< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum (8. sayfa)
-
-
Adima kayıtlı olan internet hizmetimi 1.derece akraba disinda kimseyle paylasmam.sifresini vermem. Hatta 1.derece akrabalarimi bile seçerim o derece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar 01.09.2022 tarihinde süperonline taahütüm bitiyor 500 mb tv+ lı kampanyadan yararlanmak istiyorum fakat fiyat 275 tl çıkarıyorlar 01.09.2022 de e devletten aboneliğimi iptal ettireyim yeni abonelik açayım diyorum aynı gün yaparlar mı acaba?bir adreste 2 abonelik olmuyormuş mecbur kapatıp açtırıcam aynı gün hallettirebilirmiyim acaba?
-
Yok öyle olmuyor. İptal ettiriyorsun modemi gelip söküyorlar. Bir kaç gün bekliyorsun adamların sisteminde senin adresindeki abonelik kaydı kaybolduktan sonra daha önce hiç abone olmamış gibi yeniden abone oluyorsun. Tam anlamıyla vatandaşa eziyet. Ben yerinde olsam btk ya şikayet ederim. ne hakları var kullanıcıyı 1 hafta İnternetsiz bırakmaya.
Bir süre önce beni çağrı merkezinden arıyoruz, samsung kulaklık hediye deceğiz diyerek 200 mbps olan aboneliğimin hızını değiştirdiler. bende şikayetçi oldum. süperonline arama kaydını dinleyip benim haklılığımı gördü bir cayma ücreti olmaksızın iptal edebilirsiniz dediler.
İyide ben abonelik iptal etmek istemiyorum ki düzeltin hızımı aynı ücretimle devam edeyim dedim. Bu başta yazdığım hikayeyi söylediler. üstelik yeniden abone olunca 159 TL ödediğim 200 Mbps ye 200 küsür TL ile abone olacakmışım.
Bende avukatım aracılığı ile şikayetçi oldum. Ara bulucu aşamasında anlaştık. Aboneliğimin hızı düzelttiler bana gönderdikleri kulaklığı iade ettim. Kullanmaya devam ediyorum.
birde size bir uyarım var. bu 1000 mbps, 500 mbps hızlar çok anlamlı değil. Eğer wifi üzerinden kullanıyorsanız bu hızları göremezsiniz. her ne kadar wifi 6 için 9 gbps dense de Ülkemizdeki elektronik sinyal kirliliği sebebiyle bu hızlar mümkün değil.
Eğer modem i direk bilgisayarınıza ethernet ile bağlayamıyorsanız bu hızlara geçmeye kalkmayın. yazık günah para kolay kazanılmıyor.
-
Selam hocam mesh sistemi ile çok rahat görürsünüz bu hızları tabi cihazınızın desteklemesi lazım. 190 tl 100 mbps vermektense 500 mbps 220 tl seçilebilir.
-
12 aralığa kadar fiyatlar aynı kalır mı ?
tv ve internete 80 tl ödüyorum kabloneti erken kapatmak istemiyorum
-
Superonline kullanıcısıyım (50mbit fiber) Kampanya için demin aradım yüksek fiyat verdi. 500mb hız + tv plus'a 270 tl fiyat söyledi. Sitede 200 civarı görünüyor dedim o yeni müşteriler için mevcut müşterilerde olmuyor dedi bu nasıl iş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 5 Eylül 2022; 14:29:4 > -
şartları şimdi okudum ona uymuyorum diye mi acaba (telefondaki hiç bahsetmedi)
-
Hocam akşam kullanımınız nasıl hız kısma ping lag nasıl oyun oynarsanız nasıl uydunetten memnun musunuz sizde çünkü superonline sürekli dalgalı memnun etmiyorum sorunsuz 20mb internete razıyım valla sürekli bağlantı ve kalite sorunu bıktık internetinden memnunsan hız için gelme pişman olursun
-
Ben zaten superonlinedayim 50mbit fiber. Genel olarak sorunsuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tt vdsl den. sol fiber e geçilir mi ? sansür, hız kısıtı muhabbeti vardı.
şuan tt vdsl 75mbps alıyorum. hız stabil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 5 Eylül 2022; 15:12:31 > -
Ping lag gece hız düşmesi yoksa ben bedava verse sol e geçmem sırf bu yüzden sol bırakıp vdsl başka firma bakıyorum
-
100 e 120 veriyorum gıbırda. tt altyapısı destekliyorlar mı ?
-
tt şuan iyi hocam 75 hızı gece gündüz sabit. sansür,hızı sınırlama muhabbeti bitene kadar bulaşmamak lazım o zaman. o kadar altyapı döşeyip de bunu yapmaları ilginç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 5 Eylül 2022; 16:16:23 > -
mevcut müşteriye şu an haydar mı veriyorlar ? 100mbit 149tlden müşteriyim bir kaç ayı kaldı taahhütün.
-
binamıza sol fiber geldi
ilk 6 ay 99 tl, sonraki aylar 149 tl, 100 mbit teklif etmediler. kabul etmedim.
vdsl 75 mbit var alt yapı olarak. poyraz vs tercih edicem sanırım.
-
Çok iyi fiyat bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 yıllardır aynı politikayı yapıyorlar, kablonet ise mevcut müşteriye daha ucuza veriyor
-
1000 mbps fiyatı çok ucuz geldiği için geçmek istedim fakat sol sitesinden başvuru sayfasını tamamladıktan sonra 3 dk içinde 0850 ile başlayan numaralardan aranmaya başladım bir yerde veri hırsızlığı, kaçağı var sanırım. O aramalar geldikten sonra başvurudan vazgeçtim, durumu email ile sol e bildirdim. Ttnet 200mbps 260 lira mecbur buradan devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X