Şimdi Ara

SUPERONLINE AKK'yi KOŞULSUZ ŞARTSIZ KALDIRIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
10.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxe

https://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet-yalin-vdsl-firsat-kampanyasi

Alıntıları Göster
    Ben, Fiber e odaklandığım için VDSL e hiç bakmadım, ama tarife ilginç 50mbit e kadar AKK li Vdsl 175, Platin paket sınırsız Net 50 mbit fiber 169TL.

• maxe M kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara baska operatore gecilir.

Ben superonline kullaniyorum 35mb aknli 70tl sozlesme bitince eger sozlesme yenilemezsem 90tl olacak yaziyor. Nisanda sozlesmem bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload pakaetini 5 liradan 20 liraya yükseltirlerse, tabii kaldırırlar!
  • 1 ocaktan itibaren Türk Telekom dahil tüm firmalar bunu uygulamak zorunda kalacak. Şimdi kendi lütuflarıymış gibi gösterip şov yapma peşindeler. Göreceksiniz Türk Telekom da kaldırmak zorunda kalacak. Kafalarına göre değiştiremezler BTK dayatmasını.

1 ocaktan itibaren yeni abonelere verilecek fiyatları görünce gözler fal taşı gibi açılacak.
  • Bende ttnet in mecbur kalıp kendini düzelteceğini düşünüyorum. Yaptığı çakallığı baskılara dayanamayıp geri çekecektir.

• Bayii ve mh ile görüştüm. Sözleşme yapmak durumundayım şu aralar. Bize bilgi geldi dediler akk kalkacak ama mevcut müşterilere kalkacak mı yeni müşterilere mi tam bir muamma, ayrıca yeni paketler hakkında bilgilendirilmedik dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: anakata

Bayii ve mh ile görüştüm. Sözleşme yapmak durumundayım şu aralar. Bize bilgi geldi dediler akk kalkacak ama mevcut müşterilere kalkacak mı yeni müşterilere mi tam bir muamma, ayrıca yeni paketler hakkında bilgilendirilmedik dediler.
    Anlamıyorum Akk kalkıcak diye karar var ama 3.dünya ülkesi olarak acaba şirketler uyucakmı,uymuycakmı derdine düşüyoruz.Bizden bu kafayla bişey olmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Anlamıyorum Akk kalkıcak diye karar var ama 3.dünya ülkesi olarak acaba şirketler uyucakmı,uymuycakmı derdine düşüyoruz.Bizden bu kafayla bişey olmaz zaten.

Alıntıları Göster
    adamların kendi çalışanları şüpheli. sözleşme lehinize olmayabilir diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakata

adamların kendi çalışanları şüpheli. sözleşme lehinize olmayabilir diyolar

Alıntıları Göster
    Abi birde habere baksana 'superonline akk yi kosulsuz şartsız kaldırıyor' lan karar var karar seve seve kaldırcaksın sanki müşterilere gönüllerinden kopmuşta lütfediyorlar çıldırcam ya bu ülkede valla :D
  • Ne web sitelerinde bir açıklama var ne de müşterilere yapılan bir duyuru. Hatta web sitelerinde hala yüksek fiyatlı akkli ve kotalı tarifeleri var. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
  • Kotaya geçilecek mi geçilmeyecek mi? Ona göre netspeed'e geçiş yapacağım.
  • anakata kullanıcısına yanıt
    ben de arayıp sordum, şimdi taahhüt verirsem sene başından itibaren hız düşümü olmadan kullanacağım söylendi bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

ben de arayıp sordum, şimdi taahhüt verirsem sene başından itibaren hız düşümü olmadan kullanacağım söylendi bana.
    güvenemiyorum
  • anakata kullanıcısına yanıt
    açıkça söyledi, artık kayıtlara geçti, yapacak bir şey yok.

• Bir şey soracam, AKK’yi koşulsuz şartsız kaldırmak nedir yahu? Zaten bakanlık yasayı yayınlamış. Hangi şartı koşulu koyacaklar. Bugünde reklamda sadece Turkcell AKK kaldırmış gibi övünerek reklamını görmüştüm. İnsanları salak yerine koyuyorlar.

• Bluedn B kullanıcısına yanıt
    aynı şeyi yapacak yoksa abone kaybeder...
  • Ocakı kim bekleyecek şimdi ya. Ben zorunda mıyım kotayı aştığımda bir (1) mbit olmayan upload ile kanser olmaya.

Whatsapp'dan bir dosya gönderiyorsun ya da youtube videosu açıyorsun internet kullanılmaz hale geliyor.

Yazık günah ya, hakkımız olan neyse verin abi bu nedir. Yıllardır mağduruz.
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    sadece akkli paketler yok ki kotalı paketlerde var mesela onlar için diyo olabilir mi

• 5 aralıkta taahhütüm bitiyor, dün gece aradım, 24mbps AKKlı tercih edersem 1 ocak itibariyle sınırsız 24mbps olacak dedi MH. Anladığım kadarıyla yüksek hızlı tarifeler de 1 ocaktan sonra çıkacak ve fiyatı yüksek olacak. 4-4lük tarife sona erdiği için benim işlemi yapmadılar, 5 aralık sonrası aramam gerekiyormuş
  • Şuan taahhüt versek, 1 ocak itibariyle fiyat attırabiliyorlar mı? Sözleşmede böyle bişey geçiyo mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.