Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Biri diyor çok memnunum biri diyor hızımı düşürüyorlar valla çok kararsızım

kararsız kalma adsl de neresi en ucuzsa oraya geç, sonuçta altyapı aynı, telekom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Biri diyor çok memnunum biri diyor hızımı düşürüyorlar valla çok kararsızım

kararsız kalma adsl de neresi en ucuzsa oraya geç, sonuçta altyapı aynı, telekom.

1 ay kaldı taahhüt bitmesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wallace_son kullanıcısına yanıt
    bende dayanamadım aradım, benimki de düzeldi şimdi memnunum 5.3 mbps şuan
  • bu tarifede akk durumu nasıl?bide bizim burda turkcell superonline nın merkezi var.oraya gitsem bu tarifeden bahsetsem yardımcı olurlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker

quote:

Orijinalden alıntı: USHAKA

Murat Beğ'e telefonla ulaşamıyorum. Mail falan yok mu?

pm attım

Murat beye telefobla ulasamadim maili varmi varsa pm alabilirmiyim ?

• Yaklaşık 4 yıl Biri servis sağlayıcısından Telekom alt yapısıyla hizmet aldım yaklaşık 3-4 ay önce Superonline servis sağlayıcısından yine Telekom alt yapısıyla hizmet almaya başladım.

Biri internet bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yansıtmazken, Superonline yaklaşık 3 aydır düzenli olarak her hafta sonu bağlantım kopuyor, internet bağlantısı kuramıyorum hep sorunla karşılaşıyorum. Sikayet oluşturdum bana dönüş yapacaklarmış sorun neden kaynaklanıyor anlamış değilim fakat
    Superonline internetinden hiç memnun değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

bu tarifede akk durumu nasıl?bide bizim burda turkcell superonline nın merkezi var.oraya gitsem bu tarifeden bahsetsem yardımcı olurlar mı?

Up

• quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Yaklaşık 4 yıl Biri servis sağlayıcısından Telekom alt yapısıyla hizmet aldım yaklaşık 3-4 ay önce Superonline servis sağlayıcısından yine Telekom alt yapısıyla hizmet almaya başladım.

Biri internet bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yansıtmazken, Superonline yaklaşık 3 aydır düzenli olarak her hafta sonu bağlantım kopuyor, internet bağlantısı kuramıyorum hep sorunla karşılaşıyorum. Sikayet oluşturdum bana dönüş yapacaklarmış sorun neden kaynaklanıyor anlamış değilim fakat

Sorun basit telekom bu tarz şirketleri sevmiyor eskiden hiç kopma yaşamazdık.Şimdi ardı arkası kesilmiyor.Herşey telekomun elinde.Bağlantı ile oynayıp hızları düşürmeye bile çalıştıklarını sanıyorum.Artık insan bu tarz teoriler üretiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Yaklaşık 4 yıl Biri servis sağlayıcısından Telekom alt yapısıyla hizmet aldım yaklaşık 3-4 ay önce Superonline servis sağlayıcısından yine Telekom alt yapısıyla hizmet almaya başladım.

Sorun basit telekom bu tarz şirketleri sevmiyor eskiden hiç kopma yaşamazdık.Şimdi ardı arkası kesilmiyor.Herşey telekomun elinde.Bağlantı ile oynayıp hızları düşürmeye bile çalıştıklarını sanıyorum.Artık insan bu tarz teoriler üretiyor.

merak etme ttnetliyim ama son 2 haftadır. sadece sabahlar internete girebiliyorum. sorunu halen çözebilmiş değiller. 900 metre uzaklığındayım telekoma ve arada güçlendirici olmadığından 16mbps tarifem var ama 12 kullanabiliyorum. 16 kullanmak istediğimde modem ip almıyor bu sebeple ttnetten 12mbps ye sınırlamalarını istemiştim ve şuan aynı sorunlar tekrar başladı. herhalde yine 10'a 9'a düşürücem tarifemi

• Şimdi 8 mbit sınırsıza 35 lira veriyoruz değil mi net olarak? Modem var bende. İlk sayfadaki Murat Bey'i arıyorum o yardımcı olacak sanırım. Önce taahhütüm var mı yok mu onu çözmem gerek TTNet'ten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Şimdi 8 mbit sınırsıza 35 lira veriyoruz değil mi net olarak? Modem var bende. İlk sayfadaki Murat Bey'i arıyorum o yardımcı olacak sanırım. Önce taahhütüm var mı yok mu onu çözmem gerek TTNet'ten.

bende yeni alacam 2 yil fiyat garantisi var degil mi arkadaslar ? normal bir superonline bayisine gitsek onlar halledemezler mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

bu tarifede akk durumu nasıl?bide bizim burda turkcell superonline nın merkezi var.oraya gitsem bu tarifeden bahsetsem yardımcı olurlar mı?

Yardımcı olacak yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk iyi yarı yarıya diyim :) merkezden alamazsın.
  • quote:

Şimdi 8 mbit sınırsıza 35 lira veriyoruz değil mi net olarak? Modem var bende. İlk sayfadaki Murat Bey'i arıyorum o yardımcı olacak sanırım. Önce taahhütüm var mı yok mu onu çözmem gerek TTNet'ten.

Herkes bir sınırsız tuttumuş gidiyor ancak sınırsız DEĞİL arkadaşlar. İlk sayfada da söylediği gibi ,Adil Kullanım Hakkı gibi bir kural uyudurup herkesi sınırladılar bu da öyle yani SINIRLI bir paket maalesef.
  • Beyler ben geçen ayın 1'inde geçtim ve ay başı ttnet faturası çıktığı için boş yere ttnete kullanmadığım 1 ayın parasını yani 63 TL'yi ödedim. Geri almak için aşağıdaki linkten kontrol ediyorum ama kayıt bulunamadı diyor.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/fesih-sonrasi-abone-alacaklarina-yonelik-iadeler.aspx
  • quote:

Akk iyi yarı yarıya diyim :) merkezden alamazsın.

Hadi ya merkezden neden alamıyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajdaki telefondan arayıp bilgi almanızı öneririm.
  • quote:

Bir de sabit telefon hattına ihtiyacın var sanırsam, unutulmasın; +15 tl.

• şimdi nasıl yapıyoruz sözleşme vesaire nasıl oluyor ve kullananlar memnunmu acaba ?
  • quote:

İlk mesajdaki telefondan arayıp bilgi almanızı öneririm.

peki teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.