Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reference

Merhaba,

9 günlük faturam 39.40TL geldi, 29TL aktivasyon bedeli, fakat anlamadığım tarife adsl super avcı tarifesi aylık sabit ücret 59tl gözüküyor, faturalarınıza bakıp yorum yapabilirseniz sevinirim.

evet aylık ücret 59tl gözüküyor. Ama sonra arka sayfada indirim diye bir miktar düşüp 34.90a düşürüyor.
    Yani en azından benimkinde öyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

quote:

Orijinalden alıntı: reference

Merhaba,

9 günlük faturam 39.40TL geldi, 29TL aktivasyon bedeli, fakat anlamadığım tarife adsl super avcı tarifesi aylık sabit ücret 59tl gözüküyor, faturalarınıza bakıp yorum yapabilirseniz sevinirim.

evet aylık ücret 59tl gözüküyor. Ama sonra arka sayfada indirim diye bir miktar düşüp 34.90a düşürüyor.
    Yani en azından benimkinde öyle.

teşekkürler...
  • ne ka güzel
  • Arkadaşlar bir sorum olacak,
    konunun birçok sayfasını okudum ama bulamadım,

diyelim ben bu paketi kullanmaya başladım 3-4 ay sonra başka bir şahısa devir edebilir miyim?
  • bir şey sormak istiyorum benim internetim superonline taahütüm devam ediyor

bu bahsi geçen pakete geçiş yapabiliyor muyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwolf_03

bir şey sormak istiyorum benim internetim superonline taahütüm devam ediyor

bu bahsi geçen pakete geçiş yapabiliyor muyuz acaba ?

Bende merak ediyorum bunu 2 ay kaldi bitmesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan TTNET'te taahhüdüm var, Superonline'a geçsem taahhüt bozulduğunda gelecek faturayı SOL karşılıyor mu? Bir ara böyle bir durum vardı hala geçerliyse hemen geçeceğim..
  • yorumları okuduktan sonra ttnetde kalıp ayda 63 tl ödemeye razı oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

Arkadaşlar şuan TTNET'te taahhüdüm var, Superonline'a geçsem taahhüt bozulduğunda gelecek faturayı SOL karşılıyor mu? Bir ara böyle bir durum vardı hala geçerliyse hemen geçeceğim..

O fiber de vardı.Adsl de hiç olmadı.

• az evvel bende sınırsız fibere 39 liradan 24 ay boyunca imza attım.
    yarın gelip kuracaklar.
    ancak smart 1 yıl bedava dedi. sadece kurulum ücreti varmış. 30 tl civarı.
    başka ücret yok mu 1 yıl boyunca ?bu konuda bilgisi olan var mı ?

ve telefonu taşırsak konuşmazsanız ücret ödemezsiniz. paket alırsanız 11 tl 200 dk heryone dediler. dogru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 19 Temmuz 2013; 22:49:42 >
  • Şimdi bir sorum olacak. Kampanyanın kurumsal taahütnamesini araştırdım bunu buldum. Bugün Murat Beyi aradığımda şu soruyu sordum: Şimdi sizlerin vasıtasıyla bu tarifeye geçtik, sonra evimize fiber döşendi, biz SOL fibere geçersek taahütü bozmuş olur muyum? Kendisi de olmazsınız dedi. Yalnız aşağıdaki linktede görüldüğü üzere bir cümle var: ...işbu kampanya taahhüdümü bozarak Turkcell Superonline’ın güncel başka bir kampanyasından yararlanmaya başlamam halinde işbu abonelik süresince kullandığım ücretsiz ve / veya indirimli servislerin (ADSL Süper Avcı _Modemsiz Kampanya tutarı ile aşağıdaki listede yer alan tarife fiyatı arasındaki farkın yararlandığım ay sayısı kadar bedeli) Turkcell Superonline tarafından tarafıma faturalanacağını...

Kampanyadan faydalananlara ve size de sorayım acaba bu tarifeye taahüt verdikten sonra evime superonline fiber kablo gelirse ve ben de Superonline Fibere geçmek istersem taahütü bozmuş olur muyum?

Link: http://www.superonline.net/kurumsal/Dosyalar/DevamEden/super-adsl-modemsiz.pdf

• Ben süperonline fiber optik limitsiz kullanıp 49 TL veriyordum. Şimdi verdiğiim taahhüt bitti için fiyat 63 TL ye çıktı. Bende kablonet e geçtim. Eğer kablolu TV var ise en güzel kampanya kablonette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosfofruktokinaz

Şimdi bir sorum olacak. Kampanyanın kurumsal taahütnamesini araştırdım bunu buldum. Bugün Murat Beyi aradığımda şu soruyu sordum: Şimdi sizlerin vasıtasıyla bu tarifeye geçtik, sonra evimize fiber döşendi, biz SOL fibere geçersek taahütü bozmuş olur muyum? Kendisi de olmazsınız dedi. Yalnız aşağıdaki linktede görüldüğü üzere bir cümle var: ...işbu kampanya taahhüdümü bozarak Turkcell Superonline’ın güncel başka bir kampanyasından yararlanmaya başlamam halinde işbu abonelik süresince kullandığım ücretsiz ve / veya indirimli servislerin (ADSL Süper Avcı _Modemsiz Kampanya tutarı ile aşağıdaki listede yer alan tarife fiyatı arasındaki farkın yararlandığım ay sayısı kadar bedeli) Turkcell Superonline tarafından tarafıma faturalanacağını...

Kampanyadan faydalananlara ve size de sorayım acaba bu tarifeye taahüt verdikten sonra evime superonline fiber kablo gelirse ve ben de Superonline Fibere geçmek istersem taahütü bozmuş olur muyum?

Link: http://www.superonline.net/kurumsal/Dosyalar/DevamEden/super-adsl-modemsiz.pdf

Buna en guzel cevabı sol mh verebilir. Geçilecek servis bir üst paketse taahhüt bozma cezası olmuyor diye biliyorum. Sol mh ı arayıp sormak lazım. Sonradan bir problem olduğunda bant kayıtları incelenir.

• bende türknet abonesiyim sözleşmem ağustosun 20sinde bitecek 8 mbs kadar internet için bana 44 tl fiyat teklif ettiler 2 sene taahhütlü ben kabul etmedim şimdi biz bu kampanyayı alırsak 34.90 tl modemsiz bu sabit fiyatmı yoksa vergiler hariç fiyatmı sözlemede 5,8 tl damga vergisi diyor ama anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

bende türknet abonesiyim sözleşmem ağustosun 20sinde bitecek 8 mbs kadar internet için bana 44 tl fiyat teklif ettiler 2 sene taahhütlü ben kabul etmedim şimdi biz bu kampanyayı alırsak 34.90 tl modemsiz bu sabit fiyatmı yoksa vergiler hariç fiyatmı sözlemede 5,8 tl damga vergisi diyor ama anlamadım.

toplam cebinizden çıkacak fiyat: 34,90 tl

• 39 lira..

• quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Şimdi bir sorum olacak. Kampanyanın kurumsal taahütnamesini araştırdım bunu buldum. Bugün Murat Beyi aradığımda şu soruyu sordum: Şimdi sizlerin vasıtasıyla bu tarifeye geçtik, sonra evimize fiber döşendi, biz SOL fibere geçersek taahütü bozmuş olur muyum? Kendisi de olmazsınız dedi. Yalnız aşağıdaki linktede görüldüğü üzere bir cümle var: ...işbu kampanya taahhüdümü bozarak Turkcell Superonline’ın güncel başka bir kampanyasından yararlanmaya başlamam halinde işbu abonelik süresince kullandığım ücretsiz ve / veya indirimli servislerin (ADSL Süper Avcı _Modemsiz Kampanya tutarı ile aşağıdaki listede yer alan tarife fiyatı arasındaki farkın yararlandığım ay sayısı kadar bedeli) Turkcell Superonline tarafından tarafıma faturalanacağını...

Buna en guzel cevabı sol mh verebilir. Geçilecek servis bir üst paketse taahhüt bozma cezası olmuyor diye biliyorum. Sol mh ı arayıp sormak lazım. Sonradan bir problem olduğunda bant kayıtları incelenir.

Arkadaşım 2 si çok farklı şeyler. Kurum seni kaybetmemek adına buyuk ıhtımal talebını kabul edecektir. Ayrıca bir unsur var ki, buna çoğunuz inanmayacaksınız ama bu taahhütnamelerin hukuken hiç bir geçerliliği yoktur. O yüzden hukuki sureci goze alabılecek olanlar var ise aranızda cekınmeden verın taahhutu alın ındırımı!!

Bu hususta merakı olanlar olursa GENEL İŞLEM ŞARTLARI adın altında TÜRK BORÇLAR KANUNU çerçecevesinde araştırma yapabilirler. Bana Murat Bey sağolsun kargoyun yaptı. Sözleşme şuan elimde yarın son bir Türk Telekom ile görüşücem ve Murat beye yollayacağım. Zaten kopma hız düşme olmaz ise 2 yıl boyunca 35 lira idare eder bir mebla ki bu süreçte minimum hız kotası 3 Mb'ten 8'e evlerimizdeki en düşük pakette 16 Mbit'e çıkacaktır.

• quote:

Telefonumu Türk Telekomdan TTnet Alo THK "Konuştukça Öde" kampanyasına geçirmiştim. Ama internetim taahütsüz %50 ikna kampanyasından. Telefon TTnet konuştukça öde de internet burada superonline da böyle kullanabilir miyim acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

Telefon için TTnet Konuştuğun kadar öde kampanyası var mış..
    12 ay tahahüt ile sabit ücreti yokmuş.
    Konuştuğun kadarını ödüyormuşsun. Telefon takmayacağım için sorun yok.

Telefon hizmetini TTnet ten, ADSL superonlineden alabilirmiyim?
    ve ne kadar öderim. (8 mbit Limitsiz)

quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

Alo konustukca icin 12 ay tahhutum var bu kampanyaya gecsem tahut bozulurmu

Yarın son kez Türk Telekoma gidip son tekliflerini alacağım ve büyük ihtimalle ben de aranıza katılacağım, yalnız sırf aklımdaki bir soru için tam 17 sayfayı üşemeden tek tek yorumlarınızı okudum,artık aynı soruları görünce sınavda çıkmış soru gören üniversite öğrencisi gibi oluyorum ben de Bu kadar uğraşım için emeğe saygı olarak bilen ya da fikri olan arkadaşımız olursa sevinirim. Acaba telefonum Türk Telekom değil de TTnet'de olursa bir sorun oluşur mu? Yukarıda 3 tane soru var benzer, üçüne de cevap verilmemiş. Şu an telefonum Türk Telekomda değil TTnette. Aralığa kadar TTnet Alo Konuştukça Öde taahütüm var 12 ay ücretsiz olan. Bu geçerli olur mu bunun için. Ya da Superonline a geçersem sizin gibi Taahütü bozmuş olup TTnet alo için para ödermiyim? Fikir yürüttüğümde aynı fatura gelsede ayrı hizmetler olduğu ve sıkıntı olmayacağı geliyor. Bilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum..

• Buradaki 17 sayfayı gezeceğinehttp://www.ttnet.com.tr üzerinden TTNET Alo SSS'i inceleseydin soruna yanıt bulabilecektin.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/sss/Sayfalar/Sabit-Ses-Hizmeti.aspx

İnternet hattım iptal olunca, TTNET Alo hizmetim de iptal olur mu?
    ​Evet. TTNET internet aboneliğiniz iptal olduğunda, TTNET Alo hizmetiniz de iptal olacaktır.

veya TTNET Alo hizmetini nasıl iptal ettirebilirim?
    ​TTNET Alo iptal başvurusu için 444 0 375 Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir, Türk Telekom Ofis ve TTNET Bayileri'ne başvurabilirsiniz. İptal işleminin tamamlanabilmesi için Türk Telekom Ofis veya TTNET Bayisine yazılı başvuru yapılması gereklidir. TTNET Alo hizmeti iptal olduğunda internet aboneliğiniz de iptal olacaktır.

Buradan anlaşılacağı üzere, TTNET internet hizmeti ile TTNET Alo hizmeti bütünleşiktir; dolayısıyla interneti superonline'a taşıyayım sabit telefon TTNET Alo olarak kalsın durumu söz konusu değildir. TTNET internet İPTAL olunca TTNET Alo taahhütü dolayısıyla aldığınız indirimler bir sonraki faturada ceza olarak ücretlendirilir.

• bu kampanyanin linki varmi.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.