Şimdi Ara

Superonline adsl öneri verin beyler!!!!acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda Ttnet kullanıyorum usandım artık yavaşlığından kesilmesinden Süperonline adsl e geçmeyi düşüyorumda bilgi verirmisiniz arkadaşlar bu arada bulunduğum ilçede fiber yok o yüzden tek şansım adsl yardımcı olun beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Furkan32561 kullanıcısına yanıt
    Tünelin ucu çok kötü yere çıkıyor kardeş forumu okursan ttnete şükredersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: saekobusujima

Tünelin ucu çok kötü yere çıkıyor kardeş forumu okursan ttnete şükredersin

Okadarmı beter yav aradım yeni çekildi sizin ilçenize yeni portlar var dediler daha iyi olmazmıymı dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOSTUM BAK SIRF SENİN İÇİN DAHA ÖNCE YAZDIĞIM YAZIYI KOPYAIYORUM. YUKARDAKİ ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ TTNETE ŞÜKRET DAHA 15 GÜN EVVEL BAŞIMDAN GEÇEN OLAY İYİ OKU. ANLAMASSAN PMLE SOR

beyler sakin ama sakin superonline adsl balatmayın 18 gün önce bağlattım 16 mbit hız için bide taahut yaptım 3.97 mbit hız ve 0.1 upload alıyom kesinlikle yardım etmediler. eğer fiber kullanıcısı iseniz evinize kadar geliyorlar ama adsl ise kimse ilgilenmiyor bunu bizzat kendi bayisi bile ağzından kaçırdı fiber olsaydınız hemen eve gelirlerdi dedi adsl ile ilgilenmiyorlar 3 ay bedava ve 5 tl ucuz diye süperonline a başvurdum. başvurmaz olaydım. eskiden taşınmadan önce turksat kablo kullanıyodum inanılmaz memnundum.lanet olsunki taşındığım yerde kablonet yoktu keşke her yerde kablo net olsa o zaman ttnet batar gider. bu süper onlinea sakın ama skın bulaşmayın. iptal ettireceğimde bana 160 tl taaahüt cayma bedeli çıkardılar ulan ben caymıyorum ki sen bana hizmet veremiyon bende hizmetten vazgeçiyom. 12 aralıktan beri uğraşıyom en son çare olarak turkcell ceosuna twitt attım daha doğrusu yağmura tuttum. ve 5 dakka geçmeden arandım.sonuç gene değişmedi dedilerki cayma bedeline bişey yapamayız dediler :) taahutnamade ımzam bıle yok ben yokken kurup gittiler annem imzaladı zaten o bedeli ödemeyecektim kafama koymuştum her yere yazı yazdım ceoyu twittlemeye devam ettim bana lütfen @superyardım a yazmamı soylediler ben ceoya tweete devam ettim son olarak bana yardımcı olacaklarını söylediler az önce aradılar ttnet ekipleri ile görüştük hızınız 8 mbite kadar desteklıo dediler bak bak bak yalana bak üst komşum 16 kullanıo sorunsuz alt komşu 24 :) neyse dediler sizi alt pakete geçirelim uyanıklar söde alt pakete geçircekler size 4 mbit verebılıoz hızınız bu bu dıcekler hiç cayamıcam yok dedim iptal edin. cayma bedelide alamassınız söylediğiniz hızı sağlayamıyosunuz dedim cayma bedeli almayacağız evet sadece damga vergisi ödersiniz dediler oda sanırım 5-10 lira lanet olsun dedim tamam kapatın dedim kapadım. bu arada tweet atarken şu kullanıcı bana yardımcı oldu sonradan gördüm son çare onun dediğini yapıp btk ya başvurcaktım

https://twitter.com/benzeriolan

tweetlerini okuyabilirsiniz kim olduğunu bilmediğim şahıs herkese sorunu olanlara benzer twetti atıp yardım ediyor. neyseki btkya gerek kalmadan hattı kapadılar az önce. modemlerini iade edip bu işi bitirecem. inanılmaz şekilde adslden şikayet var siz siz olun sakın superonline adsl bağlatmayın bu yazımıda her yerde paylaşabilirsiniz. ttnet serverını kullanan başka bir aracıya kesinlikle başvurmayın. superonline gibi benzer firmalar çok turknet yok aknet yok bılmemne net sakın ola başvurmayın. turksat kablonet varsa oturduğunuz yerde onu öneririrm. kesinlikle superonline adsl bağlatmayın bunu tüm gördüğüm konulara aynen yazacağım. onlar ttneti ttnetde onları suçluyo bude böyle sürüp gidiyo. firek ttnet bağlatacam ve 24 yada 35 mbit hız isteyecem bakalım napacaklar :) mecburen gerekeni yapcaklar.

bilginize sunulur arkadaşlar.

duymayanlara duyurmak boynumuzun borcudur. kısaca bunları yazabilirim 20 gunluk süreci buraya yazmış olsam sayfalarca şey yazarım sağlıcakla kalın. aklınıza takılan soru olursa pm atabilirsiniz yanıtlarım.

iyi forumlar

superonline

Superonline adsl öneri verin beyler!!!!acil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet için modem önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.