Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online işlem merkezine giriyorum ama faturam görünmüyor 24 saat içinde hizmet durdurulacak diye mail geldi. Nasıl ödeyeceğim faturayı?

quote:

motokops

Sınırsız tarife. Gün sayısından ödedim. 4 lira gibi birşeydi sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Ttnetten superonline'a geçen arkadaşlar aşağıdaki linkten para iadeleri var mı diye bakabilirler. Malum son ayın faturası tam çıkıyor biz ise ortalarında geçiş işlemini yapıyoruz. Dolayısıyla alacaklı konuma düşüyoruz.

Yalnız ben aşağıdaki bilgileri eksiksiz bir şekilde girsem de kayıt bulunamadı hatası veriyor. Bir de siz bakar mısınız?

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/fesih-sonrasi-abone-alacaklarina-yonelik-iadeler.aspx

Aynı sorun bende de var.Hatta sms bile atmışlardı.Vermemek için direniyorlar heralde.

• bu pakete geçipte pişman olan sakın geçmeyin diyen varmı ,birde cayma bedeli 500 tl midir
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar geçen ay geçiş yaptım ne fatura geldi ne mail
    bu ayki hesap nedir borcumu ödiycem ödeyemiyorum napacam ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Online işlem merkezine giriyorum ama faturam görünmüyor 24 saat içinde hizmet durdurulacak diye mail geldi. Nasıl ödeyeceğim faturayı?

quote:

motokops

Sınırsız tarife. Gün sayısından ödedim. 4 lira gibi birşeydi sanırım

ttnet faturasından mı bahsediyorsunuz? herhangi bir ttnet merkezinden gider ödersiniz telefon veya hizmet numarasını vererek.

Bu arada arkadaşlar benim hızım 3 mbite düştü bugün. Modem 2900 ile bağlanıyor. Speed testlerde ise hızım 2.5 civarı çıkıyor. Kotayı geçeli zaten 1 hafta olmuştu ama hızım bugün düştü. Umarım akk'den dolayı düşmüştür. Yukarıda yazan arkadaşlar gibi sürekli 2-3 mb ye düşmüşse vay halimize. Senelerce sorunsuz bir şekilde 8 mbit alıyordum çünkü. Yok efendim sizin hattınız 2-3 mb destekliyor gibi bir şeyi kesinlikle kabul etmem. Temmuz ayına geçelim bakalım hızım yükselmezse müşteri hizmetleriyle epey bir konuşma gerçekleştireceğim gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

bu pakete geçipte pişman olan sakın geçmeyin diyen varmı ,birde cayma bedeli 500 tl midir

500 mü?
    o ne yaaaa,
    sanmam böyle bir soygun yapılacağını.
  • https://kurumsalwebislem.superonline.net/

arkadaşlar buradan hem faturanıza bakabilir hem de ödemeyi kredi kartınızla yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 28 Haziran 2013; 20:42:01 >
  • wallace_son kullanıcısına yanıt
    nereden?
  • AnKarada bunu bulabilecegim yer varmidir arkadaslar ? Nerden iletisime gecmem lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

nereden?

düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

AnKarada bunu bulabilecegim yer varmidir arkadaslar ? Nerden iletisime gecmem lazim

ilk sayfada murat bey in numarası var, ararsanız yardımcı olur.
  • Sevgili Murat Bey'in vesilesi ile kardeşimede abonelik başlattık. Buradan Murat Bey'e ve arkadaşlarına tekrar çok teşekkür ederim.

• wallace_son kullanıcısına yanıt
    son 3-4 gündür 0.1-0.3 bağlanntı hızları arasında değişiyo, çok sinirliyim benzer soun yaşayan var mı
    internet işkencesine dönüştü
  • çok memnunum. duyurulur
  • Biri diyor çok memnunum biri diyor hızımı düşürüyorlar valla çok kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Biri diyor çok memnunum biri diyor hızımı düşürüyorlar valla çok kararsızım

Akıyorum

• Hız düşmesi kopma ve sair cok fazla sorun oluyor bendede ttnet kullanıyorum altyapı aynı değişmiyor sonucda Sürekli arıza ihbar hattını arayın rahatsız edin çözmek zorunda kalsınlar Öyleki arıza hattına derdinizi anlatırken sürekli dedikoducular gibi konuşun söz hakkı dahi vermeyin mağlesef bu yöntemler işliyor normal olarak derdinizi anlatamıyorsunuz Bir müşteri 20 defa arıza kaydı oluşturmuş şuna başka ekip gönderelim inceleyelim diyen yok
  • Bende dün geçtim.
    Hız şuan wi-fi ile 6.5mbits download, 0.5mbits upload.
    Ttnette iken 8mbits download, 0.7mbits upload çekiyordu.
    Ama yinede çok iyi en azından sınırsız.
    Bu arada Türk telekomdakilere söyledim inanmadılar. Kendilerini kandırmaya çalışıyorum sanıyorlar sınırsız 34.90deyince.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

son 3-4 gündür 0.1-0.3 bağlanntı hızları arasında değişiyo, çok sinirliyim benzer soun yaşayan var mı
    internet işkencesine dönüştü

nadir de olsa bende de oluyor, hemen müşteri hizmetlerini arıyorum,
    bazen problemi onlar çözüyor, çözemedikleri zaman telekoma arıza kaydı oluşturuyorlar,
    telekomdan biri beni arıyor sistemsel bir sorun olduğunu, düzelttiklerini söylüyorlar, ne alakaysa...

sıkıntı olduğunda sol mh ı arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

Bende dün geçtim.
    Hız şuan wi-fi ile 6.5mbits download, 0.5mbits upload.
    Ttnette iken 8mbits download, 0.7mbits upload çekiyordu.
    Ama yinede çok iyi en azından sınırsız.
    Bu arada Türk telekomdakilere söyledim inanmadılar. Kendilerini kandırmaya çalışıyorum sanıyorlar sınırsız 34.90deyince.

önceki kampanyadan faydalandık bazı arkadaşlarda öyle 29,90 ödüyoruz,
    hem evde hem de işyerimde kullanıyorum, bazen ttnet de geliyorlar,
    29,90 sınırsız diyorum inanmıyorlar, faturamı gösterene kadar :)
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.