dışında bir farkı yok. pingine kadar aynı.

Alıntıları Göster
    Hadi ya.. Az gül o zaman..
    5 mbps upload li bir fiberle upload yap bide 4 mbps li vdsl le upload yap kahkalarına devam et sonra.
    Vdsl internet kullanımı iptalken fiberde normal kullanıma devam edebiliyorsun.
    Misal vdsl le upload yap youtube a sonra internet i kullan kullanabilirsen.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    vdsl asimetrik sistem upload arttımı download duser veya tam tersi fiber de bu boyle degil
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar, TURKNET uygulamasına girip Yardım Merkezi bölümünden Şikayet'e tıklayın. Hizmet/Bağlantı Kalitesi bölümüne gelin. Ardından çıkan yere şunu yazın.

Günümüzde upload hızları kurumsal değil kişisel bir ihtiyaç haline gelmiştir. Upload arttırma uygulamalarını belirli bir süreliğine değil, normal bir hizmetmiş gibi sunulmasını talep ediyorum. Upload sadece uzaktan eğitim ve çalışma için değil, her şey için önemlidir. Yayıncılık ve video üreticisi olarak iş yapan binlerce, on binlerce insan bulunmakta. Gereğinin yapılmasını arz eder, iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Hadi ya.. Az gül o zaman..
    5 mbps upload li bir fiberle upload yap bide 4 mbps li vdsl le upload yap kahkalarına devam et sonra.
    Vdsl internet kullanımı iptalken fiberde normal kullanıma devam edebiliyorsun.
    Misal vdsl le upload yap youtube a sonra internet i kullan kullanabilirsen.

Alıntıları Göster
    yav he he...

5mbit vs 4mbit kıyaslıyorsun kendinle çelişiyorsun zaten.
  • Benim anlamadığım, internetin en yoğun kullanıldığı dönemde bunu yapan firma neden normal süreçte bunu uygulamıyor ? :) bariz şekilde rakiplerine fark yaratacağı özelliği neden geri çeker ?

Ayrıca çoğu ortalama kullanıcı upload tarafını çok zorlamıyor, sonuçta hepimiz yayıncı değiliz ? Yada sürekli bir şeyler yüklemiyoruz ? Demek istediğim firmalar bu upload konusunda neden bu kadar ısrarcı, en sıkıntılı dönemde yapabiliyorsun kardeşim yap normal zamanda da...

İlla rekabet mi olmalı ? İlla devlet mi zorlamalı ? İlla ekstra durumlar mı olmalı ? İyi bir hizmet almak için...

Bu ülkede her halta fırsatçılık yapılması yordu be arkadaş,

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Vdslde upload yaparken benim downloadda düşüyor hocam ilginç ama gerçek. Arkadaşta bunu yazmış. Gecen dosya atayim dedim internet pert oldu atarken.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Göze sirin çözünme cabalari bunlar isim yapma vs. Zor zamanda yanindayiz. Devlet müdahalesi olmazsa bu iş devam edicek.

• kaliteli ve ucuz hizmet serbest piyasa ve rekabetle olur. aglayarak olmaz.

ben olsam 16/1 mbps verirdim. en ucuz da 199 tl yapar rakiple de anlasirdim fiyatlari ucururdum, cok iyi bile davraniyorlar. az bile.
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Hak aramanın ağlamak olarak görüldüğü bir yerde henüz yeterince yol katedememişiz demektir. Devam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.