Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTnet fiberden buna geçen varmı arkadaşlar bende fiber modem ve fiber altyapı var ama adsl kullanıyorum bu hat üzerinden murat bey emin olamadı geçiş olup olamayacağından benim durumumda olup geçiş yapan varmıdır
  • bende 5 ay önce bu tarifeye geçtim.
    ilk 4 ay şikayetim yoktu.
    Mayıs ayında internet sürekli kopmaya başladı ve hızı 8mbit ten 2mbit düşürdüler.
    Neymiş efendim hat desteklemiyormuş da ondanmış. Başka da yapabileceğimiz bir şey yok dediler.
    İlk 4 ay destekleyen hat şimdi niye desteklemiyor anlamış değilim.

Acaba benzer şikayeti olan var mı? Sorun nereden kaynaklanmış olabilir?
  • Merhabalar
    bende internet arayışına girdim ve burdaki 34,90 fiyat beni açıkça cezbetti
    kendim engelliyim acaba daha uygun fiyatlı bulabilirmiyim veya tavsiye edebilirmisiniz
    BURADA açıklanan kampanya 34,90 modemsiz 24 ay taahütlü veya modemli 39,90
    VE BİRDE BU VAR 39 TL Modemli Taahütsüz (engellilere özel)
    Sizce hangisini seçsem veya daha uygun bulabilirmiyim..
    Teşekkürler

• baska servis saglayıcıdan gecence ceza karsılanıyormu ?? 2 ay var bitmesine benim aboneligimin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

baska servis saglayıcıdan gecence ceza karsılanıyormu ?? 2 ay var bitmesine benim aboneligimin..

ben sorduğumda hayır demişlerdi. ben de 2 ay bekledim ve bu hafta geçiş işlemini gerçekleştirdim. çok memnunum 4 günde tüm işlemler bitti. oturduğum yerden geçiş işlemini gerçekleştirdim az önce internet kesildi telefona şifre ve kullanıcı adı geldi hemen. direk modeme girdim yeni şifreyi ve şuan kullanıyorum.
  • Benim de dün başladı. 7mbps sabit alıyorum sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler turk telekom en ucuz tarife kaç para ödeniyor toplamda mesela hattı çektirdikten sonra telefonu iptal ettirsem devam eder mi internetim,teşekkür ederim
  • öyle şey mi olur. 4 aydır sorunsuz bir şekilde 8 mbit alırken şimdi neden 2 mbit diye sorunca ne diyorlar?

bir de size bir şey sormak istiyorum. ilk ay yani geçiş işleminin gerçekleştiği ay ttnetten fatura geldi mi?
  • Ben de ttnet e yeni tahhüt verdim 44 tl idi yanılmıyorsam ya da 45 tl. O tahhütü bozup buna mı geçsem acaba bir sorun olmaz değil mi ?
  • İnternet hızı düşmeyen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 2 Haziran 2013; 0:38:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ayın 1 de Murat Bey aracılığıyla başvurdum. 48 saat içerisinde işlemlerin tamamlanacağını söyledi. Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Umarım başvuru işlemleri gibi kullanımda da sorun yaşamayız.

• Geçen Ayın 28'inde başvurdum. Umarım tam fatura almazlar

• Şu anki değerlerin sadece 2mbit desteklediğini söylüyorlar. Acaba altyapı ttnet olunca bir değişiklik yapmış olabilirlirmi?
    Ttnetten fatura geldi ama ceza falan vardı. Tahminimden az gelmişti.
    Birde modem eski ttnet rt205. Birde Modemi değiştirip deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clgnuza

Şu anki değerlerin sadece 2mbit desteklediğini söylüyorlar. Acaba altyapı ttnet olunca bir değişiklik yapmış olabilirlirmi?

Modemde nekadar hız aldığın görünüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: clgnuza

Şu anki değerlerin sadece 2mbit desteklediğini söylüyorlar. Acaba altyapı ttnet olunca bir değişiklik yapmış olabilirlirmi?

Türk telekomdan aradılar bizi de. Başka bir şirkete geçmişsiniz sizi mağdur etmemek için arıyoruz dedi. Niye geçtiniz vs.. diye sordu. Fiyat uygun geldi geçtim dedim. Sonra şey demeye başladı. Bu tarz geçiş yapanların hızları 2 mbite düşüyor, bize hep bu konuda şikayetler geliyor, hız problemi yaşanıyor hatta net sürekli kopup duruyormuş. Eğer hızınızı arttırmak isterseniz de faturanıza yüksek bir bedel yansıtılıyor gibi bir şeyler söyledi. Ben şimdilik bir problem olmadığını memnun olduğumu söyledim kapattım.

İyi de burada alt yapıyı veren zaten ttnet. Hızda bir sorun varsa kendilerinden kaynaklanması gerek miyor mu? Neyse umarım hızım filan düşmez.

• konu içinde daha öncede yazdım.genel bir sorun sonrası iş yerimdeki netide 2 ye çekip o kadar kaldırıyor demişlerdi,kurumsalcıları aratıp yaptırdım.arayıp dişinizi gösterin.
  • Beyler baya baktım ama en önemli sorulardan birinin cevabını göremedim, zaten superonline da olanlarda bu tarıfeye geçebiliyormu? ben sınırsız internet 8 mb modem verdiler 60 tl ödüyorum, bilgisi olan varmı?
  • Murat beye gönderdim bilgileri bakalım ne olacak. Mail olarak kimlik fotokopisi göndermek çok sağlıklı gelmesede gönderdik hadi hayırlısı
  • Daha önceleri ara sıra da olsa ardı ardına kesilmeler yaşıyordum ama bu ay acayip seviyelere hızları düşürmeye başladılar.Bi ara 1 mbit oldu şu an 1.7 reset atınca bazen düzeliyor.Anlaşılan o ki ttnet başka şirketlere geçen kullanıcıları cezalandırıyor gibi.Yukardaki yazıları okuyunca başka bir açıklaması olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Beyler baya baktım ama en önemli sorulardan birinin cevabını göremedim, zaten superonline da olanlarda bu tarıfeye geçebiliyormu? ben sınırsız internet 8 mb modem verdiler 60 tl ödüyorum, bilgisi olan varmı?

Neden geçemesin

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.