"mevcut Turkcell Superonline fiber internet ve TV+ aboneleri yararlanabilir: Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre TV+ izleme süresini %20 ve üzeri arttıran, data kullanımı Turkcell Superonline genel ortalamasının en az yüzde 15 üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell Superonline genel ortalamasının üzerinde olan müşteriler yararlanabilir." bu yazılan şartlar gerçek mi yoksa billur mu geçmişler? yani 3 ay download mu kascaz yararlanmak için? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 8 Eylül 2022; 1:29:16 > |
Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum (9. sayfa)
-
-
500-1000 mbps paketler şuan için kalktı.
TV+ 24 ay taahhütlü halen sitede var gözüküyor.
-
Yenilendi tekrar uploadlar 50 mbps'e çıkarılmış.Fiyatlara zam gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 8 Eylül 2022; 11:43:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bol bol şikayet için arayın demişler. Bende altyapı sorunu için sürekli aricam artık.
EK: Bakmışlar şikayetler yüzünden 100 mb üstü hızları komple kaldırmışlar. Şu tv plusa alternatif bir hizmet gelse beş dakika durmicam ama evde tv izleyenler var geri sarma mecburi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccguven -- 8 Eylül 2022; 16:6:52 > -
Mevcut 500 ve 1000mbit kullanıcılarının da yükleme değerleri 50mbit olmalı.
-
Ben şu an kontrol ettiğimde neredeyse 50 mbit upload alıyorum, eskiden 25 mbit geliyordu en fazla:
-
Kablonet kullanın i kutu var interaktif kutu
Canlı TV'de geri sarma özelliği var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 8 Eylül 2022; 20:19:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni altyapı getirdi onlar geçmeyi düşündüm ama 2 saat geri sarma yetmez bize hocam, akşamları bizimkiler dünün programına yada sabah programına bakıyor. 100 saat kayıt özelliği var sanırm tv plus da ama kullanmadık hiç. Neyi izleyeceğimiz kesin olmadığı yada teknolojiden uzak ev halkı için o tür ayarlar zor olduğu için. İleri geri sarma tuşlarını bile zor öğrettik.
-
Aynen zaten ben yıllardır kullanıyorum interaktif kutuyu. Fakat TV plus'ı görünce çok hoşuma gitti. Superonline altyapı bekliyorum gelince geçeceğim inşallah
Ben test ettğimde hala eski yükleme hızı görünüyor. Siz TV+ olan paketi mi kullanıyorsunuz yoksa yalın olan paketi mi?
-
500mbit tvpluslı paket bu şekilde. Bence vermeyecekler bize 50.
-
Vdsl kullanıcısı fiber paket avantajlarından yararlanabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu superonline İn akşam sapıtması ve lag pin sorununun çözümü için donanimhaber olarak imza toplasak bi yerlere başvuru yapsak nasıl olur bu konuda tecrübeli ve yardımcı olacak superonline merkezine yakın yaşayan arkadaşlar ne derler
TV+ olan paketi kullanıyorum. Çok ilginç şu an test ettiğimde yine 20 geldi. Önceki hafta her gün denediğimde 50 geliyordu:
-
Bu 300-500Mbps paketleri ne işe yarıyor superonline kullananlarda.
Geçen arkadaşımdaydım 50Mbps ile akşam üstü, bu hız ile Disney Plus ve Netflix izleyemedik mecburen kendi rezil yayınlı tv'sini izlemek zorunda kaldık.
Interneti kullandırmamak için nasıl bir filtreleme varsa artık...
-
10 yıldır kullandığım modem bozulur üstüme kalır diye değişim istedim, üst model getirdiler. Gelen gideni arattı, önceki max hızı veriyorken bunda bazen yüzde 50 bazen 20 civarı kayıp oluyordu. Bende mecbur router bağladım kabloyla. 100 mb altı olanlara dandik modem veriyorlar.
-
İndirme yapıyorum ben baya işime yarıyor saniyede 60-62,5 mb veri çekiyorum 100 gb veri 30 dakikada felan iniyor.
Onun dışında vpn kullanıyorum akşamları yoksa akşam internet ölüyor. 3-5 mbps'e kadar düşüyor hız yurtdışı sunucularda.... rezillik.
İlginç şekilde pingde sıkıntı yaşamıyorum bu hız kısıtlaması varken muhtemelen 3-5 mbps online oyunlara yeterli geliyor.
Tv+ kullanıyoruz 24 ay sabit fiyat ve istediğin zaman devretme avantajı da olunca en kötü devrederim birkaç ay sonra diye düşündüm.
-
500 mbps fiber de nasıl 200mbps hızda kalıyorsunuz? fiber de mesafe vs limiti mi var? yoksa download (tv izleme vs) mu vardı?
-
5GHz Wifi. Modem 10-15mt mesafede. Verdikleri kazma modem yüzünden daha fazlasını alamıyorum maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yıllık taahhüt üm dolmak üzere... 250 tl ye 1gbps e geçmek istedim ama sadece yeni üyelere olduğu için geçemedim, şimdi de fiyatları çok yüksek :/ ...... kablonet 1gbps e 100mbps upload veriyor ve fiyatı daha uyguna geliyor -24ay taahhüt- (statik IP almayı mecburi kılmışlar gerçi onun ekstra maliyeti nedir bilmiyorum)
şuan süperonline 100mbps/20mbps 1 yıllık taahhütüm bitiyor 150tl idi... kablonete baktım 170tl ye 24 ay taahhütlü 200mbsp/20mbps veriyor tv de dahil.. . türkcellden daha uygun gözüktüğü için önce buna geçicem :) ilerliyen dönemlerde yüksek hızları düşünebilrim memnum kalırsam :)
onun dışında süperonline 1 yıllık süreçte gayet iyiydi fiyatı umursamayanlar veya başka altyapısı olmaynalar için tavsiye ederim (wifi 6 modem vermişlerdi isteğim üzerine:) sorunsuzdu ;) IP de residential IP statik olmamasına rağmen) ((balıkesir - bandırma))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X