Şimdi Ara

Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
19
Favori
20.469
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

geçen yıl wifi 6 olan modemi aldım (wifi 5 veriyorlardı oyun moyun vs öyle böyle bişiler dedim wifi 6 yı verdiler:) )

kablo ile bağlanmak önemli ama 200mbps de çıkmaz kablosuzda ya, başka download vs oluyor olamsın arkaplanda veya bi telefon vs güncelleme vs yapıyordur.. fiberde böyle bi düşüş kabul edilemez

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

1 mbps down, 3-5 mbps upload boşta kalırsa ping çok etkilenmiyor,, hatta ping upload daha çok etkiliyor. Oyunlara tek tek ip kısıtlaması veremezler herhalde bu yüzdende olabilir. Ben 1000 mbps ye geçecektim bu olayları duyunca vaz geçtim ttnet 260 tl/200 mbps devam :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi-fi 6 modemi 100 Mbit internet paketinde veriyorlar mı?

• Şuan sol alt yapı döşeniyor bulunduğumuz mahalleye, 1000 mbit bağlatmayı düşünüyorum, modemi solden mi alım yoksa dışardan önerebileceğiniz model var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iHopeYouDie İ kullanıcısına yanıt

Modemi SOL zorunlu olarak kiralatıyor tüm abonelere.

• Cordarone kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli isteyim peki, yoksa zorunlu olarak tek model mi veriyor

Zte 3600 isteyin. Tek model yok ama sınırlı bazen ellerinde tek model olabiliyor bölgedeki servisinizin.

ZTE. ZTE yoksa Huawei. Huawei de yoksa Nokia getirirlerse bağlatmayın, geri yollayın.

• Kampanyadan aşağıdaki kriterleri sağlayan, mevcut Turkcell Superonline fiber internet ve TV+ aboneleri yararlanabilir: Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre TV+ izleme süresini %20 ve üzeri arttıran, data kullanımı Turkcell Superonline genel ortalamasının en az yüzde 15 üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell Superonline genel ortalamasının üzerinde olan müşteriler yararlanabilir.

Merhabalar,

Bu şartların birini mi, hepsini mi karşılamak gerek? İptal vs ile buraya geçebilen oldu mu acaba?

Şuanki kampanyam 200 mpbs hız şöleni ve Tv plus ekstra.

Teşekkürler.

• Superonline zam yapmış. Haşırt...

Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum
  • AnacoN kullanıcısına yanıt

5ayda 500mbps 200 den 350 olmuş. neyse ki yıllık enflasyon %85 !

şuan kampanya yenileme eski fiyat gözüküyor

• Bence konu kapatılabilir, ilk fiyatlar imkansız artık…

• Bu fiyatlar ne böyle…

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.