Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coco1912

peki arkadaşlar ben ttneti kendim mi iptal edeceğim yoksa superonline mi halledecek (ttnet babamın üzerine ama babam uzakta) birde ayın kaçında geçeyim tşk

Sen bir şey yaptırmıyorsun mail yolu ile gönderilen belgeleri dolduruyorsun her şey orada var zaten belgeleri babanın kimlik bilgileri ile doldurursun imzayı da halledersin artık o kadar ayn sonunda doğru geçersen çift fatura ödemesin hem ttnet hem superonline .
  • Superonline Fiber de bir kampanya olsa super olacak :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

peki arkadaşlar ben ttneti kendim mi iptal edeceğim yoksa superonline mi halledecek (ttnet babamın üzerine ama babam uzakta) birde ayın kaçında geçeyim tşk

Sen bir şey yaptırmıyorsun mail yolu ile gönderilen belgeleri dolduruyorsun her şey orada var zaten belgeleri babanın kimlik bilgileri ile doldurursun imzayı da halledersin artık o kadar ayn sonunda doğru geçersen çift fatura ödemesin hem ttnet hem superonline .

cevap için tşk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Arkadaşlar bu 34.90 TL fiyatın içinde sadece 8mbps ye kadar internetmi mevcut ?
    Sabit telefonu türk telekomdan superonline a taşıma şartı varmı ? varsa telefona ne kadar ödeyeceğim ?
    Şuan Smile adsl 1mbit kullanıyorum 45-46 lira falan geliyor her ay.

Bu 34.90 TL lik fiyat hala devam ediyormu ediyorsa geçmeyi düşünüyorum.

Birde şöyle bir durum var , Doping Adsl nin sitesinden alabileceğim maksimum hız değerimi sorguluyorum en fazla 8mbit diyor. Başka mahallede oturan bir arkadaşımınkini sorguluyorum onda en fazla 20mbit diyor.
    http://www.doping.com.tr/Sayfalar/hizli-servisler/hiz-sorgulama/23.aspx
    Bu değer sadece Doping Adsl nin vereceği max. değermi yoksa genel olarak hangi internet sağlayıcısına geçersem geçeyim bu hız bu mudur ?

up. Cevap bekliyorum

• quote:

quote:

Sabit telefonu türk telekomdan superonline a taşıma şartı varmı ? varsa telefona ne kadar ödeyeceğim ?

Birde şöyle bir durum var , Doping Adsl nin sitesinden alabileceğim maksimum hız değerimi sorguluyorum en fazla 8mbit diyor. Başka mahallede oturan bir arkadaşımınkini sorguluyorum onda en fazla 20mbit diyor.
    Bu değer sadece Doping Adsl nin vereceği max. değermi yoksa genel olarak hangi internet sağlayıcısına geçersem geçeyim bu hız bu mudur ?

up. Cevap bekliyorum

Bildiklerimi cevaplayayım .
    34.90 8 mbps internet fiyatı telefon yok içinde bu fiyat 24 ay sabit fiyat 24 ay tahaaüt var .
    hayır telefonu taşıma şartı yok telefon türk telekomda kalabilir istersen taşıyabilirsin de o fiyatları araştıracaksın .
    mart sonuna kadar devam ediyor uzatmazlarsa .

ben ttnet ten ne hız alıyorsam aynısını aldım hız firma değişince nadir durumlar hariç pek değişmiyor .

• ben de Sol'a Murat bey aracılığıyla müracat ettim, bakalım nasıl olacak...
  • Şu konuya bir açıklık getirin lütfen . Bu 34.90 TL fiyatı hala sürüyormu ?
    Murat Bey kimdir ? , Numarası nedir ? Bireysel başvuru oluyormu ? Kurumsal mı olmak lazım ?
    Kurumsalsa Vergi levhasından faydalanıp evde kullanabilirmiyim ?
    şartlar nedir ?
    İlk mesajda Şunları açıkça yazarmısınız.
  • ilk sayfada bilgi var. turkcell kurumsalda çalışan müşteri temsilcisi. kampanya devam ediyormuş bugün konuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

quote:

up. Cevap bekliyorum

Bildiklerimi cevaplayayım .
    34.90 8 mbps internet fiyatı telefon yok içinde bu fiyat 24 ay sabit fiyat 24 ay tahaaüt var .
    hayır telefonu taşıma şartı yok telefon türk telekomda kalabilir istersen taşıyabilirsin de o fiyatları araştıracaksın .
    mart sonuna kadar devam ediyor uzatmazlarsa .

ben ttnet ten ne hız alıyorsam aynısını aldım hız firma değişince nadir durumlar hariç pek değişmiyor .

Teşekkürler ilgilendiğiniz için

• Bu kampanyadan nasıl faydalanıcaz ?
  • İlk mesajda ayrıntılı bilgi olmaması sebebiyle kampanyadan nasıl faydalanılacağını yazayım .
    kampanyanın linki tek fark bu kampanyanın kurumsal yani vergi levhası olan müşterilere yapılması murat bey bu kampanyayı briysel müşterilere yapıyor .

http://www.superonline.net/kurumsal/kampanyalar/super-adsl-kampanyasi/

8 Mbit'e Kadar 50 Gb adil kullanım kotalı internet 34.90 TL + 2 Yıl Fiyat garantisi + 2 Yıl Tahaaüt il ay 30 tl aktivasyon ücreti geliyor bir sefere mahsus
    telefonu süper online taşıma mecburiyeti yok isterseniz 14 liralık sadece internet için olan telefon tarifeleri var onu alabilirsiniz bu konuyu tam bilmiyorum ben telekomdan eski abone olduğum için 15 tl sabit ücret ödüyorum 7 den 7 ye de bedava dahil .

bu kurumsal tarifeyi bireysel kullanıcılara uygulayan murat beyin mail ve tel bilgileri

Süperonline Müşteri Temsilcisi,
    Murat Aslantaş
    0530 645 45 34
    murat.aslantas@kurumsal.turkcell.com.tr

mail veya telefonla ulaşıp donanım haber de ki konudan bahsederseniz size bazı belgeler gönderecek göndereceği belgeleri altta koyuyorum hız açısından .

bu belgeleri yazıcıdan çıkış alıp doldurup imzalayıp taratıp murat beyin mailine gönderiyoruz yaklaşık 2,3 gün içinde önce superonline sitesi kayıt bilgileri geliyor sonra müşteri hizmetlerinden onay için aranıyorsunuz onaylayınca kullanıcı adı ve şifreniz geliyor onları modeme girdiniz mi işlem tamam .

süperonline sitesinden sürekli kota,fatura ve diğer bilgileri takip edip kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsuz .
    benim tereddütlerim vardı ama gayet memnunum ttentten ne alıyorsam aynısını alıyorum .
    bazen zamunda dan torrent indirirken banlı ip denk geldiği zaman sorun oluyor modemi aç kapa yapıp yeni ip aldırınca sorun düzeliyor .
    türkcell superonline müşteri hizmetleri 0 850 222 1 222

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi.

kampanya şartları .
    Genel Bilgiler 
    Kampanya Kampanya 01 Temmuz 2012 - 31 Mart 2013 tarihleri arasında geçerli olacak olup kampanyadan sadece 24 ay taahhüt veren yeni Turkcell Superonline ADSL aboneleri yararlanabilirler.
    Superonline Müşteri Hizmetleri, www.superonline.net web sayfası, Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri (0 850 222 1 222), KÇM kanalları ve Kurumsal Satış Yöneticisi ile yapılacak başvurularla kampanyaya katılınabilir.
    Telefon görüşmeleri Turkcell Superonline'ın her yöne sabit tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Kampanya İçeriği
    “ADSL Avcı” kampanyasında iki farklı seçenek bulunmaktadır.
    HERŞEY DAHİL PAKET : ADSL internet, kurulum, aktivasyon ve modem dahil
    HER ŞEY DAHİL paketler 29 TL aktivasyon ücreti alınmamaktadır.
    Abonelik taahhüt süresinden önce iptal edildiğinde 29 TL aktivasyon bedeli kampanya iptal bedeli olarak fatura edilmektedir.
    Herşey dahil paket kapsamında verilen modemler stoklarla sınırlıdır ve Turkcell Superonline mülkiyetindedir.
    Hizmetin sonlandırılması halinde modem Turkcell Superonline’a çalışır durumda ve tüm parçaları eksiksiz olarak teslim edilmelidir. Teslim edilmemesi ya da eksik/arızalı teslim edilmesi durumunda, Turkcell Superonline modem ücretini abonelik sözleşmesinin imzalandığı tarihteki cari fiyatı üzerinden kullanıcıya fatura eder.
    Herşey dahil pakette kurulum Turkcell Superonline tarafından Turkcell Superonline’ın anlaşmalı olduğu firmalar tarafından sağlanmaktadır.
    Taahhüt süresinden önce hizmetin sonlandırılması durumunda kurulum ücreti müşteriye yansıtılır.
    SADECE ADSL PAKETİ : ADSL internet
    SADECE ADSL paketleri için ise ilk faturada 29 TL aktivasyon/ADSL taşıma ücreti alınmaktadır. Modem ve kurulum paket kapsamında dahil değildir
    Kampanya süresince paket geçişi

Kampanya süresi boyunca sadece üst paketlere geçiş yapılabilmektedir. Alt paketlere geçiş yapılamaz; alt paketlere geçiş talep edilirse aktivasyon ve kurulum bedeli dışında sağlanan indirimler ve / veya indirimli servisler aboneye faturalandırılır.
    Kampanya iptali

Kampanya iptalinde kullanılan ücretsiz ve / veya indirimli servisler ( yararlandığım taahhütlü tarifenin tutarı ile tarifenin taahhütsüz tutarı arasındaki farkın yararlanılan ay sayısı kadar bedeli) müşteriye yansıtılır.
    Ürün Bilgileri, Adil Kullanım Kotası ve Kota Aşımı İle ilgili Bilgiler

8 Mbps ulaşılabilecek en yüksek hızdır. Ancak hattın kalitesi ve hizmet alınan santrale uzaklığa göre abonelik hızı değişkenlik gösterebilir.

ADSL paketlerinde upload hızı ise download hızının ¼'ü kadardır. 8 Mbps limitsiz paketinin ise upload hızı ise 1024 Kbps'dir.

Kota aşım bedeli, katma değerli servisler ve Turkcell Superonline telefon hizmeti bedelleri ayrıca faturalanacaktır. Turkcell Superonline ADSL kotalı erişim seçeneklerinde kota aşım ücreti 0,0092 TL/MB’dir.

Bu kampanya ayrıca www.superonline.net adresinde yayınlanan adil kullanım koşullarına tabiidir. Ay içerisindeki veri downloadı, 8 Mbps’ye kadar limitsiz 50 GB AKK paketinde 50GB’ı geçtğindeninternet hızı 3 Mbps’ye düşürülecektir. Bir sonraki aya girildiğinde, internet hızı tekrar hizmetinden mevcut erişim hızına yükseltilecektir.
    Diğer Bilgiler

Turkcell Superonline’ın www.superonline.net adreslerinde yayınlanan yürürlükteki güncel ADSL ve tarife fiyatları geçerli olacaktır.

Sabit numarasını Turkcell Superonline’a taşımak isteyen ADSL aboneleri; ADSL hizmeti için kullandıkları hat dışında başka numaraları varsa taşıma talebinde bulunabilirler. Taşınabilecek numara adedi kampanyada kullanılacak cihazın (modem) özellikleri ile sınırlıdır. Bu kampanyada kullanılacak cihaz 2 adet numara taşınmasına uygundur. Abonelerin farklı talepleri ancak abonenin cihaz farkından kaynaklanan ek maliyetleri kabul etmesi halinde ayrıca değerlendirilir.

Turkcell Superonline telefon, internet, görüntü, tarife ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya, hizmet içerikleri ve tarifeleri hakkında detaylı bilgi için 0850 222 1 222 Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri’ni arayın veya www.superonline.net’i tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 12 Mart 2013; 19:24:23 >

• TTnet yeni kampanya yapmış

TTNET’e gelin, Limitsiz İnternet + Televizyon + Telefon sabit fiyatla 49 TL’ye sizin olsun..
    Hemen TTNET’e gelin ister 6 GB Kotalı FİBERNET paketi ile 34 TL’ye veya isterseniz FİBERNET Limitsiz (20 Mbps’ye kadar) paketi ile 49 TL’ye hem internet, hem televizyon hem de telefonunuzu kullanmaya başlayın. Üstelik 12 ay taahhütle 12 ay boyunca! 31 Mart 2013’e kadar hemen başvurun, bu büyük fırsattan yararlanın!

Kampanya detayları:
    Kampanya 1 Mart 2013 – 31 Mart 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyada 12 ay taahhüt alınmaktadır. Kampanya dahilindeki FİBERNET ve HİPERNET paketlerinde abone, İnternet hattının bulunduğu yerdeki 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanabilecek olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. 100 megabit hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.

Kampanya TTNET FİBERNET, HİPERNET, TİVİBU altyapı ve kurulum olanakları ile sınırlıdır.
    Abone, Fiber İnternet hattının bulunduğu yerdeki 20, 35, 50 veya 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasını aştığında internet kullanım hızı 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Kotalı paketler için kota aşımı halinde belirlenmiş MB birim ücreti üzerinden ücretlendirme yapılacaktır. Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde belirtilen adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Paketlere ait adil kullanım noktaları ve kota bilgileri aşağıdaki şekildedir.

Ama yeni müşterılere hali hazırdaki musterıye yok dıyor sana 75 tl ye yaparım dıyor
    O sebeple ben S online geceyım 2 sene sonra bakarız hala devam ederse avantajın tt net :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 13 Mart 2013; 0:28:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

TTnet yeni kampanya yapmış

TTNET’e gelin, Limitsiz İnternet + Televizyon + Telefon sabit fiyatla 49 TL’ye sizin olsun..
    Hemen TTNET’e gelin ister 6 GB Kotalı FİBERNET paketi ile 34 TL’ye veya isterseniz FİBERNET Limitsiz (20 Mbps’ye kadar) paketi ile 49 TL’ye hem internet, hem televizyon hem de telefonunuzu kullanmaya başlayın. Üstelik 12 ay taahhütle 12 ay boyunca! 31 Mart 2013’e kadar hemen başvurun, bu büyük fırsattan yararlanın!

Kampanya detayları:
    Kampanya 1 Mart 2013 – 31 Mart 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyada 12 ay taahhüt alınmaktadır. Kampanya dahilindeki FİBERNET ve HİPERNET paketlerinde abone, İnternet hattının bulunduğu yerdeki 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanabilecek olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. 100 megabit hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.

Kampanya TTNET FİBERNET, HİPERNET, TİVİBU altyapı ve kurulum olanakları ile sınırlıdır.
    Abone, Fiber İnternet hattının bulunduğu yerdeki 20, 35, 50 veya 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasını aştığında internet kullanım hızı 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Kotalı paketler için kota aşımı halinde belirlenmiş MB birim ücreti üzerinden ücretlendirme yapılacaktır. Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde belirtilen adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Paketlere ait adil kullanım noktaları ve kota bilgileri aşağıdaki şekildedir.

Ama yeni müşterılere hali hazırdaki musterıye yok dıyor sana 75 tl ye yaparım dıyor
    O sebeple ben S online geceyım 2 sene sonra bakarız hala devam ederse avantajın tt net :)

Güzel kampanyaymış ama bu superonline nın kampanyasına katılmak isteyen kişiler bulunduğu yerde fiber olmayanlar ve fiyat uygunluğundan dolayı geçiyor

• yalnız superonline 35 tl 24 ay boyunca veriyor ttnet bu fiyatı 12 ay veriyor göz ardı etmemek lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

Murat Beyin haberi var mı, gizli bir kampanya idi diye bir yorum yüzünden konu silinmiş,
    ,
    Bizzat Murat Bey arayıp paylaşmamı rica etmiştir, Kampanyanın gizlilikle bir alakası yok,
    kendi bilgisi dahilinde konu açılmıştır.
    BTK (Bilgi Teknolojileri Kurumu) Fiyat politikası yüzünden reklam yasağı verdiğinden dolayı lanse edilemiyor.

Bu forumda bu kampanyadan faydalanan bir çok arkadaş var, aşağıdaki linklerden bilgi alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_60160573/mpage_1/key_murat+aslantas/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_58755552/mpage_6/f_/key_murat+aslantas//tm.htm#61453181

Daha önceki kampanyada 29,90 dı, kampayadan faydalanan arkadaşlar bilir.
    Şuanda en düşük fiyatlı sınırsız internet.

50gb Adil kullanımlı, Taahhütlü 24 ay sabit fiyat garantisi. Kurumsal ve Bireysel olarak faydalanabilirsiniz.
    Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Detayl bilgi ve kampanyadan faydalanmak için;
    Murat Aslantaş
    0530 645 45 34
    ile görüşebilirsiniz.

Bilgi: birde arkadaşlar başka servis sağlayıcıdan geçiş yapacaklar şuan kullandıkları internette taahütleri varsa dikkat etsinler,
    taahhüt varsa son faturada sürpriz bir meblağ ile karşılaşmasınlar. Bunun için hangi internet servis sağlayıcısından hizmet alıyorsanız
    Müşteri Hizmetlerini arayın ve taahhüt olup olmadığını sorun.

Aradım bu kampanya iş yerleri içinmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI)

quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

Murat Beyin haberi var mı, gizli bir kampanya idi diye bir yorum yüzünden konu silinmiş,
    ,
    Bizzat Murat Bey arayıp paylaşmamı rica etmiştir, Kampanyanın gizlilikle bir alakası yok,
    kendi bilgisi dahilinde konu açılmıştır.
    BTK (Bilgi Teknolojileri Kurumu) Fiyat politikası yüzünden reklam yasağı verdiğinden dolayı lanse edilemiyor.

Bu forumda bu kampanyadan faydalanan bir çok arkadaş var, aşağıdaki linklerden bilgi alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_60160573/mpage_1/key_murat+aslantas/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_58755552/mpage_6/f_/key_murat+aslantas//tm.htm#61453181

Daha önceki kampanyada 29,90 dı, kampayadan faydalanan arkadaşlar bilir.
    Şuanda en düşük fiyatlı sınırsız internet.

50gb Adil kullanımlı, Taahhütlü 24 ay sabit fiyat garantisi. Kurumsal ve Bireysel olarak faydalanabilirsiniz.
    Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Detayl bilgi ve kampanyadan faydalanmak için;
    Murat Aslantaş
    0530 645 45 34
    ile görüşebilirsiniz.

Bilgi: birde arkadaşlar başka servis sağlayıcıdan geçiş yapacaklar şuan kullandıkları internette taahütleri varsa dikkat etsinler,
    taahhüt varsa son faturada sürpriz bir meblağ ile karşılaşmasınlar. Bunun için hangi internet servis sağlayıcısından hizmet alıyorsanız
    Müşteri Hizmetlerini arayın ve taahhüt olup olmadığını sorun.

Aradım bu kampanya iş yerleri içinmiş...

aylarca bunu araştırıyorduk öğrendiğimiz iyi oldu teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aman diyeyim gene net gitti mobilde yaziyorum dsmart netin beyenmesik gectik gece ile gunduz gibi fark var meger dsmart net harikaymis 3 5 lira az verecegim diye yakmayin kendinizi evet bende kendime soruyorum tt alt yapisi sonucta bu fark niye ama bu kadarida tesaduf olmaz tekrar diyorum AMAN!

Musteri hizmetleride fisi cekmis sanirim numaralari calismiyor an itibariyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 15 Mart 2013; 3:05:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Aman diyeyim gene net gitti mobilde yaziyorum dsmart netin beyenmesik gectik gece ile gunduz gibi fark var meger dsmart net harikaymis 3 5 lira az verecegim diye yakmayin kendinizi evet bende kendime soruyorum tt alt yapisi sonucta bu fark niye ama bu kadarida tesaduf olmaz tekrar diyorum AMAN!

Benimde net gitti. Bursa

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Aman diyeyim gene net gitti mobilde yaziyorum dsmart netin beyenmesik gectik gece ile gunduz gibi fark var meger dsmart net harikaymis 3 5 lira az verecegim diye yakmayin kendinizi evet bende kendime soruyorum tt alt yapisi sonucta bu fark niye ama bu kadarida tesaduf olmaz tekrar diyorum AMAN!

Benimde net gitti. Bursa

Istanbul sozde tt alt yapisi degil mi hepsi bu superonlinedaki rezilligi aciklasin biri 2 ay oldu gectigim tobe ettim

• bende dün itibari ile dsmartnet ten superonline geçmiş bulunuyorum murat beye teşekkürler çok ilgili bir arkadaş hızda dsmart netten biraz hızlı çıktı umarım 2 yıl boyunca bir problem çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.