Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enginverel

Kampanya devam ediyor mu bilgisi olan var mı? Ben 29.90 iken almıştım. 22 Eylül de taahhüt süresi bitiyor. Devam edebilmek için ne yapmak gerekiyor bilen var mı?

Bu geçiş kampanyası.
    Mevcut aboneler sol mh ile görüşmesi gerekiyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu geçmiş firsatlar bölümüne taşınabilir.

• Arkadaşlar bana bir akıl verin yalın internetim var taahhütüm bitti bu kampanyadan nasıl faydalanabilirim acil cevap?
  • Benim telefon türk telekom sözleşmeli ama internet sözleşmesiz şuan, ikna kampanyasından faydalanıyorum. Acaba kampanya devam ediyor mu ? Geçiş yapsam bu fiyatlardan yararlanabilirmiyim ?
  • aylık akk 50 gb olduğu için hız düşmemesi için 48 gb da bırakmıştım

dün gece 15 gb veri çektim ama sabah güncellenmesine rağmen hala 48 de

acaba bizi otomatik gece kuşundan mı yararlandırıyorlar

deneyen oldu mu benden başka

hızımda düşmedi üstelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

Konu geçmiş firsatlar bölümüne taşınabilir.

Bittimi kampanya?

• Kampanya devam edebilir mi acaba?Ben geçecektim işlerim vardı halledemedim.
  • Kampanya bitmiştir.

• sağolsun Murat bey çok ilgiliydi, yardımcı oldu kampanya bitimine 2 gün kala ttnet ten geçiş yaptım
  • Superonline ile ilk sorunumu bugun yaşamış bulunmaktayım
    Sabah saat 10 gibi internet kesildi ve 3 saat bekledim gelmedi. Modem aç kapa vs yemedi.
    Aradım MH, arıza kaydı olusturdular. 48 ila 72 saatte dönüş yapılacak dedi
    Şakamı bu, 24 saat bile gec dedim. Aciliyetini belirterek kapattım telefonu. Bakalım ne zaman sorun çözülecek.

(şuan arkadaştan bağlıyım internete)
  • yılbaşında ttnet taahhüdüm bitiyor, iyi bir kampanya yapsın da biz de geçelim superonline a
  • Kampanya devam ediyor. Yanlış anlamadıysam Ekim sonuna kadar. Kampanyadan daha önce faydalanıp süresi dolmak üzere olanların öncelikle iptal talebi alınıp sonra tekrar başvurusu alınacakmış. Belki 1-2 gün internet olmayabilirmiş. Murat Bey ve müşteri hizmetleri ile görüştüm.
  • Bir arkadaş PM atmış. Buradan cevap vereyim. Öncelikle vergi levhası gerekiyor. Ayrıca ilk faturada eğer modemsiz kampanyadan fayadalanırsanız 29 TL. Aktivasyon ücreti var. İlgili diğer bilgiler aşağıdaki linkte...

http://www.superonline.net/kurumsal/kampanyalar/super-adsl-kampanyasi/
  • Şuanda kampanya bittimi arkadaşlar bazı arkadaşlar devam ediyor demiş hangisi doğru ?

Edit: devam ediyormuş linki görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlıtzKrıeg -- 21 Eylül 2013; 12:09:26 >
  • vergi levhası konusunda yardımcı olacak bir yetkili varsa kampanya ile ilgileniyorum. geçen yılkı kampanyadan kendim yararlanmıştım hala aynı neti kullanıyorum çok ta memnunum.ozaman vergi levhası konusunda yardımcı olmuşlardı.bu sefer de arkadaşa bağlatıcaz.yardım eden olursa çok memnun olurum.

kampanya ile ilgili olarak ise sadece internet taşıtma şeklinde mi oluyor yoksa sıfırdan bağlatabiliyormuyuz ve en ucuz sabit ücretli telefon hattıyla(görüşme yapılmayacak) birlikte ne kadara mal olur bilgi verecek arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. veya yalın adsl şeklinde olabiliyor mu onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

yılbaşında ttnet taahhüdüm bitiyor, iyi bir kampanya yapsın da biz de geçelim superonline a

Daha ne yapsın adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

yılbaşında ttnet taahhüdüm bitiyor, iyi bir kampanya yapsın da biz de geçelim superonline a

Daha ne yapsın adamlar

Aynı Kampanyayı yılbaşından sonra da yaparlarsa
    anlamında, germeyelim hemen
  • bu kampanya devam ediyor mu yalin internet olarak kullanmak mumkun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

bu kampanya devam ediyor mu yalin internet olarak kullanmak mumkun mu?

Bitti

• Bitmedi devam ediyor. Link vermiştim yukarıda.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.