Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende murat bey ile dsmartdan superonline a geçenlerdenim.
    İstanbulda yaşıyorum ancak geçtıgım gunden berı ( 2 ay ) sürekli internet kesiliyor, bundan önce ayda 1 kere kesılırken oda çok nadir, şu an hergün kesilmeye başladı.kısa süreli kesintı oluyor ama mesala bugun uzun surdu ve müşteri hizmetlerini aradım marmara bölgesinde sorun var vs dedıler sonra geldı ınternet.

Sonuçta altyapı ttnetın degıl mı? bu kesılme dsmartda olsam yıne yaşanırmıydı ? bunu merak edıyorum en çok. şimdi birde 24 ay taahut yaptık
  • Bende bugün geçtim gece kullanıcı adı ve şifrem gelmiş ama deneme fırsatım olmadı umarım bu kopma falan sorununu bende yaşamam bir de bir hafta içinde iptal etme şansım var dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smileadsl 16 mbit sınırsız (hız düşme yok) 63 tl...Siz olsanız bırakıp buna geçermiydiniz ? Gerçi superonlineda sık yaşanan bu sorunlar kafamı kurcalamıyor değil..TT nin kampanyada bombaymış aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 15 Mart 2013; 12:00:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

TTnet yeni kampanya yapmış

TTNET’e gelin, Limitsiz İnternet + Televizyon + Telefon sabit fiyatla 49 TL’ye sizin olsun..
    Hemen TTNET’e gelin ister 6 GB Kotalı FİBERNET paketi ile 34 TL’ye veya isterseniz FİBERNET Limitsiz (20 Mbps’ye kadar) paketi ile 49 TL’ye hem internet, hem televizyon hem de telefonunuzu kullanmaya başlayın. Üstelik 12 ay taahhütle 12 ay boyunca! 31 Mart 2013’e kadar hemen başvurun, bu büyük fırsattan yararlanın!

Kampanya detayları:
    Kampanya 1 Mart 2013 – 31 Mart 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyada 12 ay taahhüt alınmaktadır. Kampanya dahilindeki FİBERNET ve HİPERNET paketlerinde abone, İnternet hattının bulunduğu yerdeki 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanabilecek olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. 100 megabit hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.

Kampanya TTNET FİBERNET, HİPERNET, TİVİBU altyapı ve kurulum olanakları ile sınırlıdır.
    Abone, Fiber İnternet hattının bulunduğu yerdeki 20, 35, 50 veya 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasını aştığında internet kullanım hızı 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Kotalı paketler için kota aşımı halinde belirlenmiş MB birim ücreti üzerinden ücretlendirme yapılacaktır. Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde belirtilen adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Paketlere ait adil kullanım noktaları ve kota bilgileri aşağıdaki şekildedir.

Ama yeni müşterılere hali hazırdaki musterıye yok dıyor sana 75 tl ye yaparım dıyor
    O sebeple ben S online geceyım 2 sene sonra bakarız hala devam ederse avantajın tt net :)

Güzel kampanyaymış ama bu superonline nın kampanyasına katılmak isteyen kişiler bulunduğu yerde fiber olmayanlar ve fiyat uygunluğundan dolayı geçiyor

Fiber olmayan yerlerde aynı fıyata net lımıtsız hatta hattı destekleyenlere 20 mb hipernet

ben sımdı kararsızım evımın altındakı dukkana ttnetmı alıp evı ıptal etsem yoksa superonlıneyı evemı alsam bırı 8 mb bırı 20 mb
    hıperı destekloyormus benım evımın hattı bırı 35 bırı 55 tl
    Bugun dusunecegım bakalım yarın bırını secıp ıslemı baslatacagım
    Sizler ne dersınız

• dun gece baglantı gitti.
    fakat arkadasın modeme baglandım ondada yoktu internet. biriadsl kullanıyordu.
  • quote:

TTNET’e gelin, Limitsiz İnternet + Televizyon + Telefon sabit fiyatla 49 TL’ye sizin olsun..
    Hemen TTNET’e gelin ister 6 GB Kotalı FİBERNET paketi ile 34 TL’ye veya isterseniz FİBERNET Limitsiz (20 Mbps’ye kadar) paketi ile 49 TL’ye hem internet, hem televizyon hem de telefonunuzu kullanmaya başlayın. Üstelik 12 ay taahhütle 12 ay boyunca! 31 Mart 2013’e kadar hemen başvurun, bu büyük fırsattan yararlanın!

Kampanya detayları:
    Kampanya 1 Mart 2013 – 31 Mart 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyada 12 ay taahhüt alınmaktadır. Kampanya dahilindeki FİBERNET ve HİPERNET paketlerinde abone, İnternet hattının bulunduğu yerdeki 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanabilecek olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. 100 megabit hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.

Kampanya TTNET FİBERNET, HİPERNET, TİVİBU altyapı ve kurulum olanakları ile sınırlıdır.
    Abone, Fiber İnternet hattının bulunduğu yerdeki 20, 35, 50 veya 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasını aştığında internet kullanım hızı 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Kotalı paketler için kota aşımı halinde belirlenmiş MB birim ücreti üzerinden ücretlendirme yapılacaktır. Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde belirtilen adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Paketlere ait adil kullanım noktaları ve kota bilgileri aşağıdaki şekildedir.

Ama yeni müşterılere hali hazırdaki musterıye yok dıyor sana 75 tl ye yaparım dıyor
    O sebeple ben S online geceyım 2 sene sonra bakarız hala devam ederse avantajın tt net :)

Şartlara bakalım

**** TTNET Alo Konuştukça Öde Paketi, ücretsiz dakika içermeyen, aranılan yöne ve konuşulan süreye bağlı olarak ücretlendirilen pakettir. Şehir içi, şehirler arası, GSM ve uluslararası kademe 1 sabit telefon yönleri için ücretlendirme 0,10 TL/dk’dir.
    Bağlantı Ücreti aylık 3 TL olarak ve Tivibu Kurulum Ücreti aylık 3,5 TL olarak 12 ay süresince abonenin faturasına yansıtılacaktır.
    TTNET Alo Bağlantı ücreti (peşin 14 TL): Sabit telefon hattı olmayan Abonelerin başvurularında bir defaya mahsus alınır; TTNET Alo Geçiş ücreti (peşin 10 TL): TürkTelekom Sabit telefon hattı olan Abonelerin başvurularında bir defaya mahsus alınır.

Telefon ücretsiz değil..Konuştukça öde var..Ücretsiz dk lar yok.Her ayda 6.5 tl bağlantı ücreti var diye anladım..3 tl internet vs 3.5 tlde tivibu için

• quote:

Orijinalden alıntı: DjSerkanK

Arkadaşlar bende murat bey ile dsmartdan superonline a geçenlerdenim.
    İstanbulda yaşıyorum ancak geçtıgım gunden berı ( 2 ay ) sürekli internet kesiliyor, bundan önce ayda 1 kere kesılırken oda çok nadir, şu an hergün kesilmeye başladı.kısa süreli kesintı oluyor ama mesala bugun uzun surdu ve müşteri hizmetlerini aradım marmara bölgesinde sorun var vs dedıler sonra geldı ınternet.

Sonuçta altyapı ttnetın degıl mı? bu kesılme dsmartda olsam yıne yaşanırmıydı ? bunu merak edıyorum en çok. şimdi birde 24 ay taahut yaptık

Bu kadar tesaduf olamaz superonline a gectigime cok pismanin neyse cezasi sozlesmeyi iptal edecegim.

• tamamda dun gece ttnette biriadslde de baglantı koptu. sadece SOL değil.
  • Bugün bende de kopmalar oldu. (İstanbul)
  • İst. k.çekmece, Sol'da sorun yok.
    ayrıca Sol'u 3 gündür kullanıyorum, eskisi Dsmartnetten bir farkı yok.
  • Bugün sabah saatlerinde bendede kopmalar oldu ama Dsmart net kullanıyorum kopmalar hepsinde olmuş demekki superonline a yüklenmemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Kampanya detayları:

Şartlara bakalım

**** TTNET Alo Konuştukça Öde Paketi, ücretsiz dakika içermeyen, aranılan yöne ve konuşulan süreye bağlı olarak ücretlendirilen pakettir. Şehir içi, şehirler arası, GSM ve uluslararası kademe 1 sabit telefon yönleri için ücretlendirme 0,10 TL/dk’dir.
    Bağlantı Ücreti aylık 3 TL olarak ve Tivibu Kurulum Ücreti aylık 3,5 TL olarak 12 ay süresince abonenin faturasına yansıtılacaktır.
    TTNET Alo Bağlantı ücreti (peşin 14 TL): Sabit telefon hattı olmayan Abonelerin başvurularında bir defaya mahsus alınır; TTNET Alo Geçiş ücreti (peşin 10 TL): TürkTelekom Sabit telefon hattı olan Abonelerin başvurularında bir defaya mahsus alınır.

Telefon ücretsiz değil..Konuştukça öde var..Ücretsiz dk lar yok.Her ayda 6.5 tl bağlantı ücreti var diye anladım..3 tl internet vs 3.5 tlde tivibu için

Kendi cebiniz için diğer kampanyaları da inceleyiniz,http://forum.donanimhaber.com/m_67591385/tm.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI)

quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

Murat Beyin haberi var mı, gizli bir kampanya idi diye bir yorum yüzünden konu silinmiş,
    ,
    Bizzat Murat Bey arayıp paylaşmamı rica etmiştir, Kampanyanın gizlilikle bir alakası yok,
    kendi bilgisi dahilinde konu açılmıştır.
    BTK (Bilgi Teknolojileri Kurumu) Fiyat politikası yüzünden reklam yasağı verdiğinden dolayı lanse edilemiyor.

Bu forumda bu kampanyadan faydalanan bir çok arkadaş var, aşağıdaki linklerden bilgi alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_60160573/mpage_1/key_murat+aslantas/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_58755552/mpage_6/f_/key_murat+aslantas//tm.htm#61453181

Daha önceki kampanyada 29,90 dı, kampayadan faydalanan arkadaşlar bilir.
    Şuanda en düşük fiyatlı sınırsız internet.

50gb Adil kullanımlı, Taahhütlü 24 ay sabit fiyat garantisi. Kurumsal ve Bireysel olarak faydalanabilirsiniz.
    Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Detayl bilgi ve kampanyadan faydalanmak için;
    Süperonline Müşteri Temsilcisi,
    Murat Aslantaş
    0530 645 45 34
    ile görüşebilirsiniz.

Bilgi: birde arkadaşlar başka servis sağlayıcıdan geçiş yapacaklar şuan kullandıkları internette taahütleri varsa dikkat etsinler,
    taahhüt varsa son faturada sürpriz bir meblağ ile karşılaşmasınlar. Bunun için hangi internet servis sağlayıcısından hizmet alıyorsanız
    Müşteri Hizmetlerini arayın ve taahhüt olup olmadığını sorun.

Aradım bu kampanya iş yerleri içinmiş...

arkadaşım konuyu okuduğuna emin misin ? tabiki de iş yerleri için biz niye direk müşteri hizmetlerini değilde murat beyi arıyoruz çünkü o iş yerleri için olan bu kampanyayı bireysel kullanıcılar için yapıyor da ondan .

• 3 gündür superonline bağlanıyorum bir problem yok dsmart nette iken günde en az 10 kez kopardı bence bunu ttnet yapıyor süperonline a geçmeden önce ttnet müşteri temsilcisi aradı başka yerden internet kullanırsanız kopmalar olur 8 mbit hızı alamazsınız biz size hızı ve kopmalar olmayacağını garanti ediyoruz demişti bende zaten altyapı sizin siz bilerek butür problemler çıkartıyorsunuz ozaman müşterilerine dedeğimde sustu kaldı.
  • 20 gündür kullanıyorum hiç bağlantı kopması yaşamadım kopma yaşayanlar müşteri hizmetlerini arayın ilgilenmek zorundalar ve ilgileniyorlar da burada veryansın etmenin bir faydası yok .
  • valla arkadaşlar ben yazın 24.90lık kampanyayla geçtim. 8mb paketim olduğu halde 14 mb ile bağlanıyordum. bu ay sürekli kopmalar yaşadım, özellikle akşamlar bağlantım çok sorunluydu. müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle, biraz kurcaladılar, 1 haftada 400 küsür kesintim olmuş, hızımı 7mb sabitlediler kopma yaşamıyorum. faturan 1 kuruş fazla gelmedi, müşteri hizmetlerinden de çok memnunum. ankarada durum bu, diğer illeri bilmem.
  • ben bu kopmalaırın ttnet tarafından kasten yapıldığını duydum ve kesinlikle bu tespiti doğru buluyorum. Çünkü ttnet müşteri temsilcisi bizi arıyor böyle böyle kampanyalar var diyo kulandğımız sınırsız 35 tl'lik paketi duyunca kapıyor. Milleti kendilerine çekmek için böyle yollara başvuruyorlar.

• Bugun itibarıyla Superonlineye gecmıs bulunuyorum hızım su an speedtest te 7,84 gıbı bır yerlerde ping 20 ıyı gıbı bakalım bır ay sonra yenıden yazarım inşallah o zaman da aynı seylerı yazarım
  • Beyler buna geçmek isterimde bana tırt gibi geldi ya bu işlemler ne biliyim ıslak imza falan yok öyle mailden kağıt yolla falan ttnet var benim pederin üstüne bu tarifeye geçsem telekomla işim oluyomu benim bide bizim telefon faturası ayrı ne biliyim böyle mail yoluyla falan bana pek sağlam gelmedi bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Beyler buna geçmek isterimde bana tırt gibi geldi ya bu işlemler ne biliyim ıslak imza falan yok öyle mailden kağıt yolla falan ttnet var benim pederin üstüne bu tarifeye geçsem telekomla işim oluyomu benim bide bizim telefon faturası ayrı ne biliyim böyle mail yoluyla falan bana pek sağlam gelmedi bu iş.

Artık çoğu iş bu şekilde hallediliyor ya..şlı olsanız neyse diyeceğim ama gençsiniz herhalde imzaladığız belgeyi taratıp geri gönderiyorsunuz nasıl bir sakatlık olacak en son sesli onay alıyorlar zaten telefon telekomda kalıyor

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.