Şimdi Ara

SUPERONLINE AKK'yi KOŞULSUZ ŞARTSIZ KALDIRIYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
10.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet kullanıcıları bir taraflarıyla gülüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byns

vodafone yaparsa yeme de yanında yat.wiki hariç tüm siteler açık vodafoneda.devletin yasakları vodafoneda yok şu an.
    2 dakikalık DNS değişimine bakar o iş. Yani hepsinde tüm siteleri açabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload hızlarında bi değişiklik olacak mı acaba? Akk kalktı diye düşürmeseler bari.

• Türk Telekom'un rezil olmasından sonra yapmaları gereken şeyi yapmışlar.
  • Olay şuanki sabit taahütü olanlar değil ki, en babamızın taahüt 1 sene 1.5 sene içinde dolacak. Sonra bize 25 mbit hiç sınırı olmayan İnterneti 150 liraya satacaklarsa ne anladım ben bu sevişten.

• alakasız kardeşim bilmediğin konularda yorum yapma lütfen.diğer tüm şirketleri denedim vodafone harici isslerde direkt olarak ipden banlanmış siteler.vpn siz giremezsiniz.ama vodafoneda tüm siteler basit bi dns ile açılıyor.
    ayrıca ben şu an dijital dükkan kullanıyorum gündüz akk yok bende.bu da bi aylık indirme ve upload değerlerim.
    SUPERONLINE AKK'yi KOŞULSUZ ŞARTSIZ KALDIRIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 24 Kasım 2018; 1:3:29 >

• geçen sene aynı teraneyi kotalı internet satmayacaz diye de yaptılar tam bir yalak sürüsü superonline ve turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: byns

alakasız kardeşim bilmediğin konularda yorum yapma lütfen.diğer tüm şirketleri denedim vodafone harici isslerde direkt olarak ipden banlanmış siteler.vpn siz giremezsiniz.ama vodafoneda tüm siteler basit bi dns ile açılıyor.
    ayrıca ben şu an dijital dükkan kullanıyorum gündüz akk yok bende.bu da bi aylık indirme ve upload değerlerim.
    Ver bir site de girip giremeyeceğimi gör. Bilmediğin konuda yorum yapma ne demek ayrıca hiç anlamadım. Bilgi veriyorsun, adamlar sana bileniyorlar. Ne biçim insanlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 24 Kasım 2018; 7:58:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

Yılbaşına yakın taahhütü biten kişiler düşük hız yüksek fiyat vs veriyorlarsa bence yenileme yapmasınlar. Hiçbir firmaya güvenmeyin.
    Aynı şekilde. 7 yıldır üyesiyim. Geçen gün aradılar sözleşmem bitiyor diye. 50mbit+TV+telefon a 80 lira civarı ödüyorum. Dediler ki paketiniz 24mbit akk siz TV vs.. 100 lira küsür olacak. Sözleşme bitimi iptal ediyorum. Kablo net e geçeceğim.

• benim 2 yillik taahhutum 5 aralikta bitiyordu.
    2 gun once arandim ve 100 mbit 250 gb kota ( aylik ortalama kullanimim 200 gb ) + tv plus 104 tl dediler kabul ettim.zaten o fiyata yakin oduyordum oncedende.

sizce bu 250 gb kota 1 ocaktan itibaren sinirsiz olur mu ?
  • ben taahütümü platine çevirdim 25mbit sınırsız, başka biri 24 mbit 100gb akk li 65 liraya uzatmış, bir diğeri 24mbit 200 gb akkyi 75 liraya kullanıyor. turkcell için mevcut durumda 1ocak sonrası, 24 mbit internet için, kiminden 65 lira kiminden 80 kiminden 90 lira alması durumu var. düzenleme ve dengeleme yapmazlarsa yıkarlar orayı, taahüt bitimine biraz zor müşteri bulurlar
  • engel tanımayanlar tarifesindeyim ,

25 Mbps Limitsiz 50 GB 44 TL ödüyorum . AKK giderse 50 Mbps olana geçerim .
  • quote:

Bu kampanya superonline altyapısından da ucuza akn'siz paket verilebileceğini gösteriyor. Superonline ve superonline altyapısından hizmet veren diğer operatörler 50-100 mbit akn'siz hıza 169-299 tl istiyor. Millenicom 79,90 - 89,90'a bu hızı verebiliyor.

Fiyatlar: 24 mbit 69,90 - 50 mbit 79,90 - 100 mbit 89,90

https://forum.donanimhaber.com/millenicom-superonline-altyapisinda-50-100-mbit-akn-siz-79-90-89-90-24-ay--136108758

24 pahalı kaçmış biraz.

• ado102 kullanıcısına yanıt
    vodafoneden bağlatmayı düşünüyorum bende. dediğiniz gibi düşük akk li paketten almak lazım.nasılsa ocakta akk yi kaldıracaklar. değilmi?
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Sınırsız olmaz kanaatimce...Kota aşımı olur 250 Gb sonrası..Türk telekom müşteri çekmek için sınırsız dedi,Herkes müşteri peşinde..

Superonline burnundan kıl aldırmaz..Vodafone'de sınırsız ücretlerde Superonline ile aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus_2

vodafoneden bağlatmayı düşünüyorum bende. dediğiniz gibi düşük akk li paketten almak lazım.nasılsa ocakta akk yi kaldıracaklar. değilmi?
    AKK kalktı, misal 50 Gb almıştınız, 50 Gb bitince ne olacak? Sınırsız mı olacak yoksa internetiniz mi kesilecek..
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    burakkosucu kullanıcısına yanıt
    eklediğim vodafone temcilcisi arkadaş sınırsız olacağını söylüyor. ona güvenip bağlatacağım bende
  • Bu gün mh den arandım, site yönetiminin inadı yüzünden kapıya kadar gelmiş olan fiberi dairelere çekemediğimiz için adsl kullanıyorum mecburen. Neyse 1 ocağa kadar 75gb adil kullanım kotası, 1 ocak sonrası sınırsız 16mbit 68tl teklif ettiler kabul ettim. Hayırlısı olur inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicavush kullanıcısına yanıt
    sitedeki dairelerden imza toplayın çoğunluğu sağlayın site yönetiminin önüne atın yapmak zorunda kalırlar yok olmaz derlerse site yönetimimni imzalarla beraber mahkemeye verin, çoğunluk sağlanırsa olmaz diyemezler.
    yönetim çorba parası bekliyor bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.