Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Şimdi 8 mbit sınırsıza 35 lira veriyoruz değil mi net olarak? Modem var bende. İlk sayfadaki Murat Bey'i arıyorum o yardımcı olacak sanırım. Önce taahhütüm var mı yok mu onu çözmem gerek TTNet'ten.

Herkes bir sınırsız tuttumuş gidiyor ancak sınırsız DEĞİL arkadaşlar. İlk sayfada da söylediği gibi ,Adil Kullanım Hakkı gibi bir kural uyudurup herkesi sınırladılar bu da öyle yani SINIRLI bir paket maalesef.

Yav sınırsız işte , kota yok anlamında. 50 GB'den sonra 3 mbit'e düşmesi benim için önemsiz çünkü şuan 1 mbit için 55 lira ödüyorum TTnet'e. Sabit telefon hattım da var.

Yalnız ben neredeyse 7 senedir 1mbit TTnet kullanıyorum , son 5 senedir ülke çapındaki kopmalar dışında bireysel olarak hiç kopma yaşamadım. O ilk sene işkence gibiydi , sürekli kopma oluyordu , internet yavaşlasın , her şey olsun ama kopma olunca ciddi olarak sinirleniyorum.

Bu pakedi uzun süredir kullanıp "kopma yaşamadım" veya "çok nadiren kopma oluyor" diyorsa ben bu pakede geçeceğim. Taahhütüm yokmuş TTnet'te , şubeye gidip öğrendim.

• sabit hat için ne kadar ödüyoruz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

sabit hat için ne kadar ödüyoruz arkadaşlar?

Türk Telekom sabit hat tarifenize bağlı olarak değişir. ORTALAMA 18 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

sabit hat için ne kadar ödüyoruz arkadaşlar?

Türk Telekom sabit hat tarifenize bağlı olarak değişir. ORTALAMA 18 TL

teşekkür ederim arkadaşım o zaman bu hali ile en güzeli ttnet 3 lü avantaj kampanyası gibime geliyor.Saygılar iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmehmetöz

şimdi nasıl yapıyoruz sözleşme vesaire nasıl oluyor ve kullananlar memnunmu acaba ?

geçen sene haziran da tt taahhütüm biter bitmez (onlara burda söylenecek çok söz var ama söylersem eksisozluk tabiriyle gg olur) 29.90 liralık kampanyadan faydalanmıştım. hızım nadiren 6mbpsnin altına düşüyor, şimdi test yaptım 7.04 çıktı, aynı apartmanda çapraz komşum ttnet ile bu hızları alamıyor. faturaları internetten ödeyebiliyorum. şu an için hiç sıkıntı yok. tavsiye ederim.
  • İskenderunda superonline var mı? Ben hiç duymadım olsa hemen bağlayacağım.
  • cok bağlantı sorunu var arkadaslar. ttnette alınan hızları vermıyolar. 2. kez dusunerek gecın. zaten gorunmeyen 20 tl de var acma kapama adına alınıyo. gecmek isteyenler bır daha dusunsun. ttnet hattını kullanarak verdıgı ıcın bağlantıyı ttnetten farkı yok. parasını dusunene bısey demıyorum ama kalite ttnetın altında.
  • Merhaba,

9 günlük faturam 39.40TL geldi, 29TL aktivasyon bedeli, fakat anlamadığım tarife adsl super avcı tarifesi aylık sabit ücret 59tl gözüküyor, faturalarınıza bakıp yorum yapabilirseniz sevinirim.
  • Aynisini 29 tl ye alan arkadaslar varken hayatta 39 tl vermem

Birde bi arkadas yazmış ev telefonu kullanankar icin harika fiyat diye.Yil olmus 2013 haala ev telefonu kullanan var mi ya telekomun dayatmasi haricinde ev telefonu kullanan gormedim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 11 Temmuz 2013; 8:11:05 >
  • reference R kullanıcısına yanıt
    BTK ya şikayet edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Aynisini 29 tl ye alan arkadaslar varken hayatta 39 tl vermem

Birde bi arkadas yazmış ev telefonu kullanankar icin harika fiyat diye.Yil olmus 2013 haala ev telefonu kullanan var mi ya telekomun dayatmasi haricinde ev telefonu kullanan gormedim de

önceki kampanyada 29,90 tl idi şimdi 34,90. 39 tl değil.

ev telefon hakkındaki yorumundan senin uzayda yaşadığını düşünüyorum.
    kampanyayı beğenmeyebilirsin, sana uygun olmayabilir
    fakat milyonlarca insanın kullandığı bir şey hakkında alaycı bir tavır sergilemen pek hoş olmamış.
  • Merhaba arkadaşlar ttnet sınırsız net + tivibu ya 65 70 tl arası bişi veriyorum. internet hızındanda memnun değilim bu kampanya güzele benziyor hız konusunda felan nasıl sizce ttnetin yerini tutarmı ?
  • aylardır kullanıyorum en ufak bir şikayetim yok eğer bulunduğunuz bölgenin hatları ile alakalı bir sıkıntı yoksa hiç bir sorun yaşamazsınız alın 2 yıl boyunca 35 tl ödeyin sınırız 8 mb keyfinize bakın öyle herkesin dediğine de kulak asmayın
  • Kesinlikle bulunduğunuz bölgede hatlarda sorun yoksa hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz.
    Eskiden 8 mbit sınırsız varken 5.20 Mbps alıyordum şimdi turkcell superonline ile 7.20 Mbps alıyorum.
    TTnet superonline'a geçenlerin hızını düşürüyormuş dediklerine de bakmayın.TTnet'in öyle bir hakkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psu

Kesinlikle bulunduğunuz bölgede hatlarda sorun yoksa hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz.
    Eskiden 8 mbit sınırsız varken 5.20 Mbps alıyordum şimdi turkcell superonline ile 7.20 Mbps alıyorum.
    TTnet superonline'a geçenlerin hızını düşürüyormuş dediklerine de bakmayın.TTnet'in öyle bir hakkı yok.

Nereye düşürüyor hızı veren superonline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadas benim hizimi dusurmusler 3 mb olarak gorunyor. daha ayin basi 50 gb kullanmadim. her hiz dususunu takip edip aramak mi lazim bunlari. daha once de dusurmuslerdi. Kafalarina gore hizi dusuruyorlar dikkat edin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney
    Nereye düşürüyor hızı veren superonline

Hızı veren superonline ama altyapı superonline değil.
    Altyapıdan dolayı telekom ttnet dolaylı yoldan hızı düşürüyor diyenler için dedim.
  • Telefonumu Türk Telekomdan TTnet Alo THK "Konuştukça Öde" kampanyasına geçirmiştim. Ama internetim taahütsüz %50 ikna kampanyasından. Telefon TTnet konuştukça öde de internet burada superonline da böyle kullanabilir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

aylardır kullanıyorum en ufak bir şikayetim yok eğer bulunduğunuz bölgenin hatları ile alakalı bir sıkıntı yoksa hiç bir sorun yaşamazsınız alın 2 yıl boyunca 35 tl ödeyin sınırız 8 mb keyfinize bakın öyle herkesin dediğine de kulak asmayın

Peki teşekkürler ozaman yarın geciyim

• quote:

Orijinalden alıntı: psu

Kesinlikle bulunduğunuz bölgede hatlarda sorun yoksa hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

Gene iyimis bana 5 verse yeter

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.