Şimdi Ara

Superonline abone yelineleme teklif (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
5
Favori
13.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 ine sözleşmem bitiyor :) ne arayan var ne soran ...
  • Selam arkadaşlar. Günlerdir kendilerini TTnet ve Superonline diye tanıtıp sözleşmemin biteceğini ve yenileme yapıp yapmak istemediğimi soran iki farklı numara var. Çok ısrarla arıyorlar ve teklif ettikleri şeye pek inanamadım. 24 ay kalma sözüme 25 liraya internet(16mbps) ve 25 liraya digiturk üyeliği yapacaklarmış.Eğer digiturk ü istemezsem sadece 25 tl ye internet hizmeti veremediklerini söylediler.TTnet diye tanıtan kişi d-smart üyeliği verecekmiş ama fiyatını hatırlamıyorum. Verecekleri internette adil kullanım kotası veya akıllı kota denilenden yokmuş iddaa ettiğine göre. Böyle bi telefon görüşmesi yapan oldu mu ? nedir bunların amacı ?
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla superonline'da artık akkli paket yoktu ancak bugün aradılar ve eski müşteri olduğumuz için akkli paket ile daha uygun bir fiyata yeni taahhüt önerdiler. Ben ısrarla internet kesilmesi veya ek para olayını sordum onlar eski müşteri olduğumuz için şu anki gibi akk sonrası 16 ya düşüreceklerini söylediler. Böyle bir şey var mı net olarak? öyle ise akşam taahhütü yenilemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4gn3t!c

Selam arkadaşlar. Günlerdir kendilerini TTnet ve Superonline diye tanıtıp sözleşmemin biteceğini ve yenileme yapıp yapmak istemediğimi soran iki farklı numara var. Çok ısrarla arıyorlar ve teklif ettikleri şeye pek inanamadım. 24 ay kalma sözüme 25 liraya internet(16mbps) ve 25 liraya digiturk üyeliği yapacaklarmış.Eğer digiturk ü istemezsem sadece 25 tl ye internet hizmeti veremediklerini söylediler.TTnet diye tanıtan kişi d-smart üyeliği verecekmiş ama fiyatını hatırlamıyorum. Verecekleri internette adil kullanım kotası veya akıllı kota denilenden yokmuş iddaa ettiğine göre. Böyle bi telefon görüşmesi yapan oldu mu ? nedir bunların amacı ?

Hocam taşeron firma bunlar,size sadece digiturk verecekler ve onun fiyatını kitleyecekler.Benide aradılar 2-3 ay önceydi sanırım.Kanmayın böyle şeylere :)

• bir ay sonra taahhütüm bitiyor benim de, sürekli arayıp duruyorlar bugünlerde ama bir sefer dışında hiç açmadım telefonu. TV li 64.9 liralık paketi önerdiler bana ilk seferinde ben de kabul etmedim. Sadece internetin olduğu en uygun sınırsız tarife hangisi bilen var mı SO da.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    TV li 64.9 liralık paketi tam olarak paylaşır mısınız kaç mb kac gb
  • 25mbps 100gb AKK? tv plus, akk dan emin değilim, iki farklı teklifi harmanlıyor olabiliyorum. Çğnkü kotanız dolduruyorsunuz hep o yüzden 100gb akk alın demişti MT. TV izlemediğim için kabul etmemiştim bu paketi.

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-de-tahautu-biten-uyeler--74637928-52

Bu konuda benzer teklif alanlar var.
    3-4 defa aradılar hep aynı teklif tv pluslı.sadece internet istiyorum dedim.öyle bir teklifimiz yok diyip kapattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    Benim gibi açmayın telefonu bir kaç gün, aradıklarında da direk söyleyin sadece internet istediğinizi yoksa bir daha rahatsız etmeyin deyin. 24mbps/50akk lı paketleri 59TL yenilere. Ben kendim 5 yıllık fiber abonesiyim, bir zahmet daha düzgün fiyat versinler. Onlar bize mecbur.
    o fiyata 50 gb AKK olabilir belirttiğiniz link deki gibi.Aslında fiyat uygun gibi (benim açımdan). TV plus daki hangi paketti biliyormusunuz ?
  • Tv ile ilgili şeyleri tam dinlemedim, hemen söyledim tv izlemiyorum başka teklifiniz var mı diye, sanırım o zaman 25mbit 100gb akk ya da 64.9 lira dedi bana özel. En son 28inde aramışlar, yarın yine ararlar bi ihtimal, iyi bir teklif alırsam buraya yazarım. 1 sene sonra akk kalkacağı için 2 yıllık taahhüt de vermek istemiyorum açıkçası, ondan bu kadar uzattım bu işi. 50mbit 50 gb akk 60 lira deseler hemen geçerdim mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-855252A40 G kullanıcısına yanıt
    akk ye hayır sorununda ortak hareket ettik ama diğer konularda bir türlü ortak hareket edemiyoruz nedense

taahhüt sürelerinin uzunluğu, cayma bedelleri, upload sorunları (dünya'da neredeyse sonuncuyuz upload'da), ortak ip havuzu kullanımı gibi sorunları bir türlü aşamıyoruz.

taahhütün olması sabit fiyat olması açısından güzel bir şey

taahhüt sürelerinden ziyade aslında cayma bedellerinde bir üst limit getirmeleri lazım.

cayma bedeli aylık ödediğin tutarın 4 katını geçmemeli gibi bir düzenleme getirebilirler.

60 lira fatura ödeyen biri için 240 liralık bir cayma bedeli bence ideal.
  • 3 Kere aradılar, ilk aradıklarında sizin şuan ki internetiniz AKK sonrası 1mbit e düşüyor deyince sinirlenip kapattım. 2.ye aradıklarında açmadım. 3. ye aradıklarında yine saçmalamaya başladılar. Kendi sitelerinde gözüken herkese verilebilen tarifelere sadece yeni gelenlere veriyorlar demeye başladı. Önümde gözüken tarifelerden başka tarife veremiyorum deyince yine kaldı. Müşteri hizmetleri konusunda Turknet ve Superonline sıkıntılı firmalar. 40tl'lik tarife nasıl alınıyor?

• arkadaşlar benimde tah. bitiyor ancak aradıkları numara 0850 ile ya da 0216 ile başlayan numaralar kurumsal hatlardan aramıyorlar, bunlara güvenebilir miyiz, sizleri de bu hatlarda mı arıyorlar.
    Bu teklfile gelecekseniz not edin oraya bir daha aranmak istemiyorum diye dedim.1 aydır aramıyorlar.ama öyle söylemeden önce zırt pırt arıyorlardı

• Arkadaşlar sizce hangisi

25 MB 50 GB + TV+ 64,90 (27 ay 3 ay ücretsiz hepsi )

25 MB 75 GB + TV+ 69,90

50 MB 100 GB + TV+ 74,90

50 MB 150 GB + TV+ 79,90

Bugün arayacaklar ve karar vermek zorundayım Ben en baştaki 50 GB olanı düşünüyorum 16 MB e düşeceği için ve ilerde yükseltebileceğimi söylediler tabi aynı fiyatlardan olur mu garantisini veremeyiz dediler düşük kotalı başlamamın sebebi bir sene sonra kota kalkacağı için şimdiden yüksek fatura bedeline bağlanmamak diye düşünüyorum sizin öneriniz nedir yardımcı olur musunuz ?
  • Kullanım alışkanlıklarınızı tam olarak bilmiyorum fakat ben olsam ilk teklifi kabul ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkmid

arkadaşlar benimde tah. bitiyor ancak aradıkları numara 0850 ile ya da 0216 ile başlayan numaralar kurumsal hatlardan aramıyorlar, bunlara güvenebilir miyiz, sizleri de bu hatlarda mı arıyorlar.

arkadaşlar bilen varmıdır?
  • Taahütüm bitiyor yalın 8mb hız 50 akn 63,99 liraya kullanıyorum.İyi teklif gelmezse iptal edicem.
  • dartanyan96 kullanıcısına yanıt
    Hız düşükmüş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.