Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenci evinde telefon dahil ttnet var 63 ödüyoruz(8mbps).Max gelebilecek bağlantı hızı 22 mbps görünüyor 2.bir hat çekip bu kampanya dan kişisel olarak yararlanmam mümkünmü
  • 29.90 ken bu kampanya (geçen haziran) işyerine abone oldum. Çok rahat ettim ya. ttnet 80 lira ödüyordum. Çok iyi oldu. Eve de almadıgıma çok pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

peki hattımın kaç mpbs interti desteklediğini nasıl öğrenebilirim şuan ttnet en fazla 3.5 mbps diyor daha fazla verebiliyorsa geçerim.

http://www.doping.com.tr/Sayfalar/hizli-servisler/hiz-sorgulama/23.aspx
  • Telefonla konuştum. Bilgilerimi de mail olarak gönderdim dediği gibi. Kullanıcı adı ve şifresi bana mail olarak mı gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dopingin yalın interneti var 55 tlye o nasıl ki? İnternet bağlatmam lazım telefon faturası 15 tl geliyordu fakat bugün kapattırdım. En uygun hangi tarife oluyor?

• beyler bu tarifede faturamız ne kadar geliyor tam olarak. uydunetten geçişte felan fark oluyor mu acaba. murat beyi arayacaktımda bu saatte rahatsız etmiyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

beyler bu tarifede faturamız ne kadar geliyor tam olarak. uydunetten geçişte felan fark oluyor mu acaba. murat beyi arayacaktımda bu saatte rahatsız etmiyelim

35 tl + turk telekom ev faturası geliyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

beyler bu tarifede faturamız ne kadar geliyor tam olarak. uydunetten geçişte felan fark oluyor mu acaba. murat beyi arayacaktımda bu saatte rahatsız etmiyelim

35 tl + turk telekom ev faturası geliyor hocam.

bugün bilgi aldım çok sağol yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Telefonla konuştum. Bilgilerimi de mail olarak gönderdim dediği gibi. Kullanıcı adı ve şifresi bana mail olarak mı gelir?

mail olarak değil, cep telefonunuza mesaj olarak gelir.
    kullandığınız gsm numaranızı da bilgilerinizin içinde gönderdiniz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 28 Mayıs 2013; 21:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Telefonla konuştum. Bilgilerimi de mail olarak gönderdim dediği gibi. Kullanıcı adı ve şifresi bana mail olarak mı gelir?

Evet gönderdim. Az önce murat bey arayıp verdi kullanıcı adı ve şifreyi. Ev telefonunu şuan taşındığımız eve naklettik ama daha açılmadı bi problem var

Merak ettiğim tek şey de kota her ayın başında mı yenileniyor? Internetim bugün aktif olduğu için umarım Mayıs ayından 35tl almazlar

• Takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Evet gönderdim. Az önce murat bey arayıp verdi kullanıcı adı ve şifreyi. Ev telefonunu şuan taşındığımız eve naklettik ama daha açılmadı bi problem var

Merak ettiğim tek şey de kota her ayın başında mı yenileniyor? Internetim bugün aktif olduğu için umarım Mayıs ayından 35tl almazlar

Önce müşteri numarasi ve şifre geliyor (web üzerinden hesabiniza erişmek için)
    Sonra telefonnumaraniz@tellcomadsl kullanici adinizla şifre geliyor (modeme gireceğiniz bilgiler)
    Bu bilgiler cep telefonunuza sms olarak geliyor.

• iş yerindede evdede 5-6 aydır kullanıyorum.internete bağlı sinir stres hiçbir şey kalmadı bende.

ttnetten kurtulunca huzuru buldum şahsen.
  • Telekom un kendi kampanyası daha avantajlı değilmi, neden bunu seçiyorsunuz anlamadım..Üstelik Superonline destek konusunda sıkıntı yaşayan çok oldu
  • Taahhüdü Aralık'ta bitecek olanlara bi kampanya var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Telekom un kendi kampanyası daha avantajlı değilmi, neden bunu seçiyorsunuz anlamadım..Üstelik Superonline destek konusunda sıkıntı yaşayan çok oldu

Hangi kampanyası bir tavsiyede bulunabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Telekom un kendi kampanyası daha avantajlı değilmi, neden bunu seçiyorsunuz anlamadım..Üstelik Superonline destek konusunda sıkıntı yaşayan çok oldu

Hangi kampanyası bir tavsiyede bulunabilirmisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_67591385/tm.htm

bu sanırım.
  • Evet bu kampanya...Eger altyapı varsa 20mbit fiber alıyorsun
  • Yaw arkadaş şu telekom mevcut üyeleri elinde tutmak için hiçbir çaba sarf etmiyor.

Aksine bütün indirimler yeni gelen üyeler için.

Telekomdan kurtulduğuma seviniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Yaw arkadaş şu telekom mevcut üyeleri elinde tutmak için hiçbir çaba sarf etmiyor.

Aksine bütün indirimler yeni gelen üyeler için.

Telekomdan kurtulduğuma seviniyorum.

TTNET'in mevcut müşterilere verdiği internet+telefon kampanyası var, ikisi aylık 39 TL veya 44 TL

http://forum.donanimhaber.com/m_67591385/tm.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.