Şimdi Ara

Superonline Adsl 8mbit sınırsız net 34,90 modemle 39,90 / Kampanya sona erdi. (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
45
Favori
76.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar görüşen oldu mu bu ay da geçerli mi kampanya? Aradım ulaşamadım da bugün.
  • bu kampanyayı iptal ettiren var mı? taahhüt bozma cezası için aylık kaç lira ceza ödeniyor
  • Türk Telekom 8 Mbit bağlantıyı kaldırıp 16 Mbit bağlantıyı standart hale getiriyor.

Bulunduğum yerde yaptığım testlerde hattım maksimum 20 Mb destekliyor görünüyor.

Süperonline müşteri hizmetlerini aradım, sizde 8 den 16 Mbit e geçecek misiniz diye sordum.

Doğal olarak müşteri hizmetlerindeki kızcağızın bu konudan bilgisi yok.

Umarım Süperonline da 8 Mbit olan hızı 16 Mbit e yükseltir.

Ümidim yok ama yinede ümitleniyor insan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Türk Telekom 8 Mbit bağlantıyı kaldırıp 16 Mbit bağlantıyı standart hale getiriyor.

Bulunduğum yerde yaptığım testlerde hattım maksimum 20 Mb destekliyor görünüyor.

Süperonline müşteri hizmetlerini aradım, sizde 8 den 16 Mbit e geçecek misiniz diye sordum.

Doğal olarak müşteri hizmetlerindeki kızcağızın bu konudan bilgisi yok.

Umarım Süperonline da 8 Mbit olan hızı 16 Mbit e yükseltir.

Ümidim yok ama yinede ümitleniyor insan :)

pek sanmıyorum zamanında biri adsl denen firma en dusuk hattın 8 mbit olmasına ragmen senelerce 2mbit satısı yapmıstı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSopranos

10 ay kadardır bu paketteyim. Memnuniyet mesajlarını görünce şaşırdım.

10 ayda sadece 1 ay doğru düzgün internet aldım. Kopmalar, hız dalgalanmaları, yalan test sonuçları. Hız desteklemiyor söylemleri. D-Smart(Smile) 2 yıl kullandım 3 kere aradım. Süperonline'ı haftada üç kere arıyorum.

Modem, harddisk, splitter, dahili hat, mouse, enerji akımı vs. Sürekli arıza başka yerde dendi neredeyse. Çok büyük pişmanlık duyuyorum D-Smart'ı bıraktığım için. Bir süre daha böyle devam ederse, indirim tutarlarından dolayı oluşan cezayı da ödeyip ayrılacağım.

*Memnuniyet mesajlarını okudukça; 56kb döneminden bu yana internet kullanan biri olarak, bu kadar kötü bir hizmeti sağlamak için özel bir çaba sarf edildiğini düşünüyorum. Bunun başka bir açıklaması olamaz.

Aynen dostum bende katılıyorum sana.1 seneden fazla oldu bu kadar iğrenç bir sağlayıcı olamaz.Her hafta 2-3 kere aramaktan bıktım.Şu taahüt işi olmasaydı iptal ettirecektim.Neyse buda bana ders oldu bi daha taahüte tövbe.

• ben 2 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Tahahut önümüzdeki ay bitiyor, daha önce tahahütü bitenlerin faturası kaç TL oldu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enorton

ben 2 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Tahahut önümüzdeki ay bitiyor, daha önce tahahütü bitenlerin faturası kaç TL oldu acaba?

2 yıl bitiminde fiyat artacak diye bir şey varmıydı, ben hatırlamıyorum.

Artacaksa kaç olacak.

Yada yeni kampanyalar araştıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: enorton

ben 2 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Tahahut önümüzdeki ay bitiyor, daha önce tahahütü bitenlerin faturası kaç TL oldu acaba?

2 yıl bitiminde fiyat artacak diye bir şey varmıydı, ben hatırlamıyorum.

Artacaksa kaç olacak.

Yada yeni kampanyalar araştıralım.

artmayacak olsa kampanyanın ne amacı olurdu
  • Liste fiyati bu :

8 Mbps'e kadar limitsiz (50 GB AKK) 59,00 TL

Birde abone olurken aldigimiz Airties 6372so adsl modem kimin mulkiyetinde ? Bilen/hatirlayan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sta. -- 9 Mayıs 2014; 0:49:33 >
  • taahütü biten arkadaşlar ne yapıyor, hangi operatör/tarife ile devam ediyorlar?
  • aniceman kullanıcısına yanıt
    Benim 1 yıllık taahhüd bu ay bitiyor, ne yapacağız???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahütü biten arkadaşlara ne kadar fatura geliyor ?
    Benim taahütüm bitti ve MH. yi aradım ne olacak diye.
    Aynı şekilde devam edilecek dendi ama bek inanasım gelmedi açıkçası.
  • TTNet den aradılar hızı 16 Mbit yapıp ayrıca ev telefonunun sabit ücretini aylık 7 TL ye düşürüp net içinde aylık 44 TL teklif ettiler.

Yani 16 Mbit bağlantı 44 TL + Ev telefonu 7 TL= 51 TL

Türk Net de 30 Hazirana kadar bir kampanya yapmış. 16 Mbit hız + sabit telefon ile şehir içi 3000 dk aylık görüşme= 49 TL.

3000 dk görüşme normal hat üzerinden mi yoksa net üzerinden mi bunu bilmiyorum.

Ama superonline bu fiyatla devam ederse bizde kullanmaya devam ederiz muhtemelen.
  • Bu kampanyadan hala yararlanmak mümkün mü yeni musteri olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim ödedidiği faturada bir değişiklik yok ama
    internet hızım 280 kb geçmiyor
    firmadan arayan olmadı
    hızı soruyorum dns değiştir ayın başını bekle gibi şeyler söylüyorlar başka bu şekilde sorunu olan yada çözüm bulan oldu mu
  • @dn@n kullanıcısına yanıt
    Taahhut bitincemi o hiza dustu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhüt bitince fiyat yükselir diye beklerken hız düşüşü yaşadım ilk başlarda indirme yapmadığımdan pek farkedememiştim ama torrentte 280kb hiç bir yükselmiyor
    bi kaç defa aradım dns yi değiştir dediler değişen birşey olmadı
    Eylülde kota sıfırlanınca sorun olursa ttnete geçmeyi düşünüyorum.
  • Kampanya devam etmektedir arkadaşlar 0850 222 1 222 telefondan arayıp kayıt olabilirsiniz ben dün başvurdum bugün açıldı.
  • 2 sene taahhüdü biten arkadaşlar, ne yaptılar? arayıp uzatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

2 sene taahhüdü biten arkadaşlar, ne yaptılar? arayıp uzatan var mı?

Benim bitti 2 yıl 34.90 dan devam etirdiler.Bu kampanya ya bir yakınımı geçirmek istiyorum ama daha önceden bana yardımcı olan süperonline müşteri temsilcis şimdi yardım etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.