Şimdi Ara

Superonline abone yelineleme teklif (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
5
Favori
13.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tolder24

Hız düşükmüş

Akn 50 olduktan sonra pek farketmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24mb Tarifeler sunuyorlar sözleşme 14 aralıkta bitiyor. Anlaşmazsak kablonet e geçeceğim en azından akn 250gb ortalama aylık kullanımıma denk geliyor. Hızım hiç düşmemiş olur.
    Superonline abone yelineleme teklif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mserifitak -- 6 Kasım 2017; 18:1:35 >

• Superonline aboneligim 21 kasımda bitiyor 16mgb kullanıyorum pingde 90 gelıyor sureklı aboneligim bityor superonlinede arayan dahi yok faturasını 1 kere bile aksatmadıgım firma ttnet kampanyasını gördum nette 35megabit vds 300gb akk paketine geçmeyı dusunuyorum 94 tl ücreti var sizce geçmelımıyım.Turknette çok şikayet var ona gececektım canlı destegın olmadıgı yer pek cazip gelmedi bana.
  • 3 lü paket taahüt bitiminde aradılar 50 Mbit 150GB AKN aynen devam şeklinde 10TL zamla uzattırdık, 69 -> 79 TL yeni sözleşme anında aktif oldu.

Eskiye ilave olarak 100 dak aylık her yöne ev telefonuna konuşma ve kapalı spor belgesel kanallarının açılması geldi.
  • 25 mb akk yok 78 tl teklif verdiler. Diğer teklifte 25 mb 50 gb kota+turkcell tv aile paketi 2 ay fatura yok 22 ay 64.90

Hangisi iyi beyler.

• dartanyan96 kullanıcısına yanıt
    Ben de Superonline 8 Mbit kullanıyordum. Taahhüt bitti, ısrarla 8 Mbitten fazlasını hattın desteklemiyor dediler. Ben de TurkNet'e geçtim. O fazlasını desteklemiyor dedikleri hatta 35 Mbit hız alıyorum şu an. Yani 8 Mbit için o fiyat çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Ben de Superonline 8 Mbit kullanıyordum. Taahhüt bitti, ısrarla 8 Mbitten fazlasını hattın desteklemiyor dediler. Ben de TurkNet'e geçtim. O fazlasını desteklemiyor dedikleri hatta 35 Mbit hız alıyorum şu an. Yani 8 Mbit için o fiyat çok yüksek.

Geçiş sürecini tam olarak nasıl yaptınız.Vaktiniz varsa detaylı anlatırsanız sevinirim son 20 gün kaldı benimde.Ben birde 2 yıllık müşterileriyim en son aradılar 3-4 gün önce aynı tarifeyi daha da pahalandırarak teklif ettiler 68 falan demişlerdi galiba.Yani 8Mbit 50 akn 68 liraya 2 yıl taahhüt vermek çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 11 Kasım 2017; 15:58:39 >
    Açıkçası gönül rahatlığıyla geçiş yapın diyemiyorum, çünkü çok fazla şikayet var. Ucuz olsun diye müşteri hizmetleri ve saha ekbinden feragat ediyorlar. Bu da sorun yaşadığınızda çile anlamına geliyor. Benim iki hafta oldu aktif olalı sabit hız alıyorum. Bazılarının hızo akşam düşüyor.

Benim 8 günde hattım aktive oldu. Superonline'daki telefon direkt taşınamadığı için yeni numara tahsis ettiler. Eski numaram gitti maalesef. Gitmesini istemeyenler ilk Türk Telekom'a geçiriyor hattı, sonra aynı numarayı TurkNet'e taşıyor.

Ilk önce TurkNet sitesinden adresinizi sorgulayın. 8 Mbitten yüksek hız çıkmazsa zaten anlamı kalmıyor. Bende 35 çıktı ve o hızı vereceklerine inanmadığım halde zaten 8 Mbite 59 veriyorum bari taahhütsüz ve kotasız kullanırım demiştim. Şu an gerçekten 35 hız alıyorum. Saniyede 3,5-4 Megabyte indirme hızıyla internet buymuş meğer diyorum =))

Ha bir sorun yaşayınca gelsin çileler ulaşılamayan müşteri hizmetleri bunu biliyorum, yalan söyleyemem. :/

Modem vermiyorlar, TT ekibi apartman telekom kutusuna kabloyu bırakıyor siz kendiniz veya elektrikçi bağlıyor kablıyu. Bunları da biliyorsunuz belki ama eklemek gerek. Benim bilgim sıfırdı ama forumda bir arkadaşın konusu sayesinde kolayca bağladım kabloyu. Sahibinden'den de 50 liraya çıkma VDSL modem aldım işi bitirdim.

Tüm bunlara rağmen geçiş yapacaksanız 10 gn önce başvurun, taahhütünüz bitene kadar aktif edceklerdir tahminim. 1 ay bedava kullanmak isterseniz davet kodumu verebilirim. :)

• quote:

Açıkçası gönül rahatlığıyla geçiş yapın diyemiyorum, çünkü çok fazla şikayet var. Ucuz olsun diye müşteri hizmetleri ve saha ekbinden feragat ediyorlar. Bu da sorun yaşadığınızda çile anlamına geliyor. Benim iki hafta oldu aktif olalı sabit hız alıyorum. Bazılarının hızo akşam düşüyor.

Benim 8 günde hattım aktive oldu. Superonline'daki telefon direkt taşınamadığı için yeni numara tahsis ettiler. Eski numaram gitti maalesef. Gitmesini istemeyenler ilk Türk Telekom'a geçiriyor hattı, sonra aynı numarayı TurkNet'e taşıyor.

Ilk önce TurkNet sitesinden adresinizi sorgulayın. 8 Mbitten yüksek hız çıkmazsa zaten anlamı kalmıyor. Bende 35 çıktı ve o hızı vereceklerine inanmadığım halde zaten 8 Mbite 59 veriyorum bari taahhütsüz ve kotasız kullanırım demiştim. Şu an gerçekten 35 hız alıyorum. Saniyede 3,5-4 Megabyte indirme hızıyla internet buymuş meğer diyorum =))

Ha bir sorun yaşayınca gelsin çileler ulaşılamayan müşteri hizmetleri bunu biliyorum, yalan söyleyemem. :/

Modem vermiyorlar, TT ekibi apartman telekom kutusuna kabloyu bırakıyor siz kendiniz veya elektrikçi bağlıyor kablıyu. Bunları da biliyorsunuz belki ama eklemek gerek. Benim bilgim sıfırdı ama forumda bir arkadaşın konusu sayesinde kolayca bağladım kabloyu. Sahibinden'den de 50 liraya çıkma VDSL modem aldım işi bitirdim.

Tüm bunlara rağmen geçiş yapacaksanız 10 gn önce başvurun, taahhütünüz bitene kadar aktif edceklerdir tahminim. 1 ay bedava kullanmak isterseniz davet kodumu verebilirim. :)

Şimdilik daha kararsızım bakalım belki geçebilirim geçersem alırım kodu sizden.Modem konusunu nasıl yaptınız Superonline bana modem vermişti onu geri nasıl vereceğim Bir de benimki yalın internet şu an telefon hattım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

quote:

Şimdilik daha kararsızım bakalım belki geçebilirim geçersem alırım kodu sizden.Modem konusunu nasıl yaptınız Superonline bana modem vermişti onu geri nasıl vereceğim Bir de benimki yalın internet şu an telefon hattım yok.

Abonelik iptal ederseniz modemi iade ediyorsunuz. Ben de öyle yaptım. Vermezseniz 200TL kitliyorlar faturaya. :O

Yalın da olsa farketmez, size telefon numarası da tahsiz ediyorlar. Ister sadece modem kullanırsınız, ister telefon da bağlarsınız hatta. Her yöne 1000 dk. telefon işe yarıyor.

Dediğim gibi geçmek ister ve internetsiz kalmak istmiyorum derseniz taahhüt bitiminden 10 gün kadar önce başvurun ki, internetsiz kalmayın.

Ben 8 Mbitten öyle bıkmıştım ki, birinci haftasında 3 Mbite düşen hız yüzünde isterse TurkNet'te sorun yaşayayım yine de geçeceğim dedim ve geçtim. Şu anlık iyi gidiyır ilişkimiz. =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

quote:

Abonelik iptal ederseniz modemi iade ediyorsunuz. Ben de öyle yaptım. Vermezseniz 200TL kitliyorlar faturaya. :O

Yalın da olsa farketmez, size telefon numarası da tahsiz ediyorlar. Ister sadece modem kullanırsınız, ister telefon da bağlarsınız hatta. Her yöne 1000 dk. telefon işe yarıyor.

Dediğim gibi geçmek ister ve internetsiz kalmak istmiyorum derseniz taahhüt bitiminden 10 gün kadar önce başvurun ki, internetsiz kalmayın.

Ben 8 Mbitten öyle bıkmıştım ki, birinci haftasında 3 Mbite düşen hız yüzünde isterse TurkNet'te sorun yaşayayım yine de geçeceğim dedim ve geçtim. Şu anlık iyi gidiyır ilişkimiz. =)

Modemi şubeye mi götürmem lazım normal bir Turkcell bayisine falan?

Turkcell Superonline bayisine götürmen gerekiyor.
  • redsock R kullanıcısına yanıt
    50 gb kota mi akn mi

İlk teklif iyi görünüyor

Superonline adsl kısmında artık yüksek hız isteyen aboneleri pek istemiyor. Size teklif ettiği gibi düşük hız kullansın. Yüksek para ödesin o dertte. Türknet e netspeed e ya da Türk Telekom a geçin.

Genel olarak 75 mbps bile desteklese hattıniz maksimum 8 mbps ya da 16 mbps destekliyor diye yalan söylüyor müşteri hizmetleri temsilcisi.

https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

Buradan kac mbps hız alacağına bakabilirsin. Aboneliğini direk taşıyabilirsin. Aboneliğini sonlandırmassan daha kısa sürer İnternetin kesilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 12 Kasım 2017; 6:9:59 >
  • 100 mbps 50 gb tarifesine geçmek daha mantıklı gibi türk Telekom un

Fiyatı 85 lira.

Kota bittikten sonra da hızin 24 mbps ye düşer ki ideal bence. Geceleri tekrar 100 mbps ye çıkar.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam geceleri AKK lı hızda devam etmiyor mu ki bir kez düştüğünde. Benim ki şahsen öyle SO Fiber de.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Superonline fiber oksun x bir şirket olsun fark etmez. Hız kotasını geçseniz bile hızınız 02.00 dan sonra H iz kotasız sizin deyiminizle akk siz hıza yükselir.

• Laazzz kullanıcısına yanıt
    ilk zamanlar bakmıştım da yükselmemişti, bir ara erken kalkıp yine bakarım akk dolunca.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Benim devamlı yükseliyor ilk günden beri sorunsuz. Sol kullanıyorum.

• 6 yıldır superonline abonesi idim.en son 25mb 75gb akk kullanıyordum taahhüt bitti 84 tl oldu.defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm sürekli 24mb teklif ettiler internet sitelerinin dışında bir şey teklif eden yok .6 yıllık müşteriyi yeni müşteri ile aynı kefeye koyuyorlar.
    aldım modemi gittim ikiletmeden kapattılar
    ertesi gün vodafone geldi bağladı 50mb 100 gb ilk 12 ay 59 sonra 69 o paraya bu çakallar 24mb vermeye çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moza80 -- 1 Aralık 2017; 9:8:19 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.