Şimdi Ara

Superonline 8 mbps akk'sız paket hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattım altyapı desteklemediği için 8 mbps hıza kadar 50gk akklı paket.
    Sorum şu aynı hızda Akksız 109Liraya olan pakete geçmek istiyorum. Hattınız net 8mbps desteklemediğinden yapamadıklarını söylediler.
    Modemimde maks. Aşağı akım hız 13976 olarak gözükmekte ve de hattımın superonline tarafından 10 mbps a kadar desteklediği bilgisinide aldım.
    Superonline açıklamaları bana mantıklı gelmiyor. Konu hakkında bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hat değerlerinizi atın yardımcı olalım.
  • Superonline 8 mbps akk'sız paket hakkında

• Cihandiyebiri C kullanıcısına yanıt
    sanırım hattınız da bir veya birden fazla ek var, öncelikle onları toparlamaya çalışın.

8 megabit limitsiz akk siz alabilirsiniz bir sıkıntı yok.

hattınızda bir problem olmadığını sorunsuz bir şekilde paket değişikliği yapabilirsiniz.

alt yapı servis sağlayıcıdan (TürkTelekom 'dan) limitsiz alabileceğimi söylediklerini, belirtirseniz paket değişikliği pek sorun olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsinmrtkeskin -- 13 Mayıs 2017; 22:30:37 >
  • Arkadaslar net siteleri altyapimi 7 mbit gosteriyor .yani 16 almanin bi mantigi yok gibi 8 mantikli net kullanma amacim ise youtubedan ders videolari indirmek tek kisi yani ama sikinti şu ,turkceli aradigimda apartmana giden kutuda port yok dediler ki var (6 kisilik daireden 2 hane halki kullaniodu teki cikti sadece 1 kisi var)kullananise turktelekom 16mbit paketleri ve 3.5 e 0.6-09 arasi degisen deger aliyor su port olayini nasil hallederim?var cunku sistemleri eski galiba telekoma başvursam ne kadar zamanda hallederler, ayrica max 7 gosteriyor net siteleri mbit hizimi ki dogrudur altyapi kotu sizce ne almaliyim amac video izlemek 1kisi turktelekom 8 alsam 16 lik pakete 3.5-4 vermisler şupheliyim turkcell alsam 8 mbitliknasil zaten 7max bana 6 saglasalar yetermi amacim icin akk de kac olmali YARDIM LUTFEEN(PEK BILMIORUM)

• Pardon indirmek deil izlemek diecektim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.