Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede başvurduğumu yazmıştım. Sağolsun Murat Bey aracılığıyla ayın 1 de başvurdum. Pazartesi online işlemler için kullanıcı bilgilerim geldi. Salı günüde aktif oldu internetim. Mesajla gelen kullanıcı adı ve şifre ile modemimi ayarladım. Hız 8 mb ve kopma vs şükür yok. Dün geceden bu yana sorunsuz kullanıyorum. Konuyu açan arkadaşa ve yardımcı olan Murat Bey teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotama bakacağım. Online işlem merkezi 1 haftadır çalışmıyor

https://kurumsalwebislem.superonline.net/ bu adres değil mi ? Şuan da hizmet veremiyoruz diyor hep
  • Arkadaşlar,

Bu tarifede modem veriliyor mu, ne veriliyor, fiyata etki ediyor mu?

Bir de kampanyaya ait hiçbir sayfa yok çok ilginç. Birinci ağızdan bilmesem haberim olmayacak, konuyu zor buldum :)
  • Bende modemi sormuştum. Modem ne yazıkki yok arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Kotama bakacağım. Online işlem merkezi 1 haftadır çalışmıyor

https://kurumsalwebislem.superonline.net/ bu adres değil mi ? Şuan da hizmet veremiyoruz diyor hep

bende sorun yok..ama ie9 yada ie10 a karşı sorun olabiliyor

chrome ile deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Kotama bakacağım. Online işlem merkezi 1 haftadır çalışmıyor

bende sorun yok..ama ie9 yada ie10 a karşı sorun olabiliyor

chrome ile deneyin

Hep onunla deniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ikista

Arkadaşlar,

Bir de kampanyaya ait hiçbir sayfa yok çok ilginç. Birinci ağızdan bilmesem haberim olmayacak, konuyu zor buldum :)

Zahmet edip bir sayfa öncesini okusanız sorduğunuz bütün soruların cevabı vardı.

http://www.superonline.net/kurumsal/kampanyalar/super-adsl-kampanyasi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: ikista

Arkadaşlar,

Zahmet edip bir sayfa öncesini okusanız sorduğunuz bütün soruların cevabı vardı.

http://www.superonline.net/kurumsal/kampanyalar/super-adsl-kampanyasi/

Neden agresif yazdınız anlamadım. İlk iki sayfada görmediğim için yazdım.

Yine de tesekkur ederim, birkaç gün içerisinde geçerim.

• fibernet mi arkadaşlar bu ? fiber altyapısı mı olması gerekiyor almak için?
  • Adsl.

• Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben de yeni bir kampanya araştırıyorum bu başlığı gördüm. Şuan kullandığımız ttent. Son 5-6 aydır günün belli vakitlerinde internet bir başlıyor kopmaya abartısız 1 dakika var 1 dakika yok şeklinde o gün öyle devam ediyor. Ve bu sürekli oluyor. Hatta bazen internete boşa para veriyor muşum gibi geliyor. Forumda araştırınca benim gibi olan çok kişi var ve çözüm de yok gibi. Port değişikliği falan diyorlar ama o da bir ihtimal.
    Diyelim ben interneti superonline a taşıdım. Aynı sorun devam etmeyecek mi? Tüm sağlayıcılar aynı altyapıyı kullandığına göre böyle bir sıkıntı varsa, bu sıkıntı yine devam eder mi acaba? Benim en önemli sorunum bu... Ona göre karar vereceğim.

Bir de haziran ayı için konuşalım. Faturayı 15-20 si arası ödüyoruz. Bu ödediğimiz fatura 1-30 haziran ayındaki fatura oluyor değil mi? Ben öyle biliyorum en azından. Yani ayın sonunda kapatıp geçersek, başka bir fatura ödememiş oluruz herhalde. Doğru mudur?

• Süperonline geçtiğinizde değişen bir şey olmuyor.

Alt yapı yine telekoma ait.

Kağıt üzerinde süperonline da görünüyorsunuz.

O nedenle alt yapıdan kaynaklanan sorunlar muhtemelen devam edecek.
  • Geçmemiz için Smile interneti kapattırıp mı geçmek gerekiyor yoksa firmalar kendi arasında hallediyor mu kapatma işlemini?Birde evrakların gelmesi ve internetin açılması kaç gün sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Geçmemiz için Smile interneti kapattırıp mı geçmek gerekiyor yoksa firmalar kendi arasında hallediyor mu kapatma işlemini?Birde evrakların gelmesi ve internetin açılması kaç gün sürüyor.

siz başvuru yapın onlar geçiş yapıyor

aksi halde smile dan kurtulmak öyle basit değil

en az 2 fatura geçiriyor smile + bu çağda hala mektup ile dilekçe isteyen berbat bir yer smile

ben ay sonuna denk getirdim ne smile fatura çıktı ne de süper den 28 haziran gibi başvurun temmuza hazır kısaca ama cumaya geliyor siz 26 gibi çarşamba başvurun
  • Gözünün yağını yiyeyim Superonline ayın 27'sinde geçmiştim 4 günlük data ücreti + aktivasyon almışlar. Ttnet olsa 15günlük faturayı kitlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: clgnuza

bende 5 ay önce bu tarifeye geçtim.
    ilk 4 ay şikayetim yoktu.
    Mayıs ayında internet sürekli kopmaya başladı ve hızı 8mbit ten 2mbit düşürdüler.
    Neymiş efendim hat desteklemiyormuş da ondanmış. Başka da yapabileceğimiz bir şey yok dediler.
    İlk 4 ay destekleyen hat şimdi niye desteklemiyor anlamış değilim.

Acaba benzer şikayeti olan var mı? Sorun nereden kaynaklanmış olabilir?

Aynı sorun bende dsmart nette oldu internet hızım düşüktü yoğun çabalr sonucunda yükselttirmeyii başardım 4 ay sonra hızım tekrardan 1 mb hatta altına indi. Bana da aynı gerekçeyi söylediler bana kalırsa türk telekom ttnet kullanıcılarına bir öncelik tanıyor yüksek hızlı hatlarda. İlk uğraşlarım sırasında türk telekomdan biri sizin bölgede yükseltici gibi aletin olduğunu fakat yeterli bağlantı yeri olmadığı için geçişimin yapılamadığı söylenmişti ama yeni ttnetli olan kişiler aynı apartmanda 15 mb (speed test değeri) hız alabiliyor. Ttnet
    Aradığımda internetimin hipernet desteklendiği bilgisi veriliyor ama aldım hız 1mb :S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada bireysel müşterilere modem verilmiyormuş arkadaşlar, az önce görüştüm Murat Beyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiabi

quote:

Orijinalden alıntı: clgnuza

bende 5 ay önce bu tarifeye geçtim.
    ilk 4 ay şikayetim yoktu.
    Mayıs ayında internet sürekli kopmaya başladı ve hızı 8mbit ten 2mbit düşürdüler.
    Neymiş efendim hat desteklemiyormuş da ondanmış. Başka da yapabileceğimiz bir şey yok dediler.
    İlk 4 ay destekleyen hat şimdi niye desteklemiyor anlamış değilim.

Acaba benzer şikayeti olan var mı? Sorun nereden kaynaklanmış olabilir?

Aynı sorun bende dsmart nette oldu internet hızım düşüktü yoğun çabalr sonucunda yükselttirmeyii başardım 4 ay sonra hızım tekrardan 1 mb hatta altına indi. Bana da aynı gerekçeyi söylediler bana kalırsa türk telekom ttnet kullanıcılarına bir öncelik tanıyor yüksek hızlı hatlarda. İlk uğraşlarım sırasında türk telekomdan biri sizin bölgede yükseltici gibi aletin olduğunu fakat yeterli bağlantı yeri olmadığı için geçişimin yapılamadığı söylenmişti ama yeni ttnetli olan kişiler aynı apartmanda 15 mb (speed test değeri) hız alabiliyor. Ttnet
    Aradığımda internetimin hipernet desteklendiği bilgisi veriliyor ama aldım hız 1mb :S

Bire bir aynı sorun bendede var bu kopmalar falan hepsi bilinçli işler 10 yılboyunca kopmayan netim super e geçince kopar oldu

• Ttnetten superonline'a geçen arkadaşlar aşağıdaki linkten para iadeleri var mı diye bakabilirler. Malum son ayın faturası tam çıkıyor biz ise ortalarında geçiş işlemini yapıyoruz. Dolayısıyla alacaklı konuma düşüyoruz.

Yalnız ben aşağıdaki bilgileri eksiksiz bir şekilde girsem de kayıt bulunamadı hatası veriyor. Bir de siz bakar mısınız?

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/fesih-sonrasi-abone-alacaklarina-yonelik-iadeler.aspx
  • quote:

Gözünün yağını yiyeyim Superonline ayın 27'sinde geçmiştim 4 günlük data ücreti + aktivasyon almışlar. Ttnet olsa 15günlük faturayı kitlerdi

Data ücreti ne kadar oluyor ? Yani ne kadar download yaptıysanız o kadar mı ödediniz 4 gün için ? Sınırsız tarifeye mi geçmiştiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.